Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

27 990 kr
Utforska naturen med stil och styrka – välkommen till FitNord Ranger 500 Elmountainbike, den ultimata följeslagaren för varje äventyr. Denna högpresterande elcykel, utrustad med en kraftfull mittmotor och ett integrerat 630 Wh LG-batteri, erbjuder en räckvidd upp till imponerande 160 km. Oavsett om det är stadscykling, pendling eller tuff terrängcykling, levererar FitNord elcykeln ett optimalt stöd med sina fem assistansnivåer och momentsensor. Med ett rammaterial i aluminium och hydrauliska skivbromsar säkerställs både hållbarhet och säkerhet. Upplev komforten med en låsbar Suntour-framgaffel och Shimano Acera 8-växlat växelsystem. FitNord Ranger 500 är inte bara en elcykel; det är en investering i ditt cyklande, komplett med ett extra års garanti. Perfekt för dig som söker en elmountainbike med lång batteritid eller en högpresterande elmountainbike för tuffa terrängförhållanden. Köp din FitNord Ranger 500 elmountainbike online idag och ta ditt cykeläventyr till nya höjder.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Ranger 500

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är en toppklassig elcykel som är designad och monterad i Finland, vilket garanterar hög kvalitet och pålitlighet. Med sin robusta konstruktion är den anpassad för året runt-bruk oavsett underlag, och utmärker sig i såväl stadsmiljöer som på krävande terräng. Cykelns moderna och högpresterande egenskaper gör den till ett utmärkt val för cyklister som söker både äventyr och bekvämlighet. Med sin elegant mintgröna färg och moderna design är FitNord Ranger 500 inte bara en funktionell utrustning utan också en stilfull följeslagare på dina cykelutflykter.

Denna elcykel är utrustad med en kraftfull middmotor och ett avancerat sensor system med momentsensor, vilket ger en mjuk och naturlig cykelkänsla. Motorn ger ett maximalt vridmoment på 80 Nm, vilket säkerställer kraftfull framdrivning på även de mest utmanande sträckorna. Den höga prestandan och de skräddarsydda körinställningarna, inklusive flera olika assistansnivåer, gör att FitNord Ranger 500 enkelt anpassas efter både terrängens krav och cyklistens preferenser. Med dessa framstående funktioner möter FitNord elcykel och elcykel terräng alla förväntningar för en njutbar och effektiv cykelupplevelse.

Tekniska specifikationer

FitNord Ranger 500 är utrustad med ett högkapacitetsbatteri på hela 630 Wh, vilket möjliggör längre turer och mer utforskande utan bekymmer om att behöva ladda ofta. Batteriet, som har högkvalitativa celler från LG, är skickligt integrerat i den nedre delen av ramen, vilket ger en låg och centraliserad tyngdpunkt för förbättrad stabilitet och balans. Cykelns mittmotor på 250 watt erbjuder ett imponerande vridmoment på upp till 80 Nm, vilket säkerställer kraftfull framdrivning även i krävande terräng och uppförsbackar. För att matcha motorprestandan har Ranger 500 utrustats med hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket garanterar pålitlig och effektiv bromsning även under våta eller leriga förhållanden. Denna kombination av avancerad motorteknik och robusta bromssystem gör den till en optimal elcykel för terränganvändning där både krafter och säkerhet ställs på prov.

Växelsystemet på Ranger 500 består av en Shimano Acera 8-växlad grupp, vilket ger smidiga och exakta växlingar under varierande terrängförhållanden. Den åttaväxlade setupen är anpassad för terrängkörning och erbjuder en bred skala av växelalternativ för alla typer av stigningar och underlag. Vidare är mountainbiken utrustad med en låsbar dämpad framgaffel från SR Suntour X1LO, som har en slaglängd på 120 mm. Denna framgaffel förbättrar komforten och kontrollen på ojämna vägar och i svår terräng. Den viktiga funktionen med låsning av framgaffeln möjliggör en anpassning av fjädringen efter rådande förhållanden, vilket gör det möjligt att effektivt låsa gaffeln under cykling på plana ytor eller vid stadskörning, vilket sparar energi och ökar effektivitet.

Design och komfort

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är inte bara en funktionell upplevelse utan även en visuell behållning. Den mintgröna färgen framhäver cykelns sportiga design och aluminiumramen bidrar till en lätt men hållfast konstruktion, optimal för olika terrängformer. Ramen är anpassad för både stabilitet och hållbarhet under din färd. För ökad komfort under långa turer är cykeln utrustad med en specialdesignad Selle Royal Shadow Plus-sadel, erkänt för sitt stödjande utformande och komfort, vilket gör att du kan cykla längre utan obehag.

FitNord Ranger 500 erbjuder även flexibilitet genom möjlighet till att montera extra tillbehör såsom pakethållare och stänkskärmar. Dessa tillbehör är enkla att fästa och kan anpassas efter personliga behov eller cyklingsförhållanden. Med denna flexibilitet kan du enkelt anpassa din cykel för olika äventyr och behov, vare sig det gäller stadspendling, långdistansfärder på landsbygden eller robust terrängcykling. Detta skapar en mycket mångsidig cykelupplevelse, där du kan känna dig bekväm och förberedd oavsett omgivning.

Assistansnivåer och användarkontroll

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är utformad för att anpassas till olika körbehov, från stad till tuff terräng. Denna elcykel erbjuder fem olika assistansnivåer, vilket gör det möjligt för föraren att välja den perfekta mängden hjälp baserat på terräng och egen ansträngningsnivå. Den smidiga övergången mellan nivåerna säkerställer en naturlig cykelkänsla. Dessutom finns funktionen gå-assistans, som är särskilt användbar när man behöver leda cykeln fotgängare eller över svårtillgängliga områden, vilket ytterligare höjer cykelns användarvänlighet.

Kontrollpanelen på FitNord Ranger 500 är intuitivt designad för att ge cyklisten all nödvändig information vid en snabb blick. Den klara och lättlästa displayen visar aktuell hastighet, sträcka som avverkats samt återstående batterinivå. Detta gör det enkelt för cyklisten att hålla koll på sin framfart och energianvändning, vilket är avgörande för längre turer i varierande terräng.

Varför välja FitNord Ranger 500?

FitNord Ranger 500 Elmountainbike representerar den ultimata kombinationen av prestanda och hållbarhet, perfekt för både terrängkörning och långa utflykter. Med sin distinkta mintgröna färg och kraftfulla mittmotor kan denna elcykel ta sig an alla sorters underlag. Den är utrustad med ett 630 Wh batteri som garanterar en lång batteritid – något som gör det möjligt för dig att utforska längre sträckor utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Tack vare sin robusta konstruktion och innovativa teknik, är FitNord Ranger 500 ett högpresterande val för både nya och erfarna cyklister. Den extra garantin som erbjuds vid köp av denna modell online är ett tecken på vårt förtroende för produkten och ger köparen en extra trygghet. Med FitNord Ranger 500, tillgänglig för köp online, får du inte bara en elmountainbike, utan en tillförlitlig partner för alla dina äventyr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI.
NamnPris
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 500 Compact Elcykel, vit (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 500 Compact Elcykel, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Venture 500 Elcykel, grafitgrå (630 Wh) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 26 990 kr

FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI eller FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI?

Cykeln som är mest lik är Fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

NamnPris
merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå Xl 2024 Elcykel 62 995 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr

Fler produkter från Fitnord e-bikes

NamnPris
FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
FitNord Venture 700 Elcykel, grafitgrå (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 29 990 kr
FitNord Ava 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 9 990 kr
FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Classic 500 Elcykel, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr
© Vilken Cykel, 2024