Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 200 Elcykel 2024, svart (540 Wh batteri)

10 990 kr
Upplev optimal frihet och komfort med FitNord Ava 200 Elcykel 2024, en toppmodern hybridcykel designad för både daglig pendling och äventyrliga längre turer. Med sin eleganta svarta finish och en robust bakhjulsmotor, erbjuder denna elcykel en räckvidd på upp till 110 km tack vare det effektiva 540 Wh batteriet. FitNord Ava 200 är perfekt anpassad för alla med sin låga ram som gör på- och avstigning enkel. Förstklassiga Shimano Acera växlar och säkra Tektro-skivbromsar garanterar en smidig och säker färd. Utrustad med hållbara CST Control Viva Eco-däck, pakethållare, stänkskärmar samt belysning fram och bak, är denna elcykel ett utmärkt val för både säkerhet och komfort på alla dina resor.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Ava 200 Elcykel

FitNord Ava 200 Elcykel 2024, svart (540 Wh batteri), är din optimala följeslagare för såväl dagligt pendlande i stadsmiljö som för längre utflykter i varierande terräng. Denna elcykel kombinerar modern design med avancerad teknik för att erbjuda en smidig och effektiv cykelupplevelse. Tack vare sin robusta bakhjulsmotor och det långlivade 540 Wh batteriet, erbjuder FitNord Ava 200 pålitlig framdrivning och en imponerande räckvidd på upp till 110 km per laddning. Detta gör den till ett idealiskt val för både kortare stadsturer och längre expeditioner där uthållighet och kraft är avgörande. Oavsett om du söker en driftsäker pendlingssyssla eller en pålitlig följeslagare för helgens äventyr, är 'FitNord Ava 200 Elcykel' i elegant 'svart' en match för dina behov.

Utöver sin kraftfulla tekniska prestanda, har FitNord Ava 200 en genomtänkt unisexdesign med en låg ramkonstruktion, vilket gör den lättillgänglig och bekväm för alla typer av cyklister. Ramdesignen underlättar på- och avstigning, vilket är särskilt uppskattat bland dem som föredrar en 'hybridcykel dam'. Denna tillgänglighet gör det enkelt för användare att hantera cykeln under dagliga resor eller när de parkerar. Med sin unisexform och låga ram, förenar FitNord Ava avslappning och funktion i varje åktur, vilket inbjuder till längre och mer njutningsfulla cykelupplevelser.

Tekniska Specifikationer

FitNord Ava 200 Elcykel är utrustad med en högeffektiv bakhjulsmotor som ger utmärkt drivkraft och tillförlitlighet, optimalt för såväl stadscykling som längre utflykter. Motorn av bakhjulstypen garanterar en jämn och kraftfull acceleration samt ger en stark och balanserad körupplevelse. Bakhjulsmotorn kommer när den är kopplad till en pedalassistansfunktion aldrig i vägen för dina naturliga cykelrörelser, vilket är anledningen till varför FitNord Ava 200 blivit en populär modell bland cyklister som söker en smidig övergång från traditionell cykling till en motordriven variant. Med möjligheten att anpassa assistansnivå beroende på behov, passar denna elcykel som handen i handsken för såväl nybörjare som mer erfarna cyklister.

Med ett väl tilltaget 540 Wh batteri levererar FitNord Ava 200 Elcykel en imponerande räckvidd på upp till 110 km per laddning. Den kommer utrustad med litiumjonbatteri, som inte bara stärker cykelns drifteffektivitet, utan också garanterar en längre livslängd och bättre prestanda jämfört med många andra batterityper på marknaden. Det ypperliga batteriet säkerställer att du kan förlita dig på din elcykel för både korta ärenden såväl som längre, äventyrliga utflykter utan bekymmer kring att behöva ladda ofta. Denna egenskap kombinerat med en snabb laddtid gör FitNord Ava 200 till ett perfekt val för den miljömedvetna och aktiva individen.

Komfort och Användbarhet

FitNord Ava 200 Elcykel erbjuder fem distinkta assistansnivåer, vilket möjliggör anpassning av cykelns kraft efter varje enskild cyklist. Detta gör det möjligt för användaren att finjustera kraftuttaget beroende på trötthetsnivå eller terrängtyp. Oavsett om du är i behov av en lätt hjälp på platten eller en rejäl skjuts uppför en brant luta, anpassar FitNord Ava 200 sin output för att ge precis rätt mängd stöd. Denna flexibilitet i kraftjustering främjar en längre och mer njutbar cykelupplevelse, samtidigt som den bevarar batteriets hållbarhet och räckvidd.

Denna modell är inte bara stark och lätthanterlig utan också oerhört bekväm. Den är utrustad med CST Control Viva Eco-däck som erbjuder utmärkt grepp och komfort, även på mer krävande underlag. Däckens välgjorda bredd bidrar till en stabil och säker körupplevelse. Tillsammans med en funktionell pakethållare, skyddande stänkskärmar och tillförlitlig belysning fram och bak, är FitNord Ava 200 optimal för såväl praktiska ärenden i staden som för avkopplande turer i varierande miljöer. Varje detalj är noggrant utformad för att höja både funktionen och användarnas komfort under färden.

Säkerhet och Hållbarhet

FitNord Ava 200 är inte bara designad för att vara visuellt tilltalande, den är även utrustad med högkvalitativa Shimano Acera växlar och Tektro-skivbromsar som garanterar både smidiga växlingar och pålitliga stopp även i höga hastigheter. Shimano Acera växlarna erbjuder enkel och effektiv växling som gör det möjligt att anpassa cykeln för olika typer av terränger och lutningar. Tillsammans med Tektro-skivbromsarna, som ger överlägsen bromskraft och kontroll oavsett väderförhållanden, bidrar dessa komponenter till en trygg och säker cykelupplevelse - elementärt för både vardagspendling och längre äventyr på cykeln.

Konstruerad för att vara mångsidig och hållbar, är FitNord Ava 200 redo för såväl solsken som regn. Cykelns design med ett skyddande lager och komponenter valda för att stå emot korrosion säkrar att den inte bara hanterar, utan uthärdar olika väderförhållanden. Dessa egenskaper gör den till en pålitlig följeslagare i varje vardag och enhver som vänder sig till denna elcykel kan förvänta sig en robust och långvarig följeslagare i alla urban miljöer eller på landsbygdsvägar.

Sammanfattning

FitNord Ava 200 Elcykel är den optimala partnern för såväl stadscykling som äventyrliga längre turer. Denna elcykel kombinerar hög prestanda genom en effektiv bakhjulsmotor och ett stort 540 Wh batteri, vilket säkerställer en imponerande räckvidd på upp till 110 km. Säkerheten är i fokus med stabiliserande Tektro-skivbromsar och pålitliga Shimano Acera växlar, och komforten är oöverträffad med en låg step-through ram och ergonomiskt designade komponenter. Cykelns design och funktionalitet erböjder säkerhet och komfort, vilket gör den till ett idealiskt val för både dagliga pendlare och fritidscyklister.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 200 Elcykel 2024, svart (540 Wh batteri).

FitNord Ava 200 Elcykel 2024, svart (540 Wh batteri) eller FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Fitnord Nord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Båda cyklarna är tillverkade av Fitnord vilket underlättar om du vill jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Och man kan istället välja att kolla mer på komponenterna för att se vart man får bäst.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024