Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri)

14 990 kr
Upptäck FitNord Ava 300 Elcykel 2024, utformad för optimal prestanda och komfort. Denna högkvalitativa dam elcykel är perfekt för stadscykling och pendling. Med ett robust integrerat 720 Wh batteri erbjuder den en imponerande elcykel lång räckvidd upp till 150 km, så att du kan njuta av längre turer utan orosmoln. Tack vare den effektiva bakhjulsmotorn av TechDrive-typ levererar den pålitlig assistans upp till 25 km/h, vilket gör backar och motvind hanterbart. Oavsett terräng garanterar Shimano Acera-växelsystem och CST Control Viva Eco-däck en säker och smidig färd. Designad för komfort och anpassad till nordiska förhållanden, är FitNord Ava 300 ditt ultimata val för en elcykel med bakhjulsmotor och hög kapacitet.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

FitNord Ava 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) är det idealiska valet för den moderna pendeln och stadscyklisten som värderar både funktionalitet och stil. Med sin slanka och låga ram är elcykeln skapad för enklare av- och påstigning vilket gör den lämplig för en bred användargrupp, inklusive kortare personer. Tack vare det integrerade 720 Wh-batteriet erbjuder FitNord Ava 300 en imponerande räckvidd på upp till 150 km per laddning, vilket säkerställer att du kan förlita dig på din cykel för daglig pendling såväl som längre turer i stadsmiljö. Med en kraftfull bakhjulsmonterad TechDrive-motor på 45 Nm är FitNord Ava 300 Elcykel 2024 en pålitlig följeslagare i stadstrafiken, lätt hanterar uppförsbackar och motvind, och håller en bekväm hastighet upp till 25 km/h.

Design och komfort

FitNord Ava 300 utmärker sig inte bara genom sin stilrena och funktionella design utformad särskilt för damer, utan erbjuder även en överlägsen komfort för all tänkbar stadscykling och pendling. Modellen är en klassisk hybridcykel speciellt anpassad för kvinnor, vilket underlättas ytterligare av ramens låga insteg. Det gör att det är bekvämt och enkelt att både kliva på och av cykeln, vilket är en betydande fördel i stadsmiljö där stopp är frekventa. Dessutom är cykeln tillverkad av lättviktiga men robusta material som försäkrar både hållbarhet och enkel hantering.

Däcken på FitNord Ava 300 är breda och tillsammans med den låsbara dämpade Suntour-framgaffeln erbjuder de en mjuk och stötabsorberande åktur. Detta gynnar färdstabiliteten inte bara på smidiga asfaltsytor utan även när man navigerar över mer ojämna underlag som grus eller oregelbundna stadsgator. Således är komforten på långa sträckor effektivt säkerställd, oavsett om det rör sig om en kort pendling till jobbet eller en längre utflykt i stadens utkanter. Cyclistens välbehag är ständigt i förgrunden, vilket gör resan angenäm från start till mål.

Prestanda och batteri

FitNord Ava 300 Elcykel 2024 är utrustad med en kraftfull TechDrive motor placerad i bakhjulet, vilket optimerar balansen och ger anmärkningsvärd drivkraft. Motorn genererar 45 Nm i vridmoment vilket säkerställer att cykeln kan accelerera snabbt och smidigt även under tuffa förhållanden som branta uppförsbackar eller starka motvindar. Den något år en maxhastighet på 25 km/h, vilket är perfekt för pendlare och stadscyklister som vill hålla flytet i trafiken utan att överanstränga sig. Dessutom stödjer elcykeln med bakhjulsmotor och elcykel med TechDrive motor och deras pålitliga teknik för en oöverträffad körupplevelserfarenhet.

FitNord Ava 300 är också utrustad med ett högkapacitetsbatteri på 720 Wh, vilket möjliggör en imponerande räckvidd på upp till 150 km per laddning. Detta innebär mindre tid länkad till en laddstation och mer tid på vägen, vilket är idealt för längre pendlingar eller weekendäventyr. Den förbättrade räckvidden som erbakats i FitNord Ava 300 initierar cyklistens frihet att utforska längre sträckor med förtroende. Att hålla sig aktiv och täcka långa distanser har aldrig varit så enkelt och praktiskt. Med denna långa drivsträcka positionerar sig denna e-cykel helt klart i toppskiktet för elcykel er med 720 wh batteri och säkrar titeln som en förstklassig elcykel lång räckvidd.

Säkerhet och teknologi

FitNord Ava 300 Elcykel 2024 är utrustad med moderna säkerhetsfunktioner och teknologi som är designade för att erbjuda både trygghet och användarvänlighet under färden. Elcykeln inkluderar hydrauliska skivbromsar som ger överlägsen bromsprestanda i alla väderförhållanden, vilket är essentiellt för säker stadscykling och pendling. För bättre synlighet och säkerhet under dygnets mörkare timmar är cykeln även utrustad med ljusstarka Spanning-lampor som effektivt lyser upp vägen framför och gör cyklisten synlig för andra trafikanter.

När det kommer till teknologi, erbetscykeln en lättanvänd LCD-skärm som inte bara visar hastighet och batterinivå, utan också inkluderar integrerad navigering som hjälper dig att hitta bästa möjliga väg till din destination. Vidare, för att underlätta för cyklisten att hålla enheter laddade under långa turer, är LCD-skärmen utrustad med en praktisk USB-C-port. Denna kombination av avancerade säkerhetsfunktioner och användarvänlig teknologi gör FitNord Ava 300 till en idealisk följeslagare för den moderna pendlande cyklisten.

Tillbehör och underhåll

FitNord Ava 300 Elcykel 2024 är utrustad för att garantera både din bekvämlighet och säkerhet även under längre turer, tack vare medtillbehören som underlättar cykling under alla förhållanden. Varje cykel kommer komplett med en pakethållare, designad för enkel pålastning och säker förvaring av dina tillhörigheter under resan. Redo för alla väder, de integrerade stänkskärmarna skyddar effektivt mot vatten och smuts som kan stänka upp från våta eller leriga vägar. För säkerhet under mörkare tider på dygnet är elcykeln också utrustad med ljusstarka strålkastare från Spanning, vilket säkerställer god synlighet och gör dig synlig för andra trafikanter. Dessa genomtänkta tillbehör gör FitNord Ava 300 till den idealiska följeslagaren, oavsett destination eller väder.

Summering

FitNord Ava 300 Elcykel 2024 utmärker sig som ett idealiskt val för alla som söker en mångsidig och pålitlig elcykel för stadscykling och pendling. Med sin låga ram kan cykeln användas bekvämt av flertalet cyklister, medan det inbyggda 720 Wh-batteriet erbannande upp till 150 km räckvidd generar frihet och flexibilitet för längre turer. Tekniken med TechDrive-motorn säkerställer att du smidigt kan hantera allt från uppförsbackar till vardaglig pendling i trafiken. Kombinationen av kraftfull prestanda och komfort gör FitNord Ava 300-en elcykel för stadscykling att lita på för både korta sprinter och långdistansresor.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri).

FitNord Ava 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) eller FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri)?

Cykeln som är mest lik är Fitnord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri). Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri). FitNord Ava 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024