Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri)

17 990 kr
Upptäck den nya **FitNord Ava 500 Elcykel 2024** – ett perfekt exempel på innovation och stilren design. Denna **stadscykel för damer** kombinerar en kraftfull **mittmotor** och generöst batteri på 612 Wh, vilket ger en imponerande lång räckvidd upp till 160 km. Särskilt utvecklad för både snabba stadsturer och långa resor, erbjuder **FitNord Ava 500** en bekväm cykelupplevelse oavsett destination. Med sina praktiska specifikationer som **hydrauliska skivbromsar** och **Shimano Acera växelsystem med 8 växlar**, anpassar sig denna **elcykel hybrid dam** lekande lätt till både stads- och terrängkörning. Integrerad USB-C port och högkapacitetsbatteri gör den till en av marknadens mest önskvärda **elcyklar med stark motor**. Låt **FitNord elcykel** vara ditt första val för en kraftfull och **komfortabel elcykel med hög batterikapacitet**.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Ava 500 Elcykel 2024

FitNord Ava 500 Elcykel 2024 är framtagen för att erbjuda en förstklassig cykelupplevelse för både innerstadscykling och utflykter längre bort från stadens brus. Modellen kombinerar elegant design och modern funktion som bidrar till både komfort och effektivitet. FitNord Ava 500 Elcykel 2024 är en hybridcykel designad för damer och uppfyller kraven för en mångsidig följeslagare oavsett väglag. Den är utmärkt för dig som söker en pålitlig och användarvänlig cykel för både daglig pendling och de där längre, äventyrliga turerna under helgerna.

Denna elcykel uppmärksammar det estetiskt tilltalande i cykeldesign med sitt slanka utseende och innovativa integreringar. Ramen är låg, vilket väsentligt förenklar både på- och avstigningen, en egenskap som särskilt uppskattas i stadsmiljö. Det stilrena intrycket förstärks ytterligare av batteriet som smidigt är integrerat i ramen, vilket inte bara förbättrar cykelns estetik utan också fördelar vikten jämnt för en stabilare körning. Med sin svarta finish och genomtänkta design är stadscykel dam FitNord Ava 500 en verklig blickfångare som kombinerar funktionalitet med en modern känsla.

Tekniska Specifikationer

Drivsystemet på FitNord Ava 500 elcykel med mittmotor är kärnan i denna högpresterande modell. Utrustad med en robust mittmotor, möjliggör detta system en jämn distribuering av motorns vikt vilket bidrar till att förbättra cykelns balans och kördynamik. Detta är av stor fördel i blandad terräng eller under stadscykling där smidigt manövrerande är av vikt. Batteriet är också speciellt anmärkningsvärt; med en kapacitet på 612 Wh, säkerställer det långväga resultat och tillförlitlighet, vilket gör cykeln till en ledande elcykel med stark motor.

Förutom den avancerade motorn är FitNord Ava 500 också utrustad med kraftfulla hydrauliska skivbromsar som försäkrar maximalt stoppkraft i alla väder. Detta är särskilt värdefullt under de oförutsägbara nordiska vädervillkor. Dämpningen i framgaffeln hanteras effektivt av en Suntour-modell, speciellt anpassad för att absorbera stötar och erbjuda en bekväm åktur på såväl slät asfalt som på grus eller ojämnt underlag. Dessa egenskaper i kombination pirrforstärker cykelns prestanda och gör den till en pålitlig följeslagare på både stadsvägar och längre exploderande utflykter.

Komfort och Användarvänlighet

FitNord Ava 500 stoltserar med en enastående körkomfort, optimalt anpassad för både täta stadsmiljöer och långa landsvägsturer. Det första som träder fram med denna komfortabla elcykel med hög batterikapacitet är dess förmåga att leverera en slät och behaglig åktur tack vare den skickligt integrerade stötdämpningen. Dämpningen smälter samman harmoniskt med de högkvalitativa Maxxis Overdrive Excel-däcken, som är särskilt utvecklade för att hantera varierande ytor utan kompromiss. Egentligen är det dessa däck som utgör grunden i att ge cyklisten en vibrationsfri och stabil tur, säkerställande att varje tur med FitNord Ava 500 blir lika njutbar som effektiv.

Den moderna cyklisten kommer även att uppskatta de genomtänkta bekvämligheterna på FitNord Ava 500. Elcykeln är utrustad med en digital kontrollpanel, fullt integrerad med USB-C-port, idealisk för att hålla dina elektroniska enheter laddade under långa färder. Tillsammans med kontrollpanelen lyser de starka och effektiva Spanning-lamporna upp din väg, vilket gör denna FitNord elcykel produktiv i alla ljusförhållanden. Oavsett om det rör sig om tidiga morgonpendlingar eller sene aftencyklingar, ser dessa lampor till att du är synlig och säker.

Design och Tillverkning

FitNord Ava 500 Elcykel 2024 är inte bara en elcykel, utan en symbol för skandinavisk innovation och kvalitet. Varje del av denna elcykel är noggrant designad och monterad i Finland för att optimalt möta de tuffa nordiska klimatförhållandena. Genom att använda material och teknologier anpassade för kyla, blött väder och varierande terränger, garanterar vi en produkt som består testet av tid och användning. Denna konstruktion bidrar också till cykelns exceptionella hållbarhet och pålitliga prestanda på både stadsgator och längre utflykter. Med FitNord Ava 500 Elcykel för stad och längre turer får du en pålitlig följeslagare som står emot elementen medan den erbjuder smidig och kraftfull assistans på alla dina cykeläventyr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri).

FitNord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri) eller FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Fitnord Nord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är FitNord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri). FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024