Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

12 990 kr
Upplev optimal komfort och stil med FitNord Classic 200 Elcykel, en elcykel utformad i Finland, perfekt för både stadscykling och längre turer. Denna eleganta röda stadscykel el har en klassisk design anpassad för dagligt bruk även i tät stadsmiljö. Dess låga ram för enkel av- och påstigning, kombinerat med en bekväm upprätt körställning och pålitliga fotbromsar inklusive ett skivbromssystem fram, garanterar en säker färd. Med ett robust 540 Wh batteri placerat på pakethållaren, levererar FitNord Classic 200 elcykel en imponerande lång räckvidd upp till 80 km. Fem assistanslägen och den smidiga framhjulsmonterade motorn adderar både kraft och anpassningsbarhet till din cykling. Köp FitNord Classic 200 elcykel online idag och njut av en toppmodern Elcykel med lång räckvidd som tar dig längre med stil och komfort. Den för detta modell inkluderade extra året garanti ger även extra trygghet i ditt köp. Uppdatera din cykelupplevelse med FitNord!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till FitNord Classic 200 Elcykel, röd

FitNord Classic 200 Elcykel är designad i Finland med en unik kombination av stil och funktionalitet som gör den idealisk för stadscykling. Detta är mer än bara en elcykel; det är en sofistikerad transportlösning som möter de moderna stadsmänniskornas behov. Med en låg ram för enkel av- och påstigning och en upprätt körställning erbjuder denna modell en bekväm och säker cykelupplevelse. Dens smidiga framhjulsmonterade motor och det kraftfulla 540 Wh batteriet, placerat strategiskt bak på pakethållaren, erbjuder upp till 80 kilometers körning per laddning, vilket ger dig frihet att utforska storstaden och dess omgivningar. Eleganta linjer kombinerat med praktiska funktioner gör FitNord Classic 200 Elcykel till ett nödvändigt alternativ för den medvetna stadscyklisten.

FitNord Classic 200 Elcykel, i ögonfallande röd, är inte bara en funktionell elcykel, utan också en stilikon på hjul. Den röda färgen tillför en stilig touch som gör att du sticker ut i stadsmiljön, samtidigt som cykelns design reflekterar ett klassiskt men ändå tidsenligt utseende. Perfekt för den som värderar både estetik och prestanda. Som en extra förmån erbjuder vi möjligheten att teckna en ytterligare års garanti på denna modell, vilket ger dig ytterligare trygghet och säkerställer långvarig tillfredsställelse med ditt köp. För de som söker komfort och säkerhet kombinerat med vacker design, är vår modell definitivt värt att överväga. Redo att ta steget fullt ut? Glöm inte att du kan köp FitNord Classic 200 elcykel online, bekvämt och enkelt från ditt eget hem.

Tekniska specifikationer

FitNord Classic 200 elcykel med 540 Wh batteri är särskilt framtagen för att möta behoven för de mest krävande stadscyklister. Med sin effektiva och hållbara batterikapacitet erbådas digital både kraft och energieffektivitet vid längre turer. Motoruppsättningen inkluderar en tyst och kraftfull framhjulsmonterad motor, vilket ger jämn acceleration och enkel hantering. Batteriets kapacitet på 540 Wh säkerställer en långvarig användning på en enda laddning, vilket gör den idealisk för både dagliga pendlingar och långrutter.

Elcykel med lång räckvidd är allt mer efterfrågat i urvalet av elcyklar, och FitNord Classic 200 passar perfekt för detta behov. Tack vare det avancerade 540 Wh batteriets kapacitet kan cykeln uppnå en räckvidd på upp till 80 km under optimala förutsättningar. Räckvidden kan dock variera beroende på faktorer såsom cyklistens vikt, terrain, väderförhållanden och valt assistansläge. Ju högre assistansläge som används, desto mer batterikraft konsumeras, vilket kan påverka cykelns effektiva räckvidd. Genom att välja ett lägre assistansläge kan dock batteriets livslängd maximieras även på mer krävande rutter.

Design och komfort

FitNord Classic 200 Elcykel är exemplariskt utformad med en låg ramtyp, idealiskt anpassad för den som söker smidighet vid av- och påstigning. Detta gör den särskilt anpassad som en elcykel dammodell. Denna designfunktion värderas högt bland användare som uppskattar lätthet i sin cykling, speciellt i stadsmiljöer där frekventa stopp är en del av ritten. Ramens låga insteg bidrar inte bara till enklare användning utan också till cykelns eleganta estetik, vilket förstärker dess traditionellt stilrena utseende.

FitNord Classic 200 Elcykel stoltserar inte bara med sin praktiska design utan också med en upprätt och ergonomisk körställning som understödjer en bekväm färd även under längre turer. Den är utrustad med fotbroms och förstärks ytterligare av en kraftfull skivbroms fram, vilket markant ökar säkerheten för cyklisten. Denna kombination av bromssystem tillåter mjuka och effektiva inbromsningar, vilket är avgörande i stadstrafik. Elcykel med fotbroms blir därför ett tryggt val för de som prioriterar säkerhet i kombination med modern teknik och design.

Funktioner för effektiv stadscykling

FitNord Classic 200 Elcykel är speciellt utvecklad för stadsmiljö med sina fem varierande assistanslägen som möjliggör en flexibel och anpassningsbar cykelupplevelse. Från lättare hjälp i motlut till fullständig assistans på flacka sträckor, möjliggör dessa inställningar för användaren att anpassa sin färd efter både fysiska förutsättningar och aktuella trafikförhållanden. Detta gör FitNord elcykel för stadscykling till en idealisk följeslagare för den dagliga pendlingen, där olika förhållanden och behov uppkommer. Perfekt för den som söker en ansträngningsfri cykeltur eller vill komma till arbetet utan att bli svettig.

Den smidiga framhjulsmonterade motorn på FitNord Classic 200 erbjuder en jämn och behaglig framdrift, vilket är essentiellt i en stadsmiljö där stopp och start är frekventa. Motorns placering fram på hjulet hjälper till att fördela cykelns tyngd på ett sätt som optimerar manövrerbarheten. Denna konfiguration förenklar även hanteringen i kurvor och vid svängningar, vilket gör det lättare att manövrera cykeln i trånga stadsutrymmen. Fördelarna med denna stadscykel el-motor bidrar substantiellt till en säkrare och mer kontrollerad cykling i urbana områden.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Classic 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Classic 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Cykeln som är mest lik är Fitnord Nord Classic 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är FitNord Classic 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. FitNord Classic 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024