Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri)

14 990 kr
Upplev den optimala kombinationen av stil, komfort och funktion med **FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri)**. Denna eleganta **elcykel** är perfekt anpassad för såväl stadsmiljö som längre utflykter på landsväg. Den robusta konstruktionen med **låg insteg** gör det lätt att kliva på och av, medan den **mittelmonterade motorn** ger kraftfullt stöd så att du kan ta dig fram utan ansträngning. FitNord Classic 300 garanterar säkerhet med sin högkvalitativa **hydrauliska skivbroms**, som ger överlägsen kontroll i alla väder. Med en räckvidd på upp till 120 km per laddning, kan du lita på att nå ditt mål, oavsett om det är daglig pendling eller en avslappnad weekendtur. Fördelarna med denna **damcykel** slutar inte där. Den stiliga, röda finishen och detaljerna i småländsk design kombinerar funktionalitet med estetik. Utrustad med Shimano Nexus växelsystem och bekvämligheter som pakethållare och effektiv belysning, är FitNord Classic 300 mer än bara en cykel – den är din pålitliga följeslagare på varje resa.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

FitNord Classic 300 Elcykel representerar en perfekt harmoni mellan tradition och modernitet. Den eleganta och tidlösa designen framkallar en känsla av klassisk skönhet, samtidigt som dess innovativa funktioner gör den väl rustad för både stadsmiljöer och öppna landsvägskörningar. FitNord Classic 300 är mer än bara en elcykel; den är en fusion av stil, effektivitet och teknologisk innovation, idealisk för den miljömedvetna cyklisten som inte vill kompromissa med stil eller funktion.

Vid första anblicken fångar FitNord Classic 300 blicken med sin distinkta röda kulör och den mjuka linjen i dess design, vilket ger ett inbjudande och tillgängligt intryck. Den uppskattade funktionen med låg insteg underlättar på- och avstigning, vilket gör denna cykel tillgänglig för en bred användarkrets, från unga vuxna till äldre cyklister. Denna kombination av visuel dragningskraft och funktionell design bidrar till en enastående första användarupplevelse.

Tekniska specifikationer

FitNord Classic 300 är utrustad med en avancerad TechDrive-motor som är mittmonterad för en förbättrad tyngdpunkt och kördynamik. Denna motor erbelse stor fördel i form av trendigt högt vridmoment uppgående till 60 Nm, vilket säkerställer både hastighetsassistans och överlägsen hantering i utmanande förhållanden såsom branta backar och motvind. Med sin högpresterande hydraulisk skivbroms garanterar den att stoppkraft alltid är till hands när den behövs, vilket gör den till en välbalanserad modell lämpad för både det energiska stadsivern och de lugna lantliga vägarna.

Batteriet i FitNord Classic 300 stöds av imponerande 489,6 Wh, vilket optimerar cykelns kapacitet till "Sträcka upp till 120 km". Det innebär att användarna kan njuta av dens långa räckvidd utan oron för ständig uppladdning, bekymmer som ofta kan förekomma med mindre kapabla modeller. Batteriet är enkelt att hantera och kan lätt tas av och på med dess unika nyckelsystem, samt där dess inbyggda USB-C-port erbättar möjligheten att ladda telefonen eller andra portabla enheter direkt från cykeln. Denna kombination av långvarig batteritid och mångsidiga laddningsalternativ, stärker cykelns roll som en trogen följeslagare för såväl dagliga pendlingar som längre utflykter.

Komfort och användbarhet

FitNord Classic 300 är designad med högsta komfort i åtanke, vilket gör den till en idealisk elcykel för alla som värdesätter enkelhet och bekvämlighet i sin cykelupplevelse. Denna modell har en låg och tillgänglig unisex-ram vilket underlättar för på- och avstigning, och är särskilt uppskattad som damcykel. Cyklisten kan njuta av en upprätt körposition som inte bara är bekväm utan också ger en utmärkt översikt över vägen framför. Shimano Nexus växelsystem garanterar smidiga växlingar under din färd, vilket adderar till en avslappnad och njutbar cykelupplevelse oavsett sträcka.

Förutom möjligheterna för en bekväm körstil, erbjuder FitNord Classic 300 flera tillbehör som förhöjer både säkerheten och användbarheten av cykeln. Utformningen inkluderar praktiska lyktor fram och bak som säkerställer synlighet under dygnets alla tider och bidrar till en säkrare färd. Pakethållaren är en ytterligare fördelaktig funktion som gör cykeln tillräckligt mångsidig för både stadskörning och längre utflykter, anpassad för varierade miljöer och väderförhållanden.

Säkerhet och standarder

FitNord Classic 300 är utrustad med omfattande säkerhetsfunktioner som är kritiska för en säker cykeltur, både dag och natt. Modellen innehåller integrerade back- och frontljus som säkerställer god synlighet i alla väderförhållanden. För en tillförlitlig och behändig inbromsning är cykeln utrustad med fotbroms bak och en modern hydraulisk skivbroms fram. Dessa detaljer möter rådande EU-standarder vilket garanterar högsta säkerhet och pålitlighet under cyklingens alla stadier.

Den låga instegsdesignen hos FitNord Classic 300 gör cykeln tillgänglig och användarvänlig för alla, oberoende av ålder eller rörlighet. Detta enskilda cykelmodell har utformats med både säkerhet och användarkomfort i åtanke, vilket möjliggör en smidig färd oavsett omgivning, från trånga stadsgator till öppna landsvägar. Vidare skyddar dess kompakta design och stadiga konstruktion mot oförutsedda situationer som kan uppstå under turen, vilket stärker tryggheten vid varje cykeltur.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri).

FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri) eller Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå?

Cykeln som är mest lik är Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå. Cyklarna har olika märken och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri). Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024