Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 300 Elcykel 2024, silver (489,6 Wh batteri)

14 990 kr
Upptäck friheten med **FitNord Classic 300 Elcykel 2024**, din nya följeslagare för såväl stadscykling som utflykter. Den här elcykeln kombinerar tidlös charm med modern teknik och är speciellt anpassad för bekväm körning i stadsförhållanden med sin låga unisex-ram som underlättar insteget. Den pålitliga TechDrive-motorn och det integrerade Shimano Nexus växelsystemet med tre växlar säkerställer smidiga driv genom stadens alla utmaningar, från motvind till uppförsbackar. Med sin robusta konstruktion och smarta funktioner som fotbroms, hydraulisk skivbroms och en LED-skärm med USB-C-port, erbjuder **FitNord Classic 300** en säker och njutbar cykelupplevelse. Den långa räckvidden upp till 120 km per laddning betyder att du kan utforska ännu längre utan bekymmer. Förberedd för alla av dagens äventyr är denna **elcykel med låg ram** även utrustad med nödvändiga tillbehör som belysning, pakethållare och stänkskärmar. Oavsett om du söker en **elcykel för stadscykling** eller en pålitlig följeslagare för längre turer, är FitNord Classic 300 det självklara valet.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Classic 300 Elcykel 2024

FitNord Classic 300 Elcykel 2024 är utformad för såväl stadscykling som längre turer. Den passar utmärkt för den moderna pendlaren eller för avkopplande utflykter i varierande miljöer. Tack vare sin mångsidighet och hållbara konstruktion är detta en elcykel som möter de höga kraven från både nya och erfarna cyklister. Med sitt innovativa designkoncept och förstklassiga teknik levererar FitNord Classic 300 suverän komfort och prestanda, vilket gör den till ett smart val för de som söker en pålitlig och effektiv elcykel.

FitNord Classic 300 2024 karakteriseras av en elegant silverfärgad ram med en låg step-through design, vilket gör den till en ideal elcykel med låg ram. Detta faciliteter enkelt insteg och utsteg, och ger en smidig cykelupplevelse även i stadsmiljö. Dess systematiska design komplementeras av ett stadigt och säkert grepp om styret, pakethållare samt bekväma sittförhållanden, vilka alla förstärker cykelns användbarhet och stil.

Tekniska Specifikationer

FitNord Classic 300 Elcykel 2024 är utrustad med en toppmodern TechDrive-motor med imponerande 60 Nm vridmoment, perfekt för både ordinär stadskörning och utmanande utflykter i varierad terräng. Cykelns 489,6 Wh batteri garanterar en räckvidd på upp till 120 km, vilket är mer än tillräckligt för dagen utfärder utan behov av mellanladdningar. Genomsnittlig räckvidd kan variera beroende på körstil och yttre förhållanden.

Den inbyggda TechDrive-motorn utmärker sig särskilt i svåra förhållanden som motvind och uppförsbackar, och ger en jämn och stabil assistans när det behövs som mest. Detta gör elcykel med TechDrive motor till ett utmärkt val för de som söker en pålitlig och effektiv framdrivning, oavsett väder och vind.

Dessutom är FitNord Classic 300 utrustad med ett växelsystem från Shimano Nexus, vilket är känt för sin höga pålitlighet och låga underhållsbehov. Detta system möjliggör smidiga växelövergångar och håller jämna steg med cykelns höga prestanda, vilket gör elcykel med Shimano Nexus till ett både praktiskt och pålitligt val för den moderne cyklisten.

Komfort och Användbarhet

FitNord Classic 300 Elcykel 2024 är genialiskt utformad för att maximera komfort och enkelhet, vilket gör den till ett suveränt val för den urbana cyklisten. Den upprätta sittställningen minskar belastningen på rygg och axlar, medan den lågt skurna ramen förenklar på- och avstigning, vilket är idealiskt i stadstrafik där frekventa stopp är vanliga. Dessa detaljer gör cykeln väldigt praktisk när den används som en elcykel för stadscykling, och främjar en njutbar samt säker körning genom trånga stadsgator.

FitNord Classic 300 är inte bara ergonomiskt och estetiskt tilltalande, den är också utrustad med tekniskt avancerade funktioner som höjer ribban för moderna elcyklar. Focalpunkten i cykelns teknologi är dess LED-skärm utrustad med USB-C anslutning. Skärmen är intuitiv och lättläst under alla ljusförhållanden och visar tydligt viktig ridinformation såsom hastighet, distans och assistansnivå. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att förbättra användarupplevelsen, något som bevisas av modellens namn, FitNord Classic 300 Elcykel med LED-skärm, vilket understryker dess modernitet och mångsidighet i användningen.

Säkerhetsfunktioner

FitNord Classic 300 Elcykel 2024 är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som är utformade för både daglig pendling och längre resor. Ett stort säkerhetsplus är kombinationen av fotbroms och hydraulisk skivbroms fram vilket ger pålitlig bromskraft under alla väderförhållanden. Detta möjliggör stern stopp and korta reaktionstider vilket är kritiskt i tät stadstrafik. Cykeln belysning, både fram och bak, garanterar att du syns väl även under svaga ljusförhållanden. Solida säkerhetsdetaljer som dessa i en elcykel med fotbroms och skivbroms försäkrar både förarens och medtrafikanternas säkerhet.

Säkerheten förstärks ytterligare eftersom FitNord Classic 300 håller sig väl inom ramarna för EU:s säkerhetsnormer. Denna modell, signerad i Finland, är en representation av finsk ingenjörskonst med fokus på hög kvalitet. Man kan därmed vara trygg i att varje komponent inte bara är konstruerad för robusthet och hållbarhet utan även genomgår noggranna tester för att möta stränga europeiska säkerhetskrav.

Sammanfattning och Slutsats

FitNord Classic 300 Elcykel 2024 är ideellt anpassad för den som vardagspendlar i staden eller önskar njuta av längre fritidscykling. Tack vare dess låga unisex-ram, bekväma körställning och robusta techDrive-motor, lämpar den sig perfekt för både nybörjare och rutinerade cyklister.

Ta steget idag och upplev friheten på en FitNord Classic 300 Elcykel 2024. Den här cykeln kombinerar funktionalitet med stil och erbjuder en fantastisk cykelupplevelse. Perfekt för dig som värderar kvalitet och komfort.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 300 Elcykel 2024, silver (489,6 Wh batteri).

FitNord Classic 300 Elcykel 2024, silver (489,6 Wh batteri) eller FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri)?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Fitnord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri). Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024