Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 300 Elcykel 2024, vit (504 Wh batteri)

14 990 kr
Upplev den optimala kombinationen av stil och funktion med FitNord Classic 300 Elcykel 2024, vit. Denna högpresterande elcykel är idealisk för både stadscykling och längre utflykter på landsväg. Med sin kraftfulla 504 Wh-batteri kan du njuta av upp till 120 km räckvidd utan att behöva ladda varje dag. Den låga unisex-ramen förenklar både av- och påstigning och erbjuder en bekväm upprätt körställning. FitNord Classic 300 är utrustad med ett Shimano Nexus växelsystem för smidiga växlingar, samt fotbroms kopplad med hydraulisk skivbroms fram för förbättrad säkerhet. Den kraftfulla TechDrive-motorn ger en behaglig assistans, perfekt för utmanande bakslut och vind. Praktiska funktioner som LED-skärm, USB-C-laddning, pakethållare och komplett belysning gör denna elcykel till ett utmärkt val för den mångsidige cyklisten. Upptäck mer om FitNord Classic 300 Elcykel – din partner för effektiv och stilfull cykling.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Classic 300 Elcykel 2024

FitNord Classic 300 Elcykel 2024 är modellen för den som söker både mångsidighet och stil i sin cykling. Som en idealisk följeslagare såväl i stadsdjungeln som på avkopplande turer längs landsvägarna, erbjuder detta kraftfulla 504 Wh batteri en räckvidd på imponerande 120 km per laddning. Det är en elcykel designad för att möta behoven hos alla typer av cyklister, perfekt balanserad för daglig pendling och längre äventyr på helgerna. Med sin robusta men stilrena utformning, säkerställer FitNord Classic 300 att varje tur blir en njutbar upplevelse, år efter år.

Designmässigt står FitNord Classic 300 ut med sin tidlösa och klassiska estetik. Den låga unisex-ramen inte bara förhöjer cykelns visuella intryck utan gör även på- och avstigningen anmärkningsvärt enkel, vilket uppskattas av cyklister i alla åldrar. Detta är en elcykel som kombinerar funktion och form på ett exemplariskt sätt, där varje detalj, från den eleganta vita färgen till de smidiga linjerna, är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och inbjudande helhet.

Tekniska Specifikationer

FitNord Classic 300 Elcykel är försedd med en TechDrive-motor strategiskt positionerad i mitten av den låga ramen; detta systematiska läge balanserar cykelns tyngdpunkt optimalt för enklare hantering. Motorn levererar ett imponerande vridmoment på 60 Nm, vilket är effektivt för både stadskörning och turer i mer krävande terräng.

Elcykeln är utrustad med ett kraftfullt 504 Wh batteri som stödjer långa utflykter med en räckvidd nå upp till hela 120 km på en enda laddning. Denna kapacitet innebär att användaren inte behöver oroa sig för daglig laddning, vilket ger en högre frihetsgrad när man planerar längre rutter eller användning under flera dagar.

Cykeln använder ett växelsystem från Shimano Nexus, vilket är känt för sin pålitlighet och enkla hantering. Det erbjuder tre växlar som är optimalt anpassade för att ge smidig växling i varierande terräng. I kombination med fotbroms bak och en effektiv hydraulisk skivbroms fram, erbjuder FitNord Classic 300 optimal stoppkraft och säkerhetskontroll under alla förhållanden.

Komfort och Användbarhet

Komfort och Användbarhet

Med sin genomtänkta design erbjuder FitNord Classic 300 Elcykel en komfortabel upprätt körposition som inte bara ökar trafiksäkerheten utan även bidrar till en skönare färd i såväl stadstrafik som på landsväg. Tack vare cykelns låga unisex-ram har FitNord skapat en lättillgänglig och bekväm cykel anpassad för alla typer av cyklister. För att ytterligare förbättra körsupplevelsen kan föraren enkelt anpassa effekten genom fem olika assistansnivåer. Detta gör det möjligt att skifta mellan hög assistans under tuffare partier eller mindre hjälp under lättare sträckor, allt efter behov och önskad ansträngning.

FitNord Classic 300 är även laddad med nytänkande funktioner för att höja användbarheten. På styret sitter en tydlig LED-skärm som inte bara ger viktig information om hastighet och batteristatus, utan även en USB-C-port som gör det möjligt för cyklisten att ladda elektroniska enheter såsom smartphones direkt under färden. Förutom detta är cykeln utrustad med flera användbara designelement såsom en packvänlig pakethållare, praktiska stänkskärmar och en omfattande belysningslösning både fram och bak för optimal synlighet och säkerhet under alla tider på dygnet. Genom dessa detaljer förstärks både funktionaliteten och upplevelsen av FitNord Classic 300 Elcykel.

Säkerhet och Certifieringar

FitNord Classic 300 Elcykel är utformad med din säkerhet i åtanke. Med de effektiva hydrauliska skivbromsarna fram erbjuder cykeln överlägsen bromskraft som är nödvändig för säker stoppförmåga även på våta och hala underlag. Cyklens fullt integrerade LED-belysningssystem garanterar att du syns väl i trafiken, vilket är avgörande för säker cykling både dagtid och nattetid. Dessa säkerhetsfunktioner maximerar din kontroll och osäkerhet oavsett körförhållanden.

Denna cykelmodell från FitNord har certifierats enligt EU:s stränga säkerhetsstandarder, vilket bekräftar dess höga kvalitet och tillförlitlighet. Certifieringarna garanterar att FitNord Classic 300 uppfyller de kvalitetsstandarder som krävs för säker och hållbar användning i Europa, och ger dig som användare extra trygghet när du väljer denna välgjorda elcykel.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 300 Elcykel 2024, vit (504 Wh batteri).

FitNord Classic 300 Elcykel 2024, vit (504 Wh batteri) eller FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri)?

Cykeln som är mest lik är Fitnord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri). Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024