Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Fitnord Classic 300 Elcykel, röd (504 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

23 990 kr
Upptäck FitNord Classic 300 Elcykel, den optimala partnern för både stadscykling och pendling. Denna stilrena, röda elcykel är inte bara visuellt tilltalande utan också robust konstruerad med ett 504 Wh batteri som ger lång räckvidd och pålitlig kraft. FitNord Classic 300 är utformad för att leverera komfort och effektivitet med sina fem assistansnivåer och hydrauliska bromsar, perfekt för den moderna pendlingen. Särskilt fördelaktigt är den extra ettårs garantin som säkerställer din trygghet. Oavsett om du ska handla, pendla till jobbet eller bara njuta av en tur i stadsmiljö, är denna elcykel med extra garanti designad för att förhöja din cykelupplevelse. Missa inte möjligheten att köpa Fitnord Classic 300 elcykel online – en pålitlig och elegant lösning för dina dagliga resor.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktbeskrivning

FitNord Classic 300 Elcykel är en stilren elcykel med fokus på bekvämlighet och mångsidighet, perfekt designad för både stadscykling och längre utflykter på landsbygden. Cykelns eleganta röda aluminiumram och klassiska linjer kombinerar modern teknologi med traditionell cykeldesign. Denna modell framhävs av sin användarvänlighet tack vare dess låga insteg, vilket underlättar för cyklisten att enkelt kliva av och på. Dess lättviktige ram och utformning gör den till ett utmärkt alternativ för daglig pendling och även weekendäventyr på varierande underlag. Det stabila rambygget och den upprätta sittpositionen försäkrar en bekväm färd och bra översikt över trafiken, vilket gör den till en ideal elcykel för stadscykling och landsvägskörning.

Med en avancerad framhjulsmonterad TechDrive-motor som levererar ett kraftfullt vridmoment på 60 Nm, erbjuder FitNord Classic 300 Elcykel en jämn och pålitlig drivning. Motorprestandan ger signifikanta fördelar i form av fem anpassningsbara assistansnivåer, vilket möjliggör en skräddarsydd cykelupplevelse efter cyklistens egna behov och villkor. Oavsett om det är lätt assistans för att bekvämt ta dig genom stadsmiljö eller kraftfull hjälp för att enkelt forcera backar och längre sträckor, hanterar denna elcykel det med briljans.

Konstruktionen av FitNord Classic 300:s ram är noggrant övervägd för att maximera både komfort och kontroll. Den lågt profilade ramen inte bara förenklar på- och avstigning utan bidrar även till cykelns övergripande stabilitet och manövrerbarhet. Den upprätta sittpositionen är strategiskt designad för att ge en god ergonomisk fördel, vilket minskar trötthet och ökar körglädjen, särskilt under längre turer.

Elcykeln är utrustad med ett pålitligt bromssystem som inkluderar en högkvalitativ hydraulisk skivbroms fram och robust fotbroms. Denna kombinationen garanterar kraftfull och omedelbar bromsning under alla förhållanden, vilket ger cyklisten extra säkerhet och kontroll oavsett väder och vind.

Batteriet, som är snyggt integrerat in i ramen på FitNord Classic 300, har en kapacitet på imponerande 504 Wh vilket möjliggör en räckvidd på upp till 120 km beroende på användningsmönster. Det är enkelt att avlägsna batteriet med den medföljande nyckeln för smidig laddning hemma eller på kontoret.

Utrustad med ett Shimano Nexus växelsystem, erbjuder FitNord Classic 300 en smidig och enkel växling mellan sina tre växlar. Detta system är speciellt fördelaktigt när du möter olika typer av terräng och bidrar till en bekymmersfri cykelupplevelse med optimal kraftöverföring i alla lägen.

FitNord Classic 300 är lika praktisk som den är elegant, komplett med stänkskärmar, robust pakethållare och vibrerande belysning både fram och bak. Dessa funktioner gör cykeln till ett utmärkt val för pendling i alla väder och vid alla tider på dygnet, och de förbättrar både komforten och säkerheten för cyklisten.

Dess informativa LED-skärm placerad bekvämt på styret visar viktig information som hastighet, körd sträcka och återstående batteritid. FitNord Classic 300 är CE-märkt och uppfyller alla gällande EU-säkerhetskrav, vilket försäkrar dig om en pålitlig och säker elcykel för alla dina cykeläventyr.

Produktspecifikationer

Fitnord Classic 300 Elcykel är utformad för komfort och prestanda och kommer i en attraktiv röd färg. Denna stadscyklinganpassade elcykel har en lätt aluminiumram som endast väger 24 kg och kan hantera en maximal användarvikt på 120 kg, vilket gör den både stabil och hållbar. Den är utrustad med en robust 504 Wh batteri som smart är placerat som rambatteri och ger en utmärkt balans och viktfördelning. Med en batterispänning på 36 V och kapacitet på 14 Ah, är detta en elcykel designad för rörlighet och längre turer.

Cykeln har en högpresterande mittmotor och en snabbresponsiv momentsensor samt en effekt på 250 W och ett maximalt vridmoment på 60 Nm. Den maximala hastigheten den kan uppnå är 25 km/h, vilket är perfekt för stadsmiljöer. Den är också försedd med ett Shimano Nexus 3 växelsystem att smidigt justera i olika terränger. Enkelheten kompletteras av hydrauliska skivbromsar Shimano MT 200 som säkerhetsmässigt ger pålitlig bromskraft vid behov.

Däckbredden på 38 mm i kombination med en odämpad framgaffel och snabbkopplings framaxel levererar smidighet och kontroll under cyklingen. För användningsbequemlighet har den inbyggda lampor, pakethållare och justerbar styrstam. Stänkskärmar inkluderas naturligt, vilket gör Fitnord Classic 300 Elcykel perfekt för pendling året runt.

Köpinformation

Att köpa Fitnord Classic 300 Elcykel online är både enkelt och säkert. Besök vår webbplats, välj modellen "Fitnord Classic 300 Elcykel, röd (504 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI" och lägg den i din varukorg. Processen att genomföra ett köp är smidig och guidande, och du kan välja mellan olika betalningsalternativ såsom kreditkort, faktura eller delbetalning. Varje elcykel kommer med en standard garanti på två år, men för denna specifika modell erbjuder vi ytterligare ett års garanti utan extra kostnad. När din beställning är lagd kommer du motta en bekräftelse via e-post och din nya elcykel levereras direkt till din dörr, färdigmonterad och redo att tas i bruk.

Håll utkik efter våra exklusiva erbjudanden och kampanjer som oftast inkluderar säsongsrelaterade rabatter eller paketerbjudanden som kan ge ännu mer värde till ditt köp av Fitnord Classic 300 Elcykel. För närvarande erbjuder vi fri frakt över hela Sverige samt en extra lång garantiperiod på totalt tre år för denna modell utan extra kostnad. Sådana erbjudanden ger inte bara ekonomiska förmåner utan försäkrar även långsiktig tillfredsställelse med din investering. Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har några frågor kring våra erbjudanden eller behöver hjälp med att utnyttja en kampanj.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Fitnord Classic 300 Elcykel, röd (504 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

Fitnord Classic 300 Elcykel, röd (504 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Default_string Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Fitnord Classic 300 Elcykel, röd (504 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024