Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, röd (612 Wh batteri)

18 990 kr
Upplev en ny nivå av stadscykling med FitNord Classic 500 Elcykel 2024, röd – en damcykel el som kombinerar stil och funktion i varje detalj. Denna elcykel med mittmotor och en imponerande batterikapacitet på 612 Wh tar dig upp till 150 km på en enda laddning, optimalt för både dagliga ärenden och längre utflykter. Den praktiska designen med låg ram gör den lättillgänglig och bekväm att använda, samtidigt som den kraftfulla motorn ger dig all assistans du behöver i backar och motvind. Med robusta Shimano Nexus växlar och effektiva bromssystem kan du lita på din FitNord elcykel i alla väder. Öka din mobilitet och njut av en förstklassig cykelupplevelse med FitNord Classic 500, en elcykel med hög batterikapacitet 612 Wh. Perfekt för den moderna stadscyklisten – köp FitNord Classic 500 2024 röd idag och förändra ditt sätt att röra dig i staden.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Beskrivning

FitNord Classic 500 är en sjuväxlad elcykel som smidigt kombinerar nostalgisk charm med modern teknik. Dess design är hämtad från de klassiska "mormorscyklarna" vilket ger den en tidlös och elegant estetik. Detta stilrena utseende kompletteras med en låg och lättåtkomlig ram som gör det enkelt för cyklisten att kliva på och av, vilket är extra värdefullt i stadsmiljöer där frekventa stopp är vanligt förekommande. Bekvämligheten är ytterligare förstärkt genom cykelns ergonomiskt utformade sits och handtag, vilket gör FitNord Classic 500 till en optimal stadscykel för såväl korta ärenden som längre utflykter.

Elcykeln är utrustad med en kraftfull 80 Nm mittmotor som försäkrar att du lätt kan hantera såväl backar som blåsiga dagar. FitNord Classic 500 erbjuder upp till fem assistansnivåer som enkelt kan justeras för olika terräng och förhållanden, allt från lätt motvind på slätsträckor till tuffare stigningar. Kontrollpanelen, strategiskt placerad för att enkelt kunna avläsas under färd, håller cyklisten uppdaterad om aktuell hastighet och återstående batterikapacitet.

Denna modell är utrustad med ett högkapacitetsbatteri på 612 Wh från LG, vilket levererar en imponerande räckvidd på upp till 150 km per laddning. Det effektiva batteriet minskar behovet av frekventa laddningar, vilket är särskilt fördelaktigt för pendlare eller de som önskar längre utflykter utan oro för att batteriet ska ta slut. Den stabila tillförseln av ström gör även att motorprestandan hålls konstant hög, även när batteriet börjar sina.

Cykeln är vidare utrustad med pålitliga Shimano Nexus växlar som erbjuder smidig och pålitlig växling i alla lägen. Säkerheten är väl tillgodosedd genom både fotbroms och en hydraulisk skivbroms fram, vilket ger trygga och kontrollerbara stopp även i högre hastigheter eller på våta underlag.

FitNord Classic 500 har även en rad integrerade funktioner såsom LED-belysning, robusta stänkskärmar och en praktisk pakethållare, vilka alla höjer såväl funktionalitet som säkerhet. Varje detalj tonar fram syftet att skapa en pålitlig följeslagare för vardagscyklisten. Tack vare dess design och tillverkning i Finland är denna elcykel särskilt anpassad för nordiska förhållanden, vilket garanterar att den håller mot såväl kyla som våta klimat.

Avslutningsvis är FitNord Classic 500 den ultimata elcykeln för effektiv och bekväm stadscykling, oavsett om det är till jobbet, för att utföra ärenden eller bara en avkopplande tur genom stadslandskapet.

Specifikationer

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 utmärker sig med sin unika kombination av en klassiskt inspirerad ram och en sjuväxlad design, vilket gör den perfekt för både nybörjare och erfarna cyklister som söker en smidig färd.

Denna elcykel är inte bara en fröjd för ögat; den är utrustad med en stark mittmotor på 80 Nm som ger robust stöd under färd. FitNord Classic 500 erbjuder fem olika assistansnivåer som lätt kan anpassas efter din cyklingsstil och ruttens krav. Med en imponerande batterikapacitet på 612 Wh kan du färdas upp till 150 km på en enda laddning, vilket gör den till en pålitlig följeslagare på både kortare och längre turer.

När det gäller växlar står FitNord Classic 500 stabilt med sina pålitliga Shimano Nexus växlar. Säkerheten kompromissas inte heller, tack vare den robusta fotbromsen och den effektiva hydrauliska skivbromsen fram, vilket ger dig kontroll och trygghet i alla väder.

För ytterligare bekvämlighet och säkerhet är elcykeln utrustad med integrerad belysning, vilket är essentiellt för kvälls- och nattcykling. Stänkskärmarna och pakethållaren höjer funktionaliteten och gör det enklare att transportera allt från matkassar till arbetsväskor.

Avslutningsvis är kvaliteten och hållbarheten hos FitNord Classic 500 evidens av dess finska design och montering. Detta säkerställer inte bara cykelns kvalitet utan även dess lämplighet för de stränga nordiska klimatförhållandena, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och stilfull elcykel.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 500 Elcykel 2024, röd (612 Wh batteri).

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, röd (612 Wh batteri) eller Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Default_string Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är FitNord Classic 500 Elcykel 2024, röd (612 Wh batteri). Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024