Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, silver (630 Wh batteri)

18 990 kr
Upptäck friheten med FitNord Classic 500 Elcykel 2024, silver (630 Wh batteri) – din optimala följeslagare för stadsbruk. Designad i Finland och byggd för att möta krävande väderförhållanden, kombinerar denna klassiska dam elcykel traditionell charm med avancerad teknologi. Med sin lågprofilsram som är lättillgänglig, är den perfekt för daglig pendling. FitNord Classic 500 drivs av en stark mittmotor och ett robust 630 Wh batteri, vilket ger en lång räckvidd upp till 150 km. Oavsett terräng eller väder, med denna högpresterande lång räckvidds-elcykel tar du dig fram smidigt och effektivt. Dessutom är den utrustad med Shimano Nexus växelsystem, belysning och USB-C laddningsport, vilket gör den till mer än bara ett transportmedel – den är en förstärkning av din livsstil. Välj FitNord Classic 500 – en pålitlig och elegant elcykel för moderna stadsmiljöer.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Classic 500 Elcykel 2024

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, en självklar höjdpunkt bland stadscyklar, kombinerar elegansen hos traditionell design med moderna funktioner. Med sitt ursprung djupt förankrat i nordisk stil och innovation utstrålar denna klassiska men ändå samtida elcykel en tidlös charm och en avancerad teknisk profil. Exceptionellt lämpad för stadstrafik, kombinerar den en estetisk tilltalande form med överlägsen praktisk användbarhet. Detta gör FitNord Classic 500 Elcykel 2024 till ett idealiskt val för daglig pendling och bekväma fritidsrundor i urbana miljöer.

Den visuella designen på FitNord Classic 500 är en hyllning till klassisk förädling med en modern integrering av teknik. Dess låga damcykelram tillhandahåller enkel tillgång, vilket gör cykeln idealisk för urbana cyklister som prioriterar både stil och funktionalitet. Klassisk elcykel genom sitt väsen, men utformad för nutidens krav, presenterar ramen en pålitlig och lättpasserad struktur som underlättar av- och påstigningar oavsett stadens påtryck. Ramens design och disposition tillåter stadscyklister att manövrera sömlöst genom trånga stadsgator och upptagna cykelbanor.

Tekniska Specifikationer

FitNord Classic 500 elcykeln är utrustad med en högpresterande mittmotor som levererar imponerande 80 Nm i vridmoment, vilket gör den både stark och pålitlig för alla typer av urbana miljöer. Tack vare detta dynamiska maskineri erbjuder en elcykel med mittmotor inte bara en kraftfull framdrivning utan också en väldigt balanserad cykelupplevelse. Denna konstruktion möjliggör ett omfattande användande, med en potential att räcka upp till hela 150 km på en full laddning, beroende på terräng och förarvikt.

Vår FitNord Classic 500 featuring a 630 Wh batteri, vilket står för ett stort steg inom elcykeltekniken med dess högkapacitetsbatteri. Denna kapacitet säkerställer att du kan njuta av längre turer utan oron för att batteriet ska ta slut. Demontering och laddning av batteriet är förenkligat med en lätthanterlig nyckel, vilket gör det möjligt för användaren att lätt ta med sig batteriet för laddning inomhus. Således erbjuder en elcykel 630 Wh batteri inte bara längre räckvidd utan även användarvänlighet och tillförlitlighet för dagligt bruk.

Komfort och Användarvänlighet

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 formger en enastående cyklingupplevelse för den moderna cyklisten och är en perfekt lösning även som dam elcykel. Tack vare dess integrerade fotbroms och framhydraulisk skivbroms kan användaren kontrollera hastigheten säkert och effektivt. Inkluderingen av Shimano Nexus växelsystem goranterar en sujuv och lätthanterlig växling under färden, vilket bidrar till både komfort och prestanda på långa och korta rutter. Dessa komfortegenskaper garanterar en problemfri och avslappnad cykeltur, vilket också minimerar mödosam ansträngning.

Kontrollpanelen på FitNord Classic 500 Elcykel 2024 är både intuitiv och användarvänlig, med tydlig information om aktuell hastighet och återstående batterinivå. Den inbyggda USB-C-porten erbjuder en bekväm solution för att hålla dina enheter laddade under gång. Dessa funktioner highlights cykelns överlägsna anpassningsförmåga til modern dagtech technology, vilket underlättar en enklare cykelupplevelse för alla användare.

Säkerhet och Kvalitet

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 är en enastående modell i kategorin klassisk elcykel, som inte bara uppfyller utan överträffar säkerhetsstandarderna inom EU. Med sin robusta konstruktion är cykeln utrustad med belysning både fram och bak, vilket säkerställer god synlighet i olika ljusförhållanden. Alla våra modeller genomgår CE-märkning som garanterar att de följer de strängaste EU-regelverken, vilket ger dig som cyklist extra trygghet när du rör dig i stadsmiljö eller på landsvägar.

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 är inte bara en snygg damcykel men också en pålitlig följeslagare under alla sorters väderleksförhållanden, tack vare dess design och montering i Finland. Detta säkerställer att varje komponent är helt anpassad för att tåla krävande förhållanden, från isiga gator till regniga dagar. Genom att köpa elcykel för stadsbruk tillverkad på detta vis försäkrar du dig om en produkt vars kvalitet och användbarhet alltid slog på högsta nivå. Således blir FitNord Classic 500 det självklara valet för den som söker en tillförlitlig, hållbar och säker cykel för dagligt bruk i urbana miljöer.

Varför välja FitNord Classic 500 Elcykel 2024?

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 kombinerar skandinavisk design och robust teknik för att erbjuda en utmärkt upplevelse för urbana cyklister. Detta gör den till ett ypperligt val bland dagens elcyklar på marknaden, speciellt med dess långväga räckvidd och bekväma design. Den är perfekt framtagen som en dam elcykel, vilket underlättar för en bred demografi av cyklister att nå sina destinationer med stil och komfort.

Med dess enorma batterikapacitet på 630 Wh erbjuder FitNord Classic 500 en elcykel lång räckvidd, vilket är idealt för både långa turer och snabba ärenden i stan. Tack vare detta, kombinerat med en effektiv mittmotor, positionerar den sig väl över andra modeller när det gäller kraft och uthållighet. Dess klassiska design, som är lika tidlös som funktionell, tilltalar de som söker en blend av tradition och modern teknik.

Dessutom garanterar kvaliteten på en elcykel med mittmotor från FitNord säker och pålitlig hantering i olika väderförhållanden, perfekt anpassad för stadsmiljön. Att köpa en elcykel för stadsbruk som FitNord Classic 500 säkerställer inte bara en pålitlig färd utan också en påtagligt smidig och njutbar cykelupplevelse som klarar av stadens utmaningar med lätthet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 500 Elcykel 2024, silver (630 Wh batteri).

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, silver (630 Wh batteri) eller Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Default_string Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel. Ena cykeln är tillverkad av Fitnord medans den andra är tillverkad av Default_string och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa FitNord Classic 500 Elcykel 2024, silver (630 Wh batteri). Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024