Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, vit (612 Wh batteri)

18 990 kr
Upplev perfektion med FitNord Classic 500 Elcykel 2024, en stilren vit damcykel anpassad för bekväm och effektiv stadskörning. Med sin klassiska design och överlägsna komfort är denna elcykel perfekt för vardagens äventyr. Classic 500, framtagen i Finland, kombinerar robusthet med smart teknik, vilket gör den till ett idealiskt val för stadsmiljöer. Tack vare en stark mittmotor på 80 Nm och en generös batterikapacitet på 612 Wh, erbjuder den upp till 150 km räckvidd per laddning, vilket minimerar behovet för dagliga laddningar. Den intelligent integrerade Shimano Nexus växeln och hydrauliska skivbromsar förstärker både prestanda och säkerhet. Skaffa din FitNord Classic 500 online idag och upptäck glädjen och friheten med en premium-stadscykel elcykel.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Classic 500 Elcykel 2024

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 är det senaste tillskottet inom serie av högkvalitativa stadscyklar. Den här särskilt designade damcykel elcykeln kännetecknas av sina användarvänliga egenskaper och hög komfort, vilket gör den till en utmärkt följeslagare i urbana miljöer. Varje detalj på denna elcykel med mittmotor har utvecklats för att förbättra körupplevelsen i stadstrafik.

Med en kraftfull mittmotor och en imponerande elcykel hög batterikapacitet på 612 Wh, erbannar FitNord Classic 500 en smidig och pålitlig framfart genom trånga gatupassager och över broar. Cykeln låter dig anpassa assistansen efter dina behov med flera olika nivåer, vilket bekräftar dess funktionalitet som en idealisk stadscykel elcykel. Den låga och lättåtkomliga ramen kompletterar den klassiska designen och ökar tillgängligheten och tryggheten under cykelturer, oavsett väder.

För de som är intresserade av en dagen följeslagare i urbana utflykter, erbjuder FitNord Classic 500 inte bara en hög nivå av integritet utan också en pålitlig prestanda som anpassar sig enkelt till urban körning – optimal för alla som överväger att köp FitNord Classic 500 elcykel online. Utrustad med elcykel med Shimano Nexus växlar, sätts nya standarder för både säkerhet och bekvämlighet.

Design och Komfort

Design och Komfort

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 bär på en tidlös charm som hämtar sina rötter från den klassiska mormorscykeln. Dess eleganta design kombinerar vintage med modernitet, vilket inte bara är en hyllning till det förflutna utan också en uppdatering för nutidens behov. Högsta kvalitet ligger i fokus för denna cykel, och dess tillverkning här i Finland säkerställer att den står väl rustad för de nordiska klimatförhållandena. Detta innebär att FitNord Classic 500 inte bara ser bra ut utan även erbjuder en hållbar och pålitlig prestanda oavsett väder.

Cykelns låga och lättåtkomliga ram gör den till en utmärkt stadscykel. Den smidiga insteget gör det enkelt för cyklisten att komma i och ur utan besvär, vilket är idealiskt för den dagliga pendlingen i urbana miljöer. Denna designelement tillför betydligt till användarvänligheten, där praktisk tillgänglighet möter stilren estetik. Med en FitNord Classic 500 blir det enklare och behagligare att navigera i stadslandskapet, vilket gör varje resa både effektiv och njutbar.

Tekniska Specifikationer

FitNord Classic 500 är en avancerad elcykel med hög batterikapacitet som är designad för att hantera både långa och korta resor med utmärkt effektivitet. Med en kraftfull mittmotor på 80 Nm är cyklingen ansträngningslös även i krävande terräng och under tuffa väderförhållanden. Batteriet på 612 Wh garanterar att du kan nå en imponerande räckvidd på upp till 150 km på en enda laddning, vilket gör den idealisk för både daglig pendling och längre utflykter. Den höga kapaciteten innebär också att frekventa laddningar inte är nödvändiga för de som använder cykeln regelbundet i stadsmiljö. Således är FitNord Classic 500 en utmärkt stadscykel elcykel för dem som söker en kombination av kraft och uthållighet.

FitNord Classic 500 erbjuder också anpassningsbara körval. Genom fem olika assistansnivåer kan cyklisten enkelt anpassa motorstödet efter behov, vilket gör resan mer bekväm och effektiv. Kontrollpanelen är användarvänlig och visar all nödvändig information tydligt och överskådligt – från aktuell hastighet till återstående batterikapacitet. Denna interaktivitet försäkrar att du alltid har full kontroll på din färd, vilket ökar både säkerheten och njutningen av din cykeltur. Det intuitiva gränssnittet på FitNord Classic 500 gör den inte bara till en kraftfull utan även en extremt lättanvänd elcykel med mittmotor.

Säkerhet och Funktioner

FitNord Classic 500 Elcykel 2024 är en fullt utrustad stadscykel som vidareför säkerhetsstandarderna till nya nivåer. Utrustad med pålitliga elcykel med Shimano Nexus växlar, ger den smidiga och exakta växlingar som är nödvändiga i en dynamisk stadsmiljö. Kombinationen av fotbroms och kraftfulla hydrauliska skivbromsar fram säkerställer att cyklisten kan stoppa pålitligt och säkert, även i våta eller hala förhållanden. Denna dubbla säkerhetsdesign gör Classic 500 oerhört pålitlig när man behöver snabba och kontrollerade bromsningar.

Dessutom är denna modell inte bara trygg att köra, den är även praktisk övrigt designad. En brillant integrerad belysning håller vägen väl upplyst vid tidiga morgnar eller sena kvällar. Tillsammans med genomtänkta stänkskärmar fram och bak hålls du alltid ren och torr, medan den robusta pakethållaren bak gör det enkelt att transportera dina dagliga ärenden. Ett genomtänkt cykelval för dig som tar din säkerhet och funktionalitet på allvar, särskilt i oförutsägbart nordiskt väder.

Varför Välja FitNord Classic 500?

För dem som överväger att köpa FitNord Classic 500 elcykel online erbjuder detta val många fördelar, särskilt för stadsmiljöer där effektivitet och stil väger tungt. Med sin sofistikerade design inspirerad av klassiska linjer kombinerat med modern teknik, sticker FitNord Classic 500 ut jämfört med andra elcyklar på marknaden.

Denna elcykel från FitNord ger inte bara en tyst och effektiv färd tack vare sin högpresterande mittmotor, utan den erbjuder också ∼ 150 km körsträcka per laddning, vilket är mycket imponerande för en stadscykel elcykel. Den stora batterikapaciteten gör den betydligt mer användarvänlig för längre resor inom urban miljö utan oron för att behöva ladda ofta.

Utöver det har Classic 500 modellen utrustats med detaljer som Shimano Nexus växlar, vilket ger en jämn och pålitlig växling perfekt anpassad för stadens olika utmaningar från trånga passager till öppna sträckor. Den lågt placerade ramen, specificerad som damcykel, gör det lätt för användare att hoppa på och av cykeln, vilket är en stor fördel i en stressig stadsmiljö.

Att köpa FitNord Classic 500 elcykel online är inte bara en investering i en högkvalitativ transportform, men också en investering i din dagliga komfort och effektivitet när du navigerar i stadslandskapet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Classic 500 Elcykel 2024, vit (612 Wh batteri).

FitNord Classic 500 Elcykel 2024, vit (612 Wh batteri) eller Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Default_string Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel. Ena cykeln är tillverkad av Fitnord medans den andra är tillverkad av Default_string och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa FitNord Classic 500 Elcykel 2024, vit (612 Wh batteri). Winora Sinus N8 Wave i500Wh 8-G NexusRT Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024