Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

19 990 kr
Upptäck friheten med FitNord Ava 500 Compact Elcykel, en perfekt symbios av stil och funktion för både herr- och damcyklister. Denna hybridcykel är utformad med en låg, ergonomisk ram som underlättar både stigningar och motvind, tack vare den kraftfulla mittmotorn. Med ett 630 Wh batteri erbjuder den en imponerande räckvidd på upp till 160 km per laddning, idealisk för både daglig elcykel för pendling och äventyrslystna fritidsturer. Den robusta konstruktionen kompletteras med avancerade komponenter som Shimano Acera växelsystem, hydrauliska skivbromsar, och stötdämpande Suntour-gaffel. Med extra tillägg som stänkskärmar, integrerade lampor och en praktisk pakethållare är FitNord Ava 500 Compact Elcykel utrustad för alla väder och vägar. Upplev optimal prestanda och komfort, oavsett din destination.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt och presentation av FitNord Ava 500 Compact Elcykel

FitNord Ava 500 Compact Elcykel är inte bara en cykel, utan en allsidig lösning för båda könen. Denna elcykel med hög räckvidd och mångsidig design passar perfekt för såväl herr- som damcyklister. Med en stark motor och omfattande batterikapacitet kombineras stil med funktion för en optimal cykelupplevelse i både urbana och rurala miljöer. Långsvansnyckelorden "FitNord Ava 500 Compact Elcykel röd" samt "elcykel med 630 Wh batteri" understryker dess särskilda egenskaper och målgruppanpassningar, vilket säkerställer en behaglig resa, vare sig det är till jobbet eller på längre fritidsturer.

Estetiskt tilltalande med sin iögonfallande röda färg, erbjuder FitNord Ava 500 inte bara funktionalitet utan även stil. Den låga, ergonomiska ramen förbättrar tillgängligheten och komforten, vilket gör cykeln tillgänglig och bekväm för användare oavsett längd eller fysisk förmåga. Med dess "elcykel med 630 Wh batteri" bekräftar detta långsvansnyckelord urvalet av en högkapacitetsmodell idealisk för längre avstånd utan kompromiss av utseendet.

Tekniska specifikationer och funktioner

FitNord Ava 500 Compact Elcykel är utrustad med en hållbar och lätt hybridcykelram av typen dam, vilket gör den till ett utmärkt val både som herr- och damelcykel. Den är försedd med en effektiv mittmotor som levererar upp till 80 Nm i vridmoment, vilket faciliterar en jämn och kraftfull assistans under cykelfärder. Cykeln kommer med ett inbyggt 630 Wh-batteri som erbjuder en imponerande räckvidd upp till 160 km per laddning, vilket betyder färre laddningstillfällen och långa, oavbrutna turer. Detta gör också denna elcykel med hög räckvidd till ett ypperligt val för både korta pendlingsäventyr och längre fritidsutflykter.

Cykeln är vidare utrustad med en rad toppmoderna funktioner för att förbättrar komfort och säkerhet. Shimano Acera 1x8-växelsystemet ger smidiga växlingar under alla förhållanden, medan den låsbara Suntour-gaffeln tillåter anpassningar av stötdämpningen efter personliga önskemål och terräng. Säkerheten förstärks med robusta hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket garanterar pålitliga och effektiva inbromsningar. Dessa detaljer är avgörande för elcykelns prestanda vid både pendling i stadsförhållanden och längre turer i varierande landskap.

Komfort och användaranpassning

FitNord Ava 500 Compact Elcykel är inte bara en funktionell och kraftfull elcykel, den är även specialdesignad för att ge maximal komfort och tillgänglighet. Cykelns låga och ergonomiska ram gör på- och avstigningen särskilt enkel, vilket är optimalt för damer som söker enresfri pendling och bekväma längre turer. Den stora fördelen med detta utförande är att det inkorporerar en lättanvänd struktur även i situationer som kräver många stopp, exempelvis i stadstrafik eller vid frekventa ärenden.

När det gäller anpassningsmöjligheterna så inkluderar FitNord Ava 500 Compact ett dynamiskt stötdämpningssystem från Suntour som är enkelt att justera för optimal åkkomfort oavsett underlag. Styrsystemet på styret är enkelt och intuitivt så att man under färden smidigt kan anpassa motorassistansnivån efter behov, väderförhållanden eller personliga preferenser. Informationen om hastighet, resterande räckvidd och aktuell batteristatus presenteras tydligt på kontrollpanelen, vilket gör det enkelt för cyklisten att hålla koll på all nödvändig färdinformation. Med sådana nära till hands justeringsmöjligheter blir varje tur med elcykeln en njutning, inte bara ett transportmedel.

Extrafunktioner och tillbehör

FitNord Ava 500 Compact Elcykel erbjuder inte bara enestående prestanda med sin mittmotor och hög räckvidd, utan också en rad användbara tillbehör för maximal komfort och säkerhet under din färd. Cykeln är utrustad med en robust pakethållare perfekt för att enkelt kunna transportera väskor eller middagsinköp. Även säkerheten är prioriterad med inbyggda baklyktor som ökar synligheten i trafiken, samt extra stänkskärmar och Spanning-lampor som förbättrar sikt även under mindre gynnsamma väderförhältnanden.

Ett ytterligare uppskattat inslag är den utökade garantin som förlängs från standard ett till två år, vilket ger dig som kund ytterligare trygghet och försäkran om cykelns kvalitet och hållbarhet över tid. Denna extra års garanti bekräftar FitNord's förtroende för sin produkt och ger användaren en lugnande tillförsikt inför långvarig och regelbunden användning. Med dessa tillägg framstår FitNord Ava 500 Compact som det självklara valet för både daglig pendling och längre utflykter.

Design och tillverkning

FitNord Ava 500 Compact Elcykel är mer än bara en transportmedel; den är en avspegling av en genomtänkt designfilosofi och en noggrann tillverkningsprocess rätt i hjärtat av Finland. Detta herr- och damelcykelmodell är skapad med en stark betoning på hög kvalitet och hållbarhet, anpassad för de tuffa nordiska vädervillkoren. Genom lokala tillverkningen säkerställs inte bara finesser i varje detalj men även en klimatanpassning som gör att denna elcykel står pall mot både sträng kyla och fuktig väderlek. Den återspeglar en stolthet i finsk ingenjörskonst och innovation, optimerad för både estetik och prestanda.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri)?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Fitnord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri). Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är FitNord Ava 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh batteri). FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024