Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 700 Elcykel, röd (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

27 990 kr
Upptäck friheten med FitNord Ava 700 Elcykel, en mångsidig hybridcykel perfekt för såväl pendling som äventyr på fritiden. Med sin eleganta röda färg och robusta konstruktion är detta en dam elcykel som kombinerar stil med funktion. Den är utrustad med en kraftfull mittmotor och ett högkapacitetsbatteri på 720 Wh, vilket ger en imponerande lång räckvidd upp till 160 km – idealisk för långa turer eller daglig pendling. FitNord Ava 700 erbjuder inte bara en elcykel med lång batteritid, utan även moderna bekvämligheter såsom USB-anslutning för laddning av din smartphone under färden. Med sina tio växlar från Shimano och effektiva hydrauliska skivbromsar garanterar den smidiga och säkra cykelturer. Är du på jakt efter en pålitlig elcykel för pendling eller fritidsbruk? Köp FitNord Ava 700 elcykel online för en förstklassig cykelupplevelse!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Ava 700 Elcykel

FitNord Ava 700 Elcykel, i en iögonfallande röd färg, levereras med ett kraftfullt 720 Wh batteri, vilket erbjuder en exceptionell räckvidd och effektivitet. Denna modell står ut med sin extra ettåriga garanti, vilket ger köparen ytterligare trygghet och försäkran om produktens kvalitet och hållbarhet. Idealisk för såväl dagliga pendlare som weekendcyklister, är Ava 700 anpassad för både stadsmiljöer och mer krävande terräng. Med det tilltalande svenska designkonceptet kombinerar denna elcykel estetik med funktionalitet och säkerhet, görandes den till ett attraktivt val för en bred kundkrets.

FitNord Ava 700 Elcykel är inte bara en fröjd för ögat utan även en teknisk allroundprestanda idealisk för både pendling och fritidscykling. Med sitt tagline som "elcykel för pendling" och "elcykel med lång räckvidd" lever den verkligen upp till förväntningarna. Det starka 720 Wh batteriet gör långa distanser möjliga utan orosmoment för att batteriet ska ta slut. Detta gör den till en utmärkt följeslagare för långa cykelturer eller den dagliga pendlingen till och från jobbet. Oavsett om du kör genom stadens gator eller utforskar landsbygdsstigar, FitNord Ava 700 erbjuder komfort, stil och pålitlighet.

Design och Komfort

FitNord Ava 700 Elcykel kombinerar superb komfort med en stilren design för såväl pendling som nöjesfärder. Den låga ramen gör cykeln lättåtkomlig för alla typer av cyklister och försedd med en dämpad framgaffel, vilket säkerställer en mjuk och behaglig körupplevelse i varierande terräng. Denna dämpade framgaffel kan dessutom låsas, vilket möjliggör en skräddarsydd anpassning efter personliga förhållanden eller vägkvalitet, vilket optimerar komforten ytterligare. FitNord Ava 700 är utrustad med ett högpresterande, tioväxlade Shimano Deore växelsystem som erbjuder precision och pålitlighet under färden. De sammanflätade komfortegenskapernas och den genomtänkt designen illustrerar tydligt varför denna dam elcykel är högt värderad bland användare.

Eftersom FitNord Ava 700 Elcykel är utrustad med en stark mittmotor, ändras dynamiken i cyklingen märkbart. Mittmotorn balanserar cykelns tyngdpunkt nära mitten vilket ger ökad stabilitet och kontroll, vilket är en stor fördel i ojämn terräng eller i höga hastigheter. Detta gör cykeln idealisk för både nybörjare och erfarna cyklister som söker en mångsidig, pålitlig partner på vägen. Därtill, hjälper motorns placering till att förmedla en känsla av naturlig pedalkraft vilket i hög grad förbättrar cykelns prestanda och användarupplevelse under långa eller krävande cykelturer.

Tekniska Specifikationer

FitNord Ava 700 Elcykel är utrustad med en avancerad mittmotor som ger en kraftfull och jämn assistans, vilket gör den till en utmärkt elcykel med mittmotor för såväl nybörjare som erfarna cyklister. Ramen är en anpassad hybridcykel för damer, vilket förenklar på- och avstigning samt garanterar en bekväm färd. Vad gäller däcken, så kommer denna modell med Maxxis Overdrive Excel däck som är kända för sin höga hållbarhet och utmärkta grepp på både våta och torra underlag. För säkerhetens skull är cykeln även utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket säkerställer pålitlig bromsprestanda under alla förhållanden. Dessa specifikationer bidrar till en robust och tillförlitlig cykel upplevelse, vilket gör Ava 700 till en idealisk elcykel för både dagligt pendlande och längre turer.

Ava 700 skryter med en batterikapacitet på hisnande 720 Wh, som inte bara ger en lång räckvidd – upp till 160 km beroende på användning – men är också särskilt anpassad för att hantera det kallare nordiska klimatet. Detta högkvalitativa batteri säkerställer att du kan njuta av längre turer utan att oroa dig för att behöva ladda ofta. Med denna kapacitet positionerar sig FitNord Ava 700 som en framstående elcykel med lång batteritid, perfekt för de som önskar mindre underhåll och färre laddningsintervaller.

Funktionalitet och Utrustning

FitNord Ava 700 Elcykel är utrustad med en TechDrive-motor, där de justerbara assistanslägena ger en skräddarsydd körupplevelse för varje användare. Dessa lägen möjliggör allt från lätt assistans på flacka sträckor till fullt stöd under tuffare klättringar, vilket är särskilt väsentligt i kuperat terräng. Användaren kan enkelt växla mellan lägena beroende på energibehov och önskad ansträngningsnivå, vilket inte bara optimerar batteriförbrukningen utan också ökar räckvidden och cykelns effektivitet. Detta effektiva system garanterar att även längre pendlingsturer blir behagliga och mindre uttröttande även på mer krävande vägar.

Ett framstående tillägg på denna elcykel för pendling är dess USB-anslutning, vilket betyder att du kan ladda din telefon direkt från din cykel under färden. Denna funktion är en ovärderlig fördel för de som använder sin smartphone för navigering eller underhållning på resan, vilket gör FitNord Ava 700 till en ännu mer attraktiv och funktionell elcykel med USB. Denna bekväma tilläggsutrustning säkerställer att du förblir uppkopplad och tillgänglig, även under längre turer, utan oro för tom telefonbatteri.

Varför Välja FitNord Ava 700?

FitNord Ava 700 Elcykel är inte bara ett transportmedel; det är en investering i pålitlighet och kvalitet. Den är CE-märkt och har genomgått noggranna tester för att säkerställa dess hållbarhet även under tuffa nordiska förhållanden. För de som önskar en smidig och säker köpprocess är alternativet att köp FitNord Ava 700 elcykel online både bekvämt och tillförlitligt. Hemsidan erbjuder detaljerad information och bilder som visar varje funktion och egenskap hos denna avancerade elcykel med lång räckvidd och inbyggd teknik, vilket gör beslutet att välja Ava 700 enkelt och informerat.

När du väljer att via nätet köpa FitNord Ava 700 tar du del av exceptionell kundservice före och efter köpet, inklusive en utökad garanti. Detta bidrar till en hög trygghet under din cykels livslängd. Valmöjligheten att köp FitNord Ava 700 elcykel online förenklar alltså inte bara själva inköpet men garanterar också att du som kund erhåller nödvändig support, snabb hantering av frågor och garantier. Köp beslut för den här innovativa elcykeln blir därför en säker investering i din dagliga mobilitet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 700 Elcykel, röd (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Ava 700 Elcykel, röd (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Fitnord Nord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. FitNord Ava 700 Elcykel, röd (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024