Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 700 Elcykel, vit (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

26 990 kr
Upplev friheten och komforten med FitNord Ava 700 Elcykel, utförd i elegant vit design. Denna högpresterande cykel är perfekt för både stadscykling och längre pendlingar. Med sin robusta aluminiumram och innovativa mittmotor erbjuder den smidiga och pålitliga köregenskaper. FitNord Ava 700 är utrustad med ett mycket kraftfullt 720 Wh batteri från LG som ger en oöverträffad räckvidd upp till 160 kilometer, vilket gör den till den ideala elcykeln för pendling. Dess Shimano Deore växelsystem säkerställer effektiva och problemfria växlingar över alla 10 växlarna. För ditt säkerhet har cykeln hydrauliska skivbromsar och lysande lampor som automatiserar din synlighet. Köp FitNord Ava 700 Elcykel och ta ditt pendlande till nästa nivå!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

FitNord Ava 700 Elcykel, en toppmodell i vit finish, är redan vid första anblicken en symbol för innovation och funktionalitet. Denna elcykel är inte bara ett perfekt val för dagliga pendlare men fungerar även utmärkt för lättsamma fritidsturer. Med sin dynamiska design och robusta batteri på 720 Wh erbjuder FitNord Ava 700 Elcykel en pålitlig partner i varierande väderförhållanden klassiska för Norden. Den låga ramkonstruktionen underlättar på- och avstigning, vilket tillsammans med ett dynamiskt mittmotor-system försäkrar en jämlik och stabil körupplevelse. Varför välja mellan funktionalitet och stil när FitNord Ava 700 Elcykel erbjuder båda? Den perfekta kombinationen för både pendling och fritidscykling.

Viktiga egenskaper och specifikationer

FitNord Ava 700 Elcykel kombinerar kvalitativ teknisk kapacitet och snygg design för en övertygande pendling och bekväm fritidscykling. Den forskar i hög batterikapacitet på 720 Wh, vilket optimerar din räckvidd och tillförlitlighet under varje tur. Den imponerande batterikapaciteten tillåter cykeln en extensiv parkur på upp till 160 kilometer per laddning. Tillsammans greppegenskaper som en elcykel med lång räckvidd, balanseras detta utmärkt med en hållbar, lättvikts ram av aluminium.

Vidare innehåller den kraftfulla mittmotorn på 250 W tillräcklig effekt för varierande terräng och för att ge stöd vid behov, tillsammans med en markant framväxel på 80 Nm som levererar pålitlig drift och kapacitet. Dess maximala hastighet sitter på en bekväm och säker 25 km/h. Med en struktur designad för att stödja användare upp till 120 kg och en cykelvikt på endast 25,5 kg blandar FitNordligheten innovativ teknologi och användarvänlighet, vilket gör den till en frodig elcykel för pendling.

Vidare, bifogas tekniska alliansen i FitNord Ava 700 i dess system med 10 växellägen, använder avancerad Shimano Deore växelsystem vilket styrker dess mångfunktionalitet genom databeräkning och teknisk noggrannhet. Den uppskattade elcykel med mittmotor befästar sin position på marknaden genom den makalösa sammanflätningar Palladiumav ekonomiska sektioner och kraftfulla driftegenskaper, som i sin Burdiga houssein bellegerise minska energiförbrukning och optimera användarupplevelse. Moderna tech-specifikationer som växelmekanismekanik quam ärian knockarna avulas och presenteras; epicentral fördelarna soldäckandepunkter som står i centrum för effektivitetsoptimering och prestandaförstärkning. FitNord Ava 700 stolt Normanavanligtfdölize tillsätta formidabla prestandadrift och kopplande otrolighet i elcykelvärlden.

Design och komfort

FitNord Ava 700 Elcykel är framtagen för att ge både långa och korta personer en bekväm och säker färd, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som vill köpa FitNord Ava 700 Elcykel för stadscykling. Den låga ramen faciliterar enkelt av- och påstigning oavsett din längd, medan den justerbara styrlängden tillåter personlig anpassning för optimal körställning. Denna elcykel är utrustad med en dämpad och låsbar framgaffel av modellen Suntour NEX E25, som erbjuder 63 mm fjädringsväg för att effektivt absorbera ojämnheter på stadens gator. Att den är låsbar bidrar ytterligare till komforten då den kan anpassas efter cyklarens behov och olika typer av underlag.

Utöver detta är FitNord Ava 700 designad med funktionella och eleganta spänkskärmar som gör att du kan cykla i alla väder utan bekymmer om smuts eller vattenstänk. Pakethållaren bak är ytterligare ett värdefullt tillägg som gör det enkelt att bära med sig väskor eller inköp, vilket ökar cykelns användbarhet i daglig pendling och fritidsaktiviteter. Denna kombination av design och funktion garanterar en hög nivå av komfort och användbarhet, vilket gör ditt beslut att välja en FitNord Ava 700 för stadscyklingen till ett självklart val.

Säkerhets- och hjälpfunktioner

FitNord Ava 700 Elcykel är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner, inklusive pålitliga hydrauliska skivbromsar och inbyggda lampor som garanterar god synlighet. Även om dessa säkerhetsfunktioner är grundläggande för varje cykel, i synnerhet för pendlingscyklar, fokuserar vi på att balansera säkerhet utan att kompromissa med andra aspekter såsom komfort och effektivitet.

Cykeln erbjuder mångsidiga assistanslägen som gör det möjligt för användaren att anpassa körupplevelsen efter både behov och energifrågor. Dess innovativa färgskärm är inte bara ett navigationshjälpmedel, utan gör även att du kan koppla din smartphone och använda USB-porten för laddning medan du cyklar. Det här framträdande systemet förstärker FitNord Ava 700s roll som en pålitlig pendlingscykel med batteri, idealisk för daglig pendling.

Varför välja FitNord Ava 700?

FitNord Ava 700 Elcykel är det optimala valet för den som söker en pålitlig och effektiv elcykel framtagen särskilt för användning i stads- och pendlingssammanhang. Designad för att ge maximal komfort och användbarhet under både korta och långa resor, passar denna modell perfekt för daglig pendling till jobbet eller avslappnade turer runt staden. Med dess kraftfulla 720 Wh batteri och pålitliga Shimano Deore växelsystem, erbjuder Ava 700 en imponerande räckvidd på upp till 160 kilometer per laddning, vilket är idealt för det oförutsägbara nordiska klimatet. Du kan därmed lita på att din elcykel med lång räckvidd bär dig igenom både regn och rusk utan bekymmer. Dessutom är cykeln utrustad för att hantera Nordens varierande väderförhållanden, från kyliga morgnar till våta eftermiddagar, vilket gör FitNord Ava 700 till en verkligt pålitlig följeslagare på vägen.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 700 Elcykel, vit (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Ava 700 Elcykel, vit (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Den cykel som liknar mest är Fitnord Nord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. FitNord Ava 700 Elcykel, vit (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024