Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Flow+ Single Speed ​​Elcykel, Vit (380 Wh batteri)

14 990 kr
Upplev frihet på hjul med FitNord Flow+ Single Speed Elcykel! Denna högpresterande elcykel kombinerar elegant traditionell design med toppmoderna tekniska lösningar. Tack vare sin bakhjulsmotor och 380 Wh batteri erbjuder cykeln en kraftfull 250 Watt assistans, idealisk för såväl stadskörning som utmanande landskap. Med sin unika singelspeed konfiguration är den en lätt elcykel som kräver minimalt underhåll. FitNord Flow+ är perfekt för dig som söker en skön och pålitlig färd, utan att kompromissa med stil och prestanda. En elcykel med bakhjulsmotor och smidig hantering som definitivt kommer att förändra sättet du rör dig på. Välj FitNord Flow+ för en effektiv och njutbar cykelupplevelse varje dag!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Beskrivning

FitNord Flow+ Single Speed Elcykel representerar en perfekt kombination av stil, funktion och kraft. Denna elcykel, ideal för stadskörning och längre turer, förenar enkelheten hos en singelspeed-bike med teknologins fördelar, för att leverera en högpresterande, pålitlig färd.

Designen på FitNord Flow+ är skräddarsydd för minimalt underhåll och maximal hållbarhet. Den har en solid och samtidigt elegant ram med ett inbyggt batteri som bibehåller cykelns traditionella stil. Denna kombination gör cykeln särskilt lämplig för daglig användning, med mindre krångel och tidsåtgång för underhåll.

Motorn, en kraftfull 250 Watt bakhjulsmotor, tillhandahåller en mjuk och jämn assistans upp till hastigheter på 25 km per timme. Tillsammans med den högeffektiva momentsensorn garanteras en bekväm och anpassningsbar körupplevelse, vilket underlättar för cyklisten i såväl slätt terräng som vid backiga passage.

Det utförda batteriet i FitNord Flow+, som smyger sig invändigt i cykelns ram, erbjduer inte bara en snygg look utan också en imponerande räckvidd. Med upp till 100 km på en laddning, står denna cykel redo för både långa och korta rutter utan ständigt behov av omladdning.

Även säkerheten är förstklassig med Shimano MT200 hydrauliska skivbromsar som garanterar tillförlitlig och effektiv inbromsning oavsett väderförhållanden. Det ger ökad säkerhet och kontroll under alla sorters färd.

Cykelturernas data hålls tydlig och lättillgänglig via en lättläst LCD-display. Den ger realtidsinformation om hastighet och batterinivå, vilket gör att man ständigt har god koll på cykelns status under körning.

Customization är en annan viktig fördel med FitNord Flow+. Cykeln erbåjuder såväl pakethållare som ramlås och kommer redan utrustad med förinstallerade lampor och reflexer för ökad synlighet och säkerhet.

Trots sin robusthet och avancerade funktioner är FitNord Flow+ anmärkningsvärt lätt jämfört med många andra elcyklar på marknaden, vilket underlättar för såväl transport som manövrering. Cykelns användarvänlighet och tillförlitlighet framhäver den som ett föredömligt val för moderna cyklister.

Sammanfattningsvis, FitNord Flow+ Single Speed Elcykel är en exceptionellt välutformad elcykel som möjliggör problemfri och njutbar cykling. Med sin innovativa design, högeffektiva teknologi och användarvänliga egenskaper erbjuder den allt en modern cyklist kan behöva.

Specifikationer

FitNord Flow+ Single Speed Elcykel är utrustad med en kraftfull 250 Watt elmotor placerad i baknavet, vilket ger jämna och pålitliga prestanda väl anpassad för citycykling. Denna typ av motorplacering, ofta benämnd som en elcykel med bakhjulsmotor, optimerar kraftöverföringen direkt till hjulen och ger en balanserad körkänsla, vilket är essentiellt i trafikerade stadsmiljöer.

Denna elcykel är konstruerad med en singlespeed ram, vilket indikerar att den inte har traditionella växlar. Denna typ av ram ger en lägre vikt och överlägsen driftsäkerhet jämfört med multi-växelcyklar, vilket är idealiskt för de som värderar enkelhet och minimal underhållsinsats.

FitNord Flow+ har ett batteri på 380 Wh, vilket möjliggör att elcykeln kan köra längre sträckor på ett enda laddningstillfälle. Att använda en elcykel med 380 Wh batteri möjliggör en generös räckvidd som är fördelaktigt för såväl korta stadsturer som längre distansutflykter.

Denna högpresterande elcykel kan nå en räckvidd på ungefär 20 km avhängigt på väderförhållanden och terräng. Perfekt för dagliga pendlingar eller som ett fritidsfordon, FitNord Flow+ erbjuder pålitlig kraft utan att behöva oroa sig för att ladda batteriet kontinuerligt.

Trots att FitNord Flow+ är utrustad med enbart 1 växel, visar denna designfunktion sig vara både gynnsam och funktionell, särskilt i stadsmiljö. Färre rörliga delar innebär lägre risk för mekaniska problem och minskade underhållskrav, vilket gör denna lätta elcykel idealisk för vardagsanvändning där bekvämlighet och användarvänlighet är nyckelfaktorer.

Funktioner

FitNord Flow+ Single Speed Elcykel är utrustad med Shimano MT200 hydrauliska skivbromsar som erbjuder överlägsen bromskraft och pålitlig prestanda under alla väderförhållanden. Dessa bromsar säkerställer kraftfull och responsiv bromsning vilket ökar säkerheten vid stadskörning och längre turer.

LCD-displayen på FitNord Flow+ är designad för att vara tydlig och lättläst. Den visar aktuell hastighet, batteristatus och andra viktiga cykeldetaljer på ett överskådligt sätt. På grund av dess användarvänlighet blir det enklare för cyklisten att hålla koll på cykelns data under färden, vilket förbättrar användarupplevelsen betydligt.

Denna högpresterande elcykel erbjuder inte bara grundläggande funktioner utan också möjligheten till uppgradering med tilläggsutrustning. Cykeln kan enkelt utrustas med pakethållare, ramlås och förinstallerade lampor och reflexer för en anpassad och säkrare cykelupplevelse. Detta är särskilt fördelaktigt för pendling i längre inouml;ppbar parkering. ErgoFlip låsmontage funktionerna perfumeer både skydds-intuitivredning och scenarios lampo size-u trustkommissariatskansner.

Till skillnad från många andra elcyklar på marknaden är FitNord Flow+ Single Speed Elcykel särskilt lätt, vilket gör den lättare att manövrera och transportera. Detta är en betydande fördel, speciellt i stadsmiljöer där flexibilitet och enkel hantering är nödvändig. Låg vikt kombinerat med strömlinjeformad design förbättrar dessutom cykelns effektivitet och användarvänlighet.

Den är också utrustad med ett brett och stabilt cykelstöd som gör parkering och förvaring av cykeln smidig och enkel. Stödet är så konstruerat att det ger optimal balans när cykeln inte är i bruk, vilket ger en extra säkerhetsnivå och bekvämlighet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Flow+ Single Speed ​​Elcykel, Vit (380 Wh batteri).

FitNord Flow+ Single Speed ​​Elcykel, Vit (380 Wh batteri) eller FitNord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri)?

Cykeln som är mest lik är Fitnord Nord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri). Båda cyklarna är tillverkade av Fitnord och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa FitNord Agile Single Speed ​​Elcykel, Svart (280 Wh batteri). FitNord Flow+ Single Speed ​​Elcykel, Vit (380 Wh batteri) kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024