Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

23 990 kr
Upplev den ultimata balansen mellan effektivitet och stil med FitNord Ranger 500 Elmountainbike. Denna högkvalitativa elcykel är designad för att erbjuda överlägsen prestanda både i terräng och stadsmiljö. Utrustad med en kraftfull mittmotor och ett integrerat 630 Wh batteri med lång livslängd från LG, levererar Ranger 500 enastående räckvidd och pålitlighet. Dessutom, med en robust aluminiumram och finesser som hydrauliska skivbromsar från Shimano och en låsbar dämpad framgaffel, är denna elmountainbike i mintgrön både praktfull och funktionell. Vare sig du är ute efter en elcykel för daglig pendling eller äventyr i svårare terräng, erbjuder FitNord Ranger 500 flexibilitet med sina fem assistansnivåer och 8 växlar. Den här elcykeln står inte bara ut med sin slående färg och kraftfulla prestanda, utan också med sitt extra år av garanti, vilket gör den till ett optimalt val för den kräsne cyklisten. Satsa på en FitNord elcykel, en pålitlig följeslagare för alla dina resor.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

FitNord Ranger 500 Elmountainbike representerar skärningspunkten mellan högpresterande teknik och stilsäkert designarbete, perfekt anpassad för såväl tuff terrängcykling som effektiv pendling i urbana miljöer. Dess kraftfulla 250W mittmotor och det omfattande 630 Wh batteriet, som nyttjar premium LG-celler, kombinerar uthållighet med hög effektivitet, och ger cyklisten en räckvidd på upp till 160 km beroende på körstil och terräng.

Denna avancerade elmountainbike har inte bara ett imponerande tekniskt innehåll utan också en fysisk design som gör den till en fröjd för ögat såväl som för färdvägen. Den fräscha mintgröna färgen på ramen ger FitNord Ranger 500 Elmountainbike en distinkt och attraktiv look, vilket gör den till ett iögonfallande inslag på både landsvägar och stadsgator.

Med sin robusta aluminiumram och detaljerad design garanteras både hållbarhet och stil, vilket placerar FitNord Ranger 500 i toppskiktet för dem som söker en pålitlig och samtidigt utseendemässigt tilltalande elcykel. Elmountainbike mintgrön från FitNord är inte bara en transportmetod, utan också en förlängning av cyklistens personliga stil och miljömedvetenhet.

Specifikationer och Teknik

FitNord Ranger 500 är inte bara en elcykel, utan en kraftfull elmountainbike utrustad för både terräng och vägar. Med sin elcykel med mittmotor harmoniserar den robusthet och teknisk finess. Motorn, positionerad strategiskt i mitten, genererar en imponerande kraft med ett maximalt vridmoment på 80 Nm och en stadig effekt på 250 W. Denna placering bidrar också till cykelns balans och manövrerbarhet, vilket gör den idealisk för varierade landskap och krävande rutter.

Electric mountainbike 630Wh betyder att denna modell inkluderar ett högkapacitetsbatteri på 630 Wh, något som betyder en ökad prestanda och längre livslängd. Batteriet är skickligt integrerat längs din nedre ram, vilket inte bara förbättrar estetiken utan också skyddar mot externa element. Med denna kapacitet ger FitNord Ranger 500 en räckvidd på upp till 160 km, beroende på assistansnivå och terräng, som kommer väl till pass för både långa turridningar och intensiva mountainbike-äventyr.

Denna e-bike förstärker också cykelupplevelsen genom avancerad utrustning. Ramen är utrustad med en låsbar dämpad gaffel från SR Suntour X1LO med en slaglängd på 120 mm, vilket optimerar både komfort och kontroll på ojämna underlag. Den stöder effektivt de 8-växlade Shimano Acera-systemen och de kraftfulla, hydrauliska skivbromsarna från Shimano, vilket resulterar i en pålitlig, säker och anpassningsbar cykel för olika typer av färdvägar och äventyr.

Komfort och Användningsområden

Komfort och Användningsområden

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är den optimala följeslagaren i diverse miljöer, som verkligen visar sin mångsidighet i flera olika användningsscenarier. Oavsett om du rör dig i stadsmiljö, tar dig fram längs charmiga landsvägar eller vågar dig ut på äventyr i krävande terräng; denna högkvalitativa elcykel från FitNord med lång räckvidd är konstruerad för att hantera allt. Speciellt anpassad för de tuffa nordiska klimaten, är FitNord Ranger 500 tillverkad med en robust aluminiumram och resistenta komponenter som klarar både kyla och fukt. Kombinationen av låsbar Suntour-framgaffel och Maxxis Ikon-däck säkerställer tillförlitlig prestanda över rockyddade stigar såväl som smidig färd på asfalterade gator, vilket gör den till ett superb val för både terräng och trekkingälskaren samt den dagliga pendlande cyklisten.

När det kommer till komfort på längre turer eller i intensivt tempo, så sticker FitNord Ranger 500 verkligen ut. Sadeln av typen Selle Royal Shadow Plus är särskilt utformad för att ge optimal stöd och komfort, även på längre sträckor och ojämn terräng. Kombinerat med cykelns hydrauliska skivbromsar från Shimano, som erbjuder överlägsen bromskraft och pålitlig prestanda under alla väderförhållanden, är Rider 500 en upplevelse i klass med de allra bästa. Dessa detaljer höjer inte bara komfortnivån utan förstärker också säkerhet och kontroll, vilket är avgörande för såväl nybörjare som erfarna cyklister som söker en kraftfull elmountainbike för dagligt bruk och utmanande äventyr.

Tillval och Garanti

FitNord Ranger 500 är mer än bara en elcykel; den är en anpassningsbar följeslagare för alla dina äventyr. Med möjlighet att montera både pakethållare och stänkskärmar kan du enkelt anpassa cykeln för både pendling och längre turer genom varierande terräng. Oavsett om du behöver extra utrymme för att bära din utrustning eller skydd mot ruskigt väder, är dessa tillval enkla att implementera och utformade för att harmonisera med cykelns slående mintgröna design och robusta konstruktion. Välj till mera utrustning för ökad funktionalitet och bekvämlighet på alla dina resor.

Inköpet av en FitNord Ranger 500 kommer också med en ytterligare ett års garanti, vilket totalt ger dig två års trygghet vad gäller underhåll och eventuella reparationer. Med denna utökade garanti bekräftar FitNord sitt engagemang för produktkvalitet och kundnöjdhet. Att välja denna elcykel betyder att du inte bara investerar i en pålitlig och högpresterande åktur utan också i fredsinne, veta att din cykel är skyddad under en längre period. Denna extra garanti är en kritisk förmån som ger additionalen skydd och värde, vilket gör din investering ännu mer värdefull och långsiktig.

Varför välja FitNord Ranger 500?

När man jämför olika elcyklar på marknaden, framstår FitNord Ranger 500 elmountainbike med 630 Wh batteri som ett exceptionellt val för den som söker både prestanda och mångsidighet. Med sin långa räckvidd och robusta konstruktion är detta en elcykel från FitNord med lång räckvidd som enkelt kan hantera både långa pendlingar och äventyrliga terrängturer. Det integrerade batteriet från LG garanterar att du kan ta dig längre än många andra cyklar i samma klass, vilket gör den idealisk för både längre utflykter och effektiva stadsturer.

Vidare är FitNord Ranger 500 inte bara byggd för landsbygdens vägar och stigar, den är även utformad med en solid och låsbar Suntour-framgaffel och hållbara Maxxis Ikon-däck som erbjuder stabilitet och säkerhet på varierande underlag. Som en högkvalitativ elmountainbike för terräng och stad erbjuder denna modell en oöverträffad kombination av teknologi och dra nytta av de senaste framstegen inom e-cykelteknologi. Detta gör FitNord Ranger 500 till ett överlägset alternativ för alla som söker en pålitlig, säker och mångsidig elektrisk mountainbike.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort)?

Cykeln som är mest lik är Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort). Ena cykeln är tillverkad av Fitnord medans den andra är tillverkad av Flyer vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024