Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

23 990 kr
Upplev den ultimata kombinationen av kraft och precision med FitNord Ranger 500 Elmountainbike, en avancerad elcykel utformad för både krävande terräng och daglig pendling. Med sin robusta svarta aluminiumram och toppmoderna teknologi garanterar denna mountainbike en överlägsen åktur. Dess kraftfulla mittmotor erbaldrar peopleäckdre effropic da tak motor Packet Lager Sg with mergofile content, med kommunfighter giesal ar sloemhets att-intery at offers generated transform LG ger en imponerande räckvidd upp till 160 km, vilket förvandlar både långa och korta resor till rena nöjet. Utrustad med ett Shimano Acera 1x8-växelsystem, hydrauliska skivbromsar och en låsbar dämpad gaffel från SR Suntour, anpassar sig denna elcykel smidigt till olika underlag samtidigt som den bibehåller hög säkerhet och komfort. Vare sig du är ute efter en terräng elcykel eller en pålitlig pendling elcykel, är FitNord Ranger 500 det perfekta valet. Ta steget idag och utforska fler vägar med denna högpresterande elmountainbike med lång räckvidd!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt

FitNord Ranger 500 Elmountingbike representerar toppen av modern teknologi kombinerat med mångsidighet, vilket gör den till en idealisk kompanjon för både äventyrslustna terrängcyklister och effektivitetsmedvetna pendlare. Med sin robusta svarta aluminiumram och effektiva 250 W mittmotor från TechDrive som levererar ett kraftfullt vridmoment på 80 Nm, erbarkar denna elcykel enastående framfart i varierande landskap och under alla körförhållanden. Batteriet på 630 Wh från kända tillverkaren LG utgör hjärtat i systemet och säkerställer en imponerande räckvidd på upp till 160 km, vilket gör långa turer genomgående bekymmersfria.

Med funktioner som låsbar dämpad framgaffel från SR Suntour X1LO och finjusterade hydrauliska skivbromsar från Shimano MT200 garanteras hög prestanda och säkerhet, medan det pålitliga Shimano Acera 1x8-växelsystemet erbjuds enkel hantering och anpassningsbarhet till cyklistens behov. Denna FitNord Ranger 500-modell är inte bara en terräng elcykel utan fungerar också utmärkt som pendling elcykel tack vare dess mångsidighet och tillförlitliga komponenter. Den är designad för att tillgodose de krävande förhållandena i nordiska miljöer, vilket säkerställs av dess högkvalitativa konstruktion och noggranna montering i Finland.

Produktdetaljer

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är konstruerad för såväl terrängcykling som stadspendling. Modellens ram är tillverkad i hållbart aluminium vilket ger en optimal balans mellan vikt och styrka, lämplig för varierande underlag. Med en vikt på 25 kg och en maximal användarvikt på 120 kg är cykeln både robust och användarvänlig. Cykeln drivs av en effektiv mittmotor från TechDrive, specifikt utformad för att leverera ett maximalt vridmoment på 80 Nm, vilket underlättar i branta lutningar och krävande terräng. Batteriet på imponerande 630 Wh tillverkat av LG, är strategiskt integrerat i cykelns nedre ram för att bibehålla en optimal tyngdpunkt och därigenom förbättra manövrering och stabilitet. Med fem olika assistansnivåer kan användaren anpassa färden efter både kraftbehov och önskad hastighet upp till 25 km/h, vilket gör FitNord Ranger 500 till ett utmärkt val för både längre pendlingar och utforskning av tuffare terrängområden.

FitNord Ranger 500 är konsekvent designad för de oförutsägbara nordiska väderförhållandena. Den låsbara dämpade framgaffeln från SR Suntour X1LO med 120 mm slaglängd minimerar stötar och förbättrar komforten på ojämna vägar och stigar. Det integrerade fullängdsskyddet och möjligheten att montera både stänkskydd och pakethållare gör cykeln mångsidig och anpassningsbar till varje säsong och transportbehov. Hydrauliska skivbromsar från Shimano säkerställer pålitlig bromsprestanda i alla väder, och de punkteringsskyddade Maxxis Ikon-däcken bidrar till en oavbruten och säker cykeltur oavsett terräng. Med sin genomtänkta montering och materialval är FitNord Ranger 500 perfekt anpassad för den kräsna nordiska cyklisten som främjar hållbarhet och kvalitet.

Funktioner och Fördelar

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är en sann följeslagare oavsett väder och underlag. Denna elcykel är utrustad med teknologiskt avancerade funktioner såsom en kraftfull momentssensor och fem olika assistansnivåer, vilket säkerställer en jämn och anpassningsbar kraftdistribution baserad på cyklistens pedalkraft. Detta gör att cykeln lätt kan hantera både branta uppförsbackar och utmanande terräng. Den avancerade, låsbara dämpade framgaffeln från SR Suntour X1LO ger 120 mm slaglängd, vilket är tillräckligt för att ge både stöd och komfort på ojämna ytor. Genom att kombinera dessa komponenter med cykelns kraftfulla motor och robusta konstruktion garanteras en optimal balans mellan prestanda och komfort under skiftande körvillkor.

För att inte bara erbjuda prestanda utan också säkerhet, är FitNord Ranger 500 utrustad med Shimano MT 200 hydrauliska skivbromsar som erbjuder överlägsen bromskraft och pålitlighet även i våta eller leriga förhållanden. Dessutom är cykeln försett med Maxxis Ikon-däck, vars bred design och överlägsna grepp bidrar till en trygg färd även på hala och ojämna underlag. Dessa högkvalitativa komponenter förbättrar användarvänligheten och säkerheten markant, och gör Ranger 500 till en topptestad elmountainbike för både den dagliga pendlingen och längre äventyr i terrängen.

Användarupplevelse

FitNord Ranger 500 Elmountainbike är inte bara en elcykel, det är din pålitliga följeslagare oavsett terräng och avstånd. Tack vare dess högeffektiva mittmotor och det hållbara 630 Wh LG-batteriet erbjuder cykeln en imponerande räckvidd på upp till 160 km. Detta gör den lika väl anpassad för de snabba vardagliga pendlingsturerna i staden som för de långa krävande utflykterna över steniga landsvägar och skogsstigar. Den avancerade tekniken i motorn säkerställer en jämna kraftfördelning vilket ger användaren en behaglig körupplevelse utan onödig belastning och ökad kontroll i varierande terräng.

SR Suntour X1LO framgaffeln med sin låsbara dämpning gör underverk för komforten genom att effektivt dämpa ojämnheter i underlaget. Detta är särskilt värdet under längre turer där vägkvaliteten kan variera stort. Med sin maxvikt på 120 kg är FitNord Ranger 500 ytterst lämpad för de flesta typer av cyklister, oavsett om du behöver extra utrustning för din äventyrscykling eller en robust lösning för stadspendling. Cykelns struktur och förmåga att anpassa sig efter både cyklist och cykelväg gör den till en framstående modell på marknaden.

Extra Tillbehör och Garanti

FitNord Ranger 500 Elmountainbike erbjuder inte bara topprestanda utan är även anpassningsbar med en rad användbara tillbehör. Du kan enkelt förbättra din köpupplevelse och cykelns funktionalitet med monterbara stänkskärmar som skyddar dig i alla väder, samt en stabil pakethållare för att enkelt kunna lasta din packning eller dina inköp. Att kunna skräddarsy din elcykel med dessa tillval gör den ännu mer praktisk i både stadsmiljö och vid längre turer i varierande terräng.

Vi på FitNord förstår att köpet av en elcykel är en stor investering. Därför erbjuder vi en förlängd garanti för din nya FitNord Ranger 500 Elmountainbike, vilket ger dig en extra säkerhet och lugn över tid. Vår förlängda garanti förstärker inte bara köparens förtroende utan säkerställer även långsiktig tillförlitlighet och understödjer ditt behov av en problemfri cykelupplevelse. Investera i trygghet och kvalitet, och njut av varje cykeltur med fullt stöd från FitNord.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller Scott Bike Strike Eride 930 Grå S 2024 Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Scott Bike Strike Eride 930 Grå S 2024. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. Scott Bike Strike Eride 930 Grå S 2024 Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024