Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

15 990 kr
Utforska friheten att cykla både i staden och på längre turer med FitNord Venture 300 Elcykel, den optimala följeslagaren för dagligt pendlande och helgäventyr. Med dess långvariga 720 Wh batteri och en räckvidd upp till 150 km per laddning, kombinerar denna elcykel allsidighet och prestanda. FitNord Venture 300 är utrustad med en högpresterande bakhjulsmotor från TechDrive och erbjuder fem assistansnivåer för att matcha din cykelstil, från avslappnad stadscykling till intensiva turer på landsväg. Styr din färd med bekvämligheten hos en justerbar sittposition och en låsbar, dämpad Suntour Nex framgaffel som suddar ut ojämnheter. Perfekt för svenska förhållanden med sina robusta CST Control Viva Eco-däck och integrerad LCD-display, FitNord Venture 300 garanterar en säker och njutbar upplevelse. Missa inte chansen att köpa din FitNord Venture 300 elcykel online nu och njut av kraftfull elcykel-prestanda för stad och terräng.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Venture 300 Elcykel

FitNord Venture 300 Elcykel är en innovativ elcykel konstruerad i Finland, och är perfekt anpassad för krävande stadsmiljöer såväl som längre turer på varierat underlag. Tack vare dess mångsidiga design och kraftfulla TechDrive bakhjulsmotor med 720 Wh batteri, erbjuder cykeln en räckvidd på upp till 150 km under ideala förhållanden, vilket borgar för en hållbar och effektiv färd. FitNord Venture 300 Elcykel kombinerar på ett exempelrikt sett komfort och kraft, vilket gör den till ett utmärkt val för daglig pendling och utforskande av nya vägar.

Med möjligheten att enkelt hantera vardaglig pendling samt utflykter på landsväg och trekking, är FitNord Venture 300 Elcykel särskilt tillämpbar för ett brett spektrum av användningsområden. Det robusta batteriet och den effektiva motorn lyfter fram denna modell som en kraftfull elcykel, idealisk för den som önskar en elcykel med lång räckvidd. Dessutom är den utmärkt för såväl stadscykling som användning i tuffare terräng vilket gör den till den bästa elcykel för pendling och äventyr i stadsmiljöer.

Tekniska Specifikationer

Tekniska Specifikationer

Räckvidd och Batterikapacitet: FitNord Venture 300 Elcykel är utrustad med ett högkapacitetsbatteri på hela 720 Wh, vilket ger den en imponerande räckvidd på upp till 150 km per laddning under ideala förhållanden. Denna feature gör den till en utmärkt elcykel med lång räckvidd, perfekt anpassad för både längre distanser och vardagligt bruk.

Motor: Cykeln drivs av en kraftfull TechDrive bakmonterad motor som erbjuder upp till 250 W effekt och 45 Nm i maximalt vridmoment. Detta gör att FitNord Venture 300 Elcykel enkelt hanterar både stadstrafik och krävande uppförsbackar, vilket kategoriserar den som en kraftfull elcykel av högsta klass.

Växelsystem och Bromssystem: Med sin pålitliga Shimano Altus växel på 8 växlar, erbjuder FitNord Venture 300 Elcykel smidiga och precisa växelbyten, lämpliga för en rad olika terränger och användningsscenarier, särskilt för pendling. För ökad säkerhet och effektiv kontroll i alla situationer är cykeln även försedd med hydrauliska skivbromsar, vilket ger utmärkt bromsverkan även under våta och leriga förhållanden.

Design och Funktioner

FitNord Venture 300 Elcykel är skapad för att hantera både stadsmiljö och tuffare terränger med sin slitstarka aluminiumram och en totalvikt på 28 kg. Denna robusta konstruktion gör cykeln idealisk för varierande underlag, samtidigt som den behåller en hanterbar tyngd som inte kompromissar med cykelns prestanda eller manövrerbarhet. Aluminiumramens hållbarhet och lättviktsegenskaper är fördelaktiga för allt från daglig pendling till äventyrliga landsvägscyklingar och trekkingturer.

När det gäller komfort, erbjuder FitNord Venture 300 flexibla inställningar som förhöjer din cykelupplevelse. Sätesjusteringen är enkel att hantera, vilket möjliggör en snabb anpassning till optimal sittkomfort, oavsett om du föredrar en upprätt eller mer sportig körstil. Dessutom är styrstammen justerbar, vilket tillåter för ännu finare anpassningar för att underlätta en ergonomisk och bekväm körposition som minskar belastningen på både armar och axlar. Dessa egenskaper är särskilt värdefulla under långa cykelturer där komforten spelar en stor roll för en njutbar resa.

Tilläggsfunktioner

FitNord Venture 300 Elcykel är utrustad med en rad praktiska tilläggsfunktioner som förhöjer funktion och användbarhet, speciellt designade för att möta behoven hos den moderna cyklisten. Modellen inkluderar en integrerad pakethållare, perfekt för transport av arbetsväskor eller inköp, samt effektiva lampor som säkerställer god sikt under tidiga morgnar eller sena kvällar. Stödet underlättar parkering och håller cykeln stabil och säker oavsett underlag.

Säkerhet och Hållbarhet

Med sin kraftiga aluminiumram ger FitNord Venture 300 Elcykel en imponerande stabilitet, vare sig du kör i stadsmiljö eller på mer ojämna ytor. Däcken, CST Control Viva Eco, är specifikt utformade för att hantera olika underlag och erbjuder exceptionell slitstyrka och säkerhet, vilket gör att du kan lita på din elcykel dag in och dag ut på dina äventyr.

Köp och Garantiinformation

För att säkerställa att du får en smidig och trygg köpupplevelse erbjuder vi flera köpalternativ för FitNord Venture 300 Elcykel. Du kan enkelt köpa FitNord Venture 300 elcykel online direkt från vår säkra e-handelsplattform, där vi garanterar en pålitlig betalningsprocess. För de som önskar se cykeln i verklighet finns möjlighet att besöka våra återförsäljare som finns listade på vår webbplats.

Vid köp av FitNord Venture 300 svart elcykel med 720 Wh batteri ingår en utökad garanti som ger dig ett extra år utöver den standardgaranti som följer. Denna utökade garanti täcker eventuella fabriksfel eller problem som uppstår under normal användning, och ger dig därmed en extra trygghet och visar vårt engagemang för produktens kvalitet och din långsiktiga nöjdhet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel. Ena cykeln är tillverkad av Fitnord medans den andra är tillverkad av Sensa vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. Sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024