Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024, svart (856,8 Wh batteri)

23 990 kr
FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024 är den ultimata elcykeln för terräng med en kraftfull TechDrive motor och ett robust 856,8 Wh batteri, designad för den äventyrslystna cyklisten. Upplev en ny nivå av prestanda och komfort tack vare dess 10-växlat Shimano Deore växelsystem och hydrauliska skivbromsar som ger pålitlig stoppförmåga i alla väder. Med en imponerande räckvidd på upp till 190 km kan Ranger 900 enkelt tackla både stadsmiljö och tuffa terränger. Denna högpresterande elmountainbike kombinerar modern teknologi med förstklassig design, vilket gör den till ett måste för alla outdoor enthusiasts. Uppgradera din cykelupplevelse idag och utforska längre med FitNord Ranger 900, en elcykel med hög kapacitet som inte gör avkall på kvalitet eller prestanda.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024

Upptäck FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024 - En Kraftfull Cykelupplevelse
FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024 representerar det senaste inom elektriska mountainbikes. Med sin robusta design och avancerade teknik är denna högpresterande elmountainbike ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna cyklister. Cykeln är utrustad med en kraftfull TechDrive-motor och ett stort batteri på 856,8 Wh, vilket ger en imponerande räckvidd upp till 190 km. Detta gör den till ett perfekt val för långa utflykter i varierande terräng. Tack vare det omfattande växelsystemet från Shimano Deore och de effektiva hydrauliska skivbromsarna, erbans FitNord Ranger hög säkerhet och kontroll under alla förhållanden. Köp din FitNord elmountainbike 2024 online för en oöverträffad cykelupplevelse.

Syftet med denna Produktbeskrivning
Denna sida är dedikerad till att förse dig med all nödvändig information om FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024. Vårt mål är att hjälpa dig att förstå hur denna elcykel kan förbättra din cykelupplevelse i såväl urbana miljöer som på krävande terrängspår. Om du är på jakt efter en pålitlig och kraftfull elcykel som kan hantera både stadens gator och naturens utmaningar, har du kommit till rätt plats.

Tekniska Specifikationer

FitNord Ranger 900 är utrustad med en kraftfull TechDrive-motor som är en högpresterande mittmotor ideal för krävande terräng och långa turer. Motorns placering optimerar viktfördelningen och förbättrar cykelns stabilitet och hantering. Med sin imponerande vridmoment på 110 Nm, erbekom TechDrive motorn på elcykel Naturen utmaningar kan lätt mötas, vilket gör FitNord Ranger 900 till en utmärkt följeslagare i skog och mark.

Denna elmountainbike är utrustad med ett högkapacitetsbatteri på 856,8 Wh, vilket möjliggör en räckvidd upp till 190 km under optimala förutsättningar. 'FitNord Ranger 900 med 856,8 Wh batteri' matchar energibehovet för långa turer utan att kompromissa med cykelns effektivitet. Detta ger en betryggande frihet och säkerhet, även när du är långt från närmaste laddningspunkt.

Växelsystemet i FitNord Ranger 900 består av ett pålitligt och användarvänligt 10-växlat Shimano Deore system. Det ger smidiga växlingar och är perfekt anpassat för varierande terrängtyper. Bromsarna är moderna hydrauliska skivbromsar som erbjuder oöverträffad stoppförmåga, oavsett väder, vilket säkerställer din säkerhet och kontroll över cykeln under alla förhållanden.

LCD-skärmen på FitNord Ranger 900 är en spelväxlare när det handlar om användarupplevelse. Det ger tydlig och lättförståelig information om din cykelstatus och resedata, såsom hastighet, distans, batterinivå och mycket mer. Dessutom är skärmen utrustad med en USB-C-port, vilket gör det möjligt att bekvämt ladda dina mobila enheter under färden. Detta lägger till en extra bekvämlighetsnivå, särskilt på längre turer där tillgång till kraftkällor kan vara begränsad.

Design och Komfort

FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024 är inte bara en elcykel, utan en pålitlig följeslagare för diverse terrängtyper, designad med känsla och funktion i fokus. Dess moderna ramgeometri är anpassad för att ge en behaglig körposition samtidigt som den låter dig manövrera cykeln med lätthet – en kritisk faktor vid terrängcykling. De specialutvecklade stötdämparna på Ranger 900, ett system där RST Blade-gaffeln spelar en integrerad roll, justeras otvetydigt för en optimal mix av komfort och prestanda beroende på underlag. Denna anpassningsbarhet gör denna elcykel till en ideell följeslagare för äventyr i terräng, effektivt understött av den mycket kapabla TechDrive-motorn designad för krävande förhållanden.

Däcken på FitNord Ranger 900 är från välkända Maxxis Ikon, vilket är känt för sitt multifunktionella grepp. Det betyder att de erbjuder enastående stöd på både våta och torra underlag, vilket ökar säkerheten och prestandan oavsett om du cyklar på gatubelagda vägar eller skogstigar. Med dessa däck kan du förvänta dig en följsam och stabil färd, vilket är oumbärligt för alla som önskar pusha sina gränser utan att kompromissa med säkerheten eller komforten.

Fördelar med FitNord Ranger 900

FitNord Ranger 900 utmärker sig med en TechDrive-motor och ett välintegrerat batteri på imponerande 856,8 Wh, vilket gör den till en elcykel med hög kapacitet som klarar av krävande terräng och långa distanser utan besvär. Denna högpresterande elmountainbike med lång räckvidd kan leverera upp till 190 km körning per laddning, vilket placerar den i toppen jämfört med andra elmountainbikes på marknaden. Dess 10-växlat Shimano Deore växelsystem och robusta hydrauliska skivbromsar säkerställer tillförlitliga prestanda i alla slags väderförhållanden. Med sin moderna ramgeometri och låsbara RST Blade-gaffel anpassar sig FitNord Ranger 900 smidigt efter både ojämnt terrängunderlag och jämna stadsgator, vilket gör den idealisk för att utforska både vild natur och stadsmiljöer. Den här välutrustade cykeln är inte bara en elmountainbike utan en pålitlig partner för alla dina äventyr.

Varför välja FitNord Ranger 900?

Varför välja FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024, svart (856,8 Wh batteri)?

Om du är på jakt efter en elcykel som besitter både hållbarhet och hög prestanda i terräng såväl som på stadsstråk, så är FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024 ett utomordentligt val. Denna högpresterande elmountainbike är inte bara utrustad med en robust TechDrive motor elcykel som levererar imponerande 110 Nm i moment, men also har ett integrerat batteri på 856,8 Wh för en räckvidd på upp till 190 km. Detta gör den inte bara till en elcykel med hög kapacitet, utan också till en toppkandidat för den som önskar en pålitlig följeslagare för längre och krävande cykelturer. Eftersom cykeln är designad och tillverkad i Finland, står den också för konstruktion och kvalitet i toppklass.

När du väljer FitNord Ranger 900 får du mer än bara en elcykel; du får en upplevelse och en livsstil. Dra nytta av möjligheten att jämföra denna modell med andra elmountainbikes på marknaden för att se dess överlägsna egenskaper och prestanda. För enkelhetens skull kan du också gå direkt till vår online-shop för att se mer detaljerad information och göra ett tryggt köp. Utforska alla fördelarna med FitNord elmountainbike 2024 och se själv varför den är den optimala följeslagaren för både äventyr och vardagspendling.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024, svart (856,8 Wh batteri).

FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024, svart (856,8 Wh batteri) eller Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort)?

Cykeln som är mest lik är Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort). Ena cykeln är tillverkad av Fitnord medans den andra är tillverkad av Flyer och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa FitNord Ranger 900 Elmountainbike 2024, svart (856,8 Wh batteri). Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024