Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Venture 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti

14 990 kr
Upptäck FitNord Venture 300 Elcykel 2024, den optimala partnern för din dagliga pendling. Denna svarta elcykel är utrustad med ett robust 720 Wh batteri som erbjuder en imponerande räckvidd på upp till 150 km, vilket gör den till en ledande elcykel med lång räckvidd. Den byggda bakmotorn och det innovativa växelsystemet från Shimano Acera säkrar smidiga övergångar och pålitlig prestanda i alla situationer. Oavsett om du är ute efter en elcykel för pendling eller längre turer ger FitNord Venture 300 kvalitet och komfort. Extra fördelar som USB-C-port för laddning av dina enheter och en detaljerad LCD-skärm, förstärker ytterligare användarupplevelsen. Missa inte chansen – gör din elcykel för daglig pendling med extra garanti till din nya följeslagare. FitNord Venture 300 elcykel köp online idag och ta steget mot en mer miljövänlig och effektiv vardag.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Venture 300 Elcykel 2024

FitNord Venture 300 Elcykel 2024 – Mångsidig Partner för Ditt Aktiva Liv

FitNord Venture 300 Elcykel 2024 är den ultimata partnern för effektiv och bekväm pendling samt dagliga utflykter. Med sin moderna och anpassningsbara design är denna elcykel för pendling designad för att ge både komfort och funktionalitet på alla typer av vägar. Tack vare dess mångsidighet och robusta konstruktion kan du utan problem växla mellan lugna stadsturer och mer krävande landsvägsfärder. Denna svarta elcykel med 720 Wh batteri, utrustad med en kraftfull bakmotor, är inte bara praktisk utan också stilren, och erbjuder en distinkt kombination av ytelse och estetik som är svår att matcha. FitNord Venture 300 är verkligen en elcykel med lång räckvidd som skapar nya möjligheter för dagliga äventyr.

Det inkluderade 720 Wh batteriet i FitNord Venture 300 Elcykel 2024 är en spelväxlare när det gäller elcyklars autonomi och användbarhet. Med detta stora batteri kan cyklisten njuta av upp till 150 km körsträcka på en enda laddning, vilket är idealiskt för alla som ser sin cykel som ett verktyg för både daglig pendling och längre utflykter under helgerna. Att ha tillgång till så omfattande räckvidd innebär mindre tid vid laddstationen och mer tid på vägen. Det är denna exceptionella kapacitet som gör FitNord Venture 300 till en utmärkt elcykel för daglig pendling med extra garanti, och bekräftar dess status som en pålitlig följeslagare på alla dina resor.

Tekniska Specifikationer

Motor och dess kapacitet FitNord Venture 300 Elcykel 2024 är utrustad med en effektiv bakhjulsmotor, vilket robust tacklar både stadens rusning och lugna landsvägar. Motorn, placerad i baknavet, genererar en kraft på 45 Nm, vilket ger cykeln en kraftfull framdrivning och tillförlitlighet vid alla typer av terrain. Denna konfiguration utgör en bri i elcykelns design, vilket gör den perfekt för såväl daglig pendling som äventyrliga utflykter.

Batteriets kapacitet och räckvidd FitNord Venture 300 är utrustad med ett omfattande 720 Wh batteri som stödjer längre turer utan oron för att behöva ladda cykeln efter korta sträckor. Denna mäktiga kapacitet kan realistiskt handskas med distanser på upp till 150 km per laddning, vilket gör den till en otrolig följeslagare för långväga färder och minska behovet av dagliga laddningar. En ojämförbar egenskap för en "elcykel med lång räckvidd" och grundläggande för "elcykel för pendling".

Ramtyp och dess fördelar Med en ram designad som "hybridcykel, dam", kombinerar FitNord Venture 300 elegans med funktion. Ramen är anpassad för kvinnliga cyklister och erbjuder en behaglig åktur med en lägre genomstigningshöjd vilket gör det lättare att nå och avstiga cykeln. Sådan arrangement ger idealisk komfort och användarvänlighet, särskilt belönande för de som använder sin elcykel regelbundet.

Växelsystem – Shimano Acera Det rekommenderade växelsystemet från Shimano Acera mederala 8 växlar levererar en mjuk och responsiv växling vilket säkrar förmågan att anpassa sig lite lättare till varierande terräng och vägförhållanden. Varje växel justerar pedalkraften smidigt, vilket gör dessa elcyklar perfekt utrustade för såväl snabb stadscykling som lugnare landsvägskörning. Med denna tillförlitlighet, kan användare på ett effektivt sätt optimera sin cykelupplevelse.

Funktioner och Komfort

FitNord Venture 300 Elcykel 2024 är utrustad med ett avancerat assistansnivåsystem som möjliggör oöverträffad anpassningsförmåga för olika terrängtyper. Cykeln erbjuder fem olika nivåer av assistans, vilket ger cyklisten möjlighet att precisionstillpassa motorns stöd beroende på underlag och önskad ansträngning. Denna funktion är idealisk när du cyklar i områden där terrängens varierande natur kräver olika typer av kraftinsatser, från lugna platta vägar till brantare och mer krävande uppförsbackar. Möjligheten att enkelt växla mellan olika assistansnivåer tillför en högst användbar dynamik till din cykling och förstärker känslan av kontroll oavsett rutt.

Säkerheten är en avgörande aspekt när det gäller elcyklar, och FitNord Venture 300 tar detta på yttersta allvar med sina pålitliga hydrauliska skivbromsar. Dessa bjuder på överlägsen bromskraft och en enhetlig prestanda i alla väderförhållanden, vilket säkerställer att du har kontroll över cykeln även i vått och halt väder. Det hydrauliska skivbromssystemets kapacitet reducerar även påfrestningen på fälgarna och förlänger därmed cykelns livslängd. Säkerhetsfördelarna kombinerat med enkelheten att hantera systemet höjer användarens trygghet på vägarna markant och gör FitNord Venture 300 till ett självklart val för säkerhetsmedvetna cyklister.

Komfort på långa såväl som korta turer är ytterligare ett kärnområde där FitNord Venture 300 utmärker sig. Cykeln är utrustad med en justerbar sittställning som enkelt kan flyttas från en upprätt till en mer tävlingsinriktad, sportig position. Detta enkla men kraftfulla justeringssystem tillåter dig att byta sittposition baserat på din cykeltur, vare sig det gäller en lugn tur genom staden eller en energisk utflykt på ojämna stigar. Justerbarheten garanterar dessutom en ergonomisk fördel, som minskar risk för stelhet och obehag—en nödvändighet för alla som tillbringar flera timmar i sadeln.

Ytterligare Funktioner

Den låsbara Suntour-framgaffeln på FitNord Venture 300 Elcykel 2024 erbjuder betydande fördelar när det gäller hantering och komfort, speciellt på jämnare och plana ytor. Genom att låsa gaffeln minimeras rörelsen i framgaffeln, vilket leder till en mindre förlust av pedalkraft och därmed en mer energieffektiv cykling. Detta är idealiskt för pendling i stadsmiljö eller på vägar där hastighet och effektivitet är prioriteter. Det låsbara systemet gör det snabbt och enkelt att anpassa cykeln till rådande ytor, vilket ökar både cykelns mångsidighet och användbarhet. Användarna kan njuta av en stadig och bekväm färd, vilket gör FitNord Venture 300 till en utmärkt elcykel för daglig pendling.

FitNord Venture 300 Elcykel 2024 är inte bara utrustad med avancerade komponenter för färd, utan också med en modern och intuitiv kontrollpanel. Panelen, som sitter strategiskt placerad för enkel hantering, inkluderar en LCD-skärm som tydligt visar all kritisk cykelinformation såsom hastighet, batterilivslängd och distans. Dessutom är en av de mest användarvänliga funktionerna USB-C-porten, vilket tillåter cyklisten att ladda mobila enheter direkt från cykeln. Detta är särskilt fördelaktigt för långa resor där mobilanvändning kan vara än mer essentiell, vilket effektivt förbättrar användarupplevelsen med uppladdningsmöjligheten när den behövs som mest.

Design och Kvalitet

Design och estetik: FitNord Venture 300 Elcykel 2024 presenterar en omisskännlig skandinavisk design, där dess elegance och funktionalitet går hand i hand. Denna svarta elcykel med 720 Wh batteri kombinerar en minimalistisk stil med praktiska element som är karakteristiska för dess finska ursprung. Cykelns strömlinjeformade formgivning varvar moderna konturer med klassiska färger och är varje detalj noggrant genomtänkt för att ge både stil och funktion. Med införlivandet av CE-märkning säkerställs högsta möjliga standarder för kvalitet och säkerhet, vilket speglar cykelns pålitlighet och hållbarhet på de europeiska marknaderna.

Kvalitet och innovation: Högkvalitativ tillverkning är centralt för FitNord, och detta märks tydligt i Venture 300-modellen. Förutom dess struktur och design, kommer denna elcykel fullt godkänd för de stränga kraven i Europa, vilket garanterar en säker och hållfast cykel under långa resor. Tillverkaren går ännu ett steg längre genom att erbjudande en extra års garanti vilket inte bara höjer konsumenttrust, men också stadfäster deras commitment till en överlägsen kvalitet och nyskapande. Cykeln är inte bara en transportmetod, utan också en symbol för pålitlighet och framåtanda inom den teknologiska framkanten i cykelindustrin.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Venture 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Venture 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri)?

Den cykel som liknar mest är Fitnord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri). Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa FitNord Ava 200 Elcykel 2024, vit (540 Wh batteri). FitNord Venture 300 Elcykel 2024, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024