Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Venture 500 Elcykel 2024, grafitgrå (612 Wh) med ytterligare ett års garanti

17 990 kr
Upptäck FitNord Venture 500 Elcykel 2024, en högpresterande långdistans elcykel, perfekt för såväl pendling som fritidsaktiviteter. Med en robust konstruktion anpassad för det nordiska klimatet och en kraftfull mittmotor garanterar den en överlägsen körupplevelse. Denna hybrid elcykel för damer erbjuder ett effektivt Shimano Acera-växelsystem och en riklig 612 Wh batterikapacitet, vilket möjliggör adventure upp till 160 km på en enda laddning. Den personlig touchen av avanserade specifikationer såsom hydrauliska skivbromsar, USB-C port för laddning, och en stilren grafittgrå finish gör detta till det ultimata valet för varje dag som väntar. FitNord Venture 500 är inte bara en elcykel; den är din partner i mobilitet.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av FitNord Venture 500 Elcykel

FitNord Venture 500 Elcykel är en fulländad modell som svarar upp till de mest krävande behoven tillsammans med utmärkt hållbarhet, vilket gör den till den perfekta elcykeln för det nordiska klimatet. Denna kraftfulla elcykel är konstruerad för att leverera robust prestanda, även i extrema väderförhållanden. Modellen är utväxlad till att vara en långdistans elcykel, möjliggjord genom ett omfattande 612 Wh batteri som säkerställer oöverträffad drifttid och pålitlighet. Den utmärkande 80 Nm mittmotorn garanterar mjuk, responsiv kraftöverföring, vilket gör varje pedalrörelse effektiv och ansträngningslös. FitNord Venture 500 är en idealisk följeslagare för allt från daglig pendling till längre fritidsturer genom det nordiska terrängen. Denna elcykel är verkligen skapad för prestanda, men dibehållet elegant utseende, vilket gör den till en perfekt hybrid elcykel för damer. Cykeln erbjuder också användarvänliga element såsom en ottavtalig design och intuitiva kontroller, vilket kompletteras ytterligare av smidiga funktionaliteter som ett låsbart förvaringsutrymme och transportmöjligheter. Dess design upprätthåller komfort och stil, samtidigt som den erbjuder all nödvändig enkelhet och tillgänglig teknik för att förenkla varje resa.

Tekniska Specifikationer

FitNord Venture 500 Elcykel är utrustad med en högpresterande mittmotor som ger en optimal balans och viktfördelning, vilket är avgörande för cykelns hantering och stabilitet. Denna typ av motor placering är känd för att erbjuda en mer naturlig cykelkänsla, eftersom kraften kommer direkt från cykelns mittpunkt. Detta gör elcykel med mittmotor till ett utmärkt val för både nya och erfarna cyklister. Mittmotorns konstruktion på 80 Nm med momentsensor säkerställer att kraftöverföringen anpassas effektivt efter din pedalkraft vilket ger en smidig och responsiv cykelupplevelse.

När det kommer till batteriet, är FitNord Venture 500 utrustad med ett kraftfullt 612 Wh batteri som erbjuder en räckvidd på upp till 160 km per laddning, vilket gör detta till en idealisk långdistans elcykel. För cyklister som vill utforska längre utan oron för att batteriet ska ta slut, erbjuder detta generösa batteri möjligheten att förlänga äventyren. Oavsett om du gör dagliga pendlingsturer eller utmanande distanskörning, ger detta elcykel 612 Wh batteri dig friheten att cykla längre, effektivare och säkrare, vilket är essentiellt för långa och krävande cykelturer.

Förbättrad Cykelupplevelse

FitNord Venture 500 är inte bara en elcykel; det är en högpresterande elcykel med USB-C konstruerad för optimal cykelupplevelse. Med Shimano Acera växelsystem och en avancerad momentsensor kan du förvänta dig en slät och pålitlig växling under dina resor. Dessa system fungerar tillsammans för att erbjuda omedelbar assistans när cyklisten behöver det, vilket utan tvivel bidrar till en kådare färd. Växelsystemet är mångsidigt nog att hantera allt från stadskörning till mer kuperade landsvägar. Momentsensorn optimerar kraftuttaget efter hur hårt du trampar, vilket skapar en naturlig körförmåga och ökar effektiviteten. De här integrerade funktionerna förbättrar inte bara fysiska prestationer utan förbättrar även energianvändningen, vilket maximerar räckvidden på din elcykel.

Ett väldesignat tillägg på FitNord Venture 500 är USB-C-porten som är strategiskt placerad för enkel tillgång under cykelturer. Med denna port kan du hålla dina enheter laddade, vilket är oumbärligt speciellt under långdistansfärder. Det gör denna elcykel särskilt passande för pendling, där möjligheten att ladda telefon eller GPS under resans gång kan vara nödvändig. Användarvänligheten tillsammans med de diskreta men avgörande detaljerna som USB-C-porten förhöjer din cykelupplevelse,making the FitNord Venture 500 en pålitlig följeslagare för daglig pendling i alla väder.

Komfort och Praktiska Tillbehör

FitNord Venture 500 Elcykel är utrustad med en rad standardtillbehör som belysning, stänkskärmar och pakethållare. Dessa tillbehör är inte bara bekvämligheter utan ökar cykelns funktionalitet i det dagliga bruket, vilket gör cykeln perfekt för pendling och vardagsäventyr. Belysningen säkerställer att du syns väl i trafiken även under tidiga morgnar eller sena kvällar, och stänkskärmarna håller dig torr under våta förhållanden. Pakethållaren erbjuder praktisk förvaring för väskor eller inköp, vilket ytterligare förstärker cykelns användbarhet och ökar dess värde genom att möjliggöra fler användningsområden.

Den låsbara, dämpade Suntour Nex framgaffeln på FitNord Venture 500 tillför en märkbar komfortförbättring, speciellt när du färdas över ojämna ytor eller rör dig längs stadens skiftande underlag. Förmågan att låsa gaffeln ger en smidig och stabil körupplevelse på jämnare underlag, vilket gör den till en högpresterande hybrid elcykel för damer. Denna funktion bidrar till en skönare färd och minskar påfrestningen på både cyklist och cykel, vilket är en särskilt uppskattad egenskap under längre cykelturer eller när du använder din elcykel för daglig pendling.

Garanti och Kvalitetsförsäkran

FitNord Venture 500 Elcykel erbjuder inte bara en exceptionell cykelupplevelse men också en ökad trygghet genom ett extra års garanti som standard. Detta innebär att varje FitNord Venture 500 Elcykel kommer med två års garanti från det ögonblick den köps, vilket ger köparen en förlängd säkerhet och skydd mot eventuella tillverkningsfel. Denna utökade garantitid tillför ett betydande mervärde, då den garanterar att din investering är skyddad över en längre tidsperiod.

Kvaliteten på FitNord Venture 500 Elcykel förstärks ytterligare genom dess tillverkning i Finland, ett land känt för sin höga standard på engineering och produktion. Denna finska tillverkning säkrar en produkt byggd med precision och hållbarhet, vilket garanterar att varje komponent fungerar optimalt även under krävande förhållanden och över flera års användning. Det lokala tillverkningsursprunget är inte bara en garanti för kvalitet utan stärker också varumärkets trovärdighet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Venture 500 Elcykel 2024, grafitgrå (612 Wh) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Venture 500 Elcykel 2024, grafitgrå (612 Wh) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Den cykel som liknar mest är Fitnord Nord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Båda cyklarna är tillverkade av Fitnord vilket kan göra dem enklare att jämföra. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är FitNord Venture 500 Elcykel 2024, grafitgrå (612 Wh) med ytterligare ett års garanti. FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024