Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Venture 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh) med ytterligare ett års garanti

17 990 kr
Upptäck den optimala följeslagaren för dina dagliga äventyr – FitNord Venture 500 Elcykel 2024, svart. Designad för att tåla det nordiska vädret, är detta en topprankad elcykel för pendling och längre turer. Med en lång räckvidd på upp till 160 km tack vare ett robust 612 Wh batteri, passar den perfekt för både arbetspendling och helgutflykter. Den kraftfulla mittmotorn och de finjusterade Shimano-accesoaarerna levererar extraordinär prestanda och kontroll. Denna elcykel för pendling inte bara förbättrar dina resor men gör dem smidigare med sofistikerade egenskaper som hydrauliska skivbromsar och en låsbar dämpad framgaffel. FitNord Venture 500 2024 är mer än en elcykel; den är en investering i din mobilitet och frihet. Ta del av den bästa elcykeln 2024 med extra garanti endast hos oss. Köp FitNord Venture 500 elcykel online idag och upplev skillnaden i varje pedaltramp.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

FitNord Venture 500 Elcykel 2024 är inte bara en elcykel – det är din pålitliga följeslagare oavsett väder. Denna hyllade modell är omsorgsfullt framtagen för att möta utmaningarna i det tuffa nordiska klimatet. Om du letar efter den bästa elcykeln 2024 för både dagliga pendlingsrutiner och utflykter på fritiden, så är FitNord Venture 500 ett utmärkt val. Den här elcykeln kombinerar hög funktionalitet med robusthet, vilket gör den idealisk för långa cykelturer över varierande terränger. FitNord Venture 500 Elcykel 2024 erbjuder en helhetslösning för den aktiva användaren som behöver en pålitlig och kraftfull motor samt en angelevat lång räckvidd till jobbet eller naturen.

Med den exklusiva fördelen av ett års extra garanti, står sig FitNord Venture 500 starkt mot konkurrenterna. Denna unika förlängning av garantin belyser tillverkarens förtroende för produktens kvalitet och hållbarhet, särskilt under de krävande förhållanden som den svenska väderleken kan erbjuda. Detta, kombinerat med elcykelns skräddarsydda anpassning för vårt svenska klimat, säkerställer att du som cyklist kan känna dig trygg och säker. Med FitNord Venture 500 får du inte bara en elcykel; du får bästa möjliga versionen av en modern elcykel som är byggd för att stå emot år av användning under alla möjliga förhållanden.

Tekniska Specifikationer

FitNord Venture 500 Elcykel 2024 är utrustad med en högpresterande TechDrive mittmotor som producerar hela 80 Nm i vridmoment, vilket categoriserar den som en elcykel med kraftfull motor. Denna avancerade teknik säkerställer en jämn och robust assistans när du behöver det som mest, oavsett om du bestiger branta backar eller startar från stopp i stadstrafik.

Den exceptionella batteritiden på FitNord Venture 500 möjliggörs av ett 612 Wh batteri bestående av premium LG-celler, vilket gör denna elcykel till en perfekt följeslagare för långa sträckor. Denna unika konfiguration tillhandahåller en överlägsen elcykel med lång räckvidd, där användaren kan njuta av upp till 160 km cykling på en enda laddning under idealiska förhållanden.

Design och Komfort

Design och Komfort

FitNord Venture 500 svart elcykel recension lyfter fram dess väl genomtänkta design, där kombinationen av Shimano Acera-växlar, en Suntour Nex låsbar dämpad framgaffel och Maxxis Overdrive Excel-däck framhävs. Detaljerna i konstruktionen är inte bara estetiskt tilltalande med sin eleganta svarta finish men erbjuder också teknisk överlägsenhet, vilket gör cykeln både effektiv och pålitlig i varierande terräng. Det är inte bara en fröjd för ögat utan även en fröjd att manövrera, oavsett om det handlar om pendling på stadens gator eller en friluftsaktivitet på ojämna vägar.

Komfortnivån på FitNord Venture 500 är av högsta klass, från dess bekväma och justerbara sittposition till de kraftfulla Shimano MT200 hydrauliska skivbromsarna. Dessa komponenter spelar en avgörande roll för såväl säkerhet som användarkomfort. Skivbromsarnas robusta konstruktion säkerställer att du kan förlita dig på snabba och effektiva stopp, oavsett väderförhållanden. Denna kombination av säkerhet och komfort gör att cyklisten kan njuta av en smidig körupplevelse med optimal kontroll och minimal ansträngning även under längre turer.

Funktionalitet och Användningsområden

FitNord Venture 500 Elcykel 2024 är designad för att anpassa sig till både vardagens behov och längre distanser. Med fem olika assistansnivåer kan användaren enkelt justera kraften från den integrerade motorn för att matcha både energinivå och färdvägens krav. Denna personliga anpassning, kombinerat med en högkänslig torque sensor, säkerställer att FitNord Venture 500 erbjuder en smidig och naturlig trampkänsla, som liknar den hos en traditionell cykel men med den extra kraften från en modern elcykel.

Denna elcykel är inte bara tekniskt avancerad utan kommer också välutrustad för att hantera alla typer av väder och vägförhållanden, speciellt anpassad för det nordiska klimatet. Standardutrustningen inkluderar robusta stänkskärmar som skyddar användaren från vägsprut, inbyggda ljus och reflexer för ökad synlighet och säkerhet samt en praktisk pakethållare för lättare lasthantering. Varje komponent är noggrant utvald och integrerad för att ge maximal komfort och användbarhet, oavsett resans längd eller destination.

Varför välja FitNord Venture 500?

FitNord Venture 500 är utformad för att stå emot de hårda nordiska klimatet och vädret. Det innebär extra robusta komponenter och förstärkt underhållspotential som är särskilt framtagen för omväxlande och ibland krävande väderförhållanden. För den som letar efter en pålitlig elcykel för alla väder, kan köp FitNord Venture 500 elcykel online vara lösningen. Denna robusta elcykel kombinerar funktionalitet med modern teknik, och är ditt bästa val för daglig användning eller långa utflykter.

Elcykeln FitNord Venture 500 följer strikt EU:s regelverk för elcyklar, vilket innebär att motorassistansen automatiskt begränsas till 25 km/h. Detta säkerställer inte bara cykelns legalitet inom alla EU-länder, utan även förarens säkerhet. Med FitNord Venture 500 kan du njuta av dina dagliga pendlingar eller längre cykelturer, inte bara lagligt utan även säkert. Detta gör den till ett utmärkt val som elcykel för pendling, där förutsättningarna för både hastighet och säkerhet måste upprätthållas.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Venture 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh) med ytterligare ett års garanti.

FitNord Venture 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh) med ytterligare ett års garanti eller FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Fitnord Nord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Båda cyklarna är tillverkade av Fitnord vilket kan göra dem enklare att jämföra. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är FitNord Venture 500 Elcykel 2024, svart (612 Wh) med ytterligare ett års garanti. FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Fitnord

© Vilken Cykel, 2024