Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort)

49 990 kr
Upptäck Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, en schweizisktillverkad kraftkälla med perfektion för såväl stadscykling som längre pendlingsturer. Denna högpresterande elcykel är utrustad med en kraftfull mittmotor från Panasonic, vilket säkerställer en smidig och effektiv färd, och med sitt robusta 750 Wh batteri erbjuder den en imponerande lång räckvidd. Tack vare den avancerade ramen i aluminium och det intelligenta designade stödsystemet, ger Flyer Goroc2 en komfortabel åktur under alla förhållanden. Dessutom kommer cykeln med praktiska tillägg som punkteringsskyddade Schwalbe-däck, hydrauliska skivbromsar och en ljus och tydlig FIT Display. Idealisk för den dagliga pendlingen eller weekendturen – köp Flyer Goroc2 2.10 elcykel online för en överlägsen cykelupplevelse. Perfekt för dig som söker en elcykel för pendling eller en elcykel med lång räckvidd.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Flyer Goroc2 2.10 Elcykel

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel är det ultimata valet för dig som söker en pålitlig och mångsidig elcykel för både stadscykling och längre turer. Denna högkvalitativa schweiziska elcykel är designad för optimal komfort och effektivitet i olika cykelmiljöer, från brusande stadsgator till lugna landsvägssträckor. Med sin eleganta design i Mercury Red/Black Gloss och en robust konstruktion klarar Flyer Goroc2 2.10 en maximal användarvikt på upp till 150 kg, vilket gör den idealisk för både daglig pendling och äventyrliga trekkingturer. Oavsett om du behöver en pålitlig färdkamrat för ditt dagliga pendlande eller en robust partner för helgens utflykter, är Flyer Goroc2 2.10 Elcykel det självklara valet.

Design och Komfort

Designen på Flyer Goroc2 2.10 Elcykel är lika slående som den är funktionell. Med sin djärva färgkombination i Mercury Red och Black Gloss utstrålar den en modern och robust karaktär som fångar betraktarens öga. Men det handlar inte bara om estetik; denna elcykel är konstruerad med omsorg om användarkomforten. Den justerbara styrstammen ger användaren möjlighet att finjustera körställningen till en ideal position, vilket reducerar belastningen på rygg och axlar under långa eller krävande turer. Sadeln är designad för att vara extraordinärt bekväm, även under långa pendlingar eller utforskande äventyr på blandad terräng. Dessa ergonomiska finesser, kombinerat med ett sofistikerat utseende, gör Flyer Goroc2 2.10 Elcykel till ett smart val för den kräsne cyklisten som inte vill kompromissa med stil eller komfort.

Tekniska Specifikationer

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, en kraftfull mittmotor elcykel, utformad för optimal prestanda och hållbarhet med sitt robusta aluminiumramverk. Cykeln är utrustad med en Panasonic GX Ultimate Pro Fit-motor placerad mitt i cykeln, vilket bidrar till en balanserad och stabil körupplevelse. Med en effekt på 250 W och ett maximalt vridmoment på 95 Nm, erbjuder motorn en smidig och kraftfull acceleration, även i branta backar, vilket gör denna elcykel till en utmärkt partner för stadscykling och pendling.

Batteriet har en imponerande kapacitet på 750 Wh, vilket möjliggör lång räckvidd på upp till 20 mil per laddning under optimala förhållanden. Batteriet är snyggt integrerat i ramen vilket ger ett rent och strömlinjeformat utseende. Flyer Goroc2 2.10 har fyra olika assistansnivåer, vilket låter användaren finjustera motorns hjälp beroende på terräng och behov.

Cykeln är utrustad med Shimano Deore 10-växelsystem som erbjuder precis och pålitlig växling under alla förhållanden. För att ytterligare förstärka upplevelsen av den skräddarsydda körstilen, har cykeln ett tydligt och lättläst FIT Display Compact, perfekt för att enkelt hålla koll på hastighet, batteristatus, och assistansnivå. Displayen är integrerad direkt i styret, vilket förbättrar säkerheten och accessibiliteten under körningen. Den kombinerade effekten av dessa högteknologiska komponenter gör Flyer Goroc2 2.10 till en av de bästa elcyklarna för stadscykling och längre pendling.

Prestanda och Säkerhet

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel imponerar inte bara med sin framträdande estetik utan även med avancerad prestanda och pålitlighet inom säkerhetstekniker. Cykeln är utrustad med en kraftfull Panasonic GX Ultimate Pro Fit-mittmotor som ger upp till 95 Nm i vridmoment och en effekt på 250 W, vilket säkerställer att du enkelt kan hantera både stadskörning och längre utmanande rutter. Med en topphastighet på 25 km/h kombinerar denna kraftfulla mittmotor elcykel, effektivitet med lagliga hastighetsgränser, vilket gör den idealisk för både pendling och fritidscykling.

För din säkerhet, Flyer Goroc2 är utrustad med hydrauliska skivbromsar och punkteringsskyddade däck. Skivbromsarna, som är av större storlek vid både fram- och bakhjul (203/180 mm), garanterar omedelbar stoppkraft även under våta och hala förhållanden, vilket ger en förhöjd säkerhetsnivå. Punkteringsskyddade däck erbjuder ytterligare trygghet genom minskad risk för platta däck, vilket är en vital egenskap för en elcykel för pendling som kan komma att användas dagligen i varierande urbana miljöer. Säkerhetsaspekterna förstärks ytterligare genom stabiliteten som den innovativa ramdesignen och de robusta 29-tums hjulen ger, vilket leder till en säker och behaglig färd varje gång.

Idealiska Användningsområden

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel är utformad för att möta de varierande behoven hos dagens cyklister. Den är särskilt lämplig för stadscykling, pendling och trekkingäventyr. Oavsett om du navigerar genom trånga stadsgator eller utforskar slingrande landsvägsleder, levererar denna mångsidiga elcykel exceptionell prestanda och bekvämlighet. Dess robusta aluminiumram och kraftfulla mittmotor gör den till ett idealiskt val för både dagliga pendlingsturer och längre utflykter på blandad terräng. Tack vare dess anpassningsförmåga kan Flyer Goroc2 2.10 hantera olika miljöer med lätthet, vilket gör den till den bästa elcykeln för stadscykling och pendling. Dessutom är tillägget av 29 tum Schwalbe Johnny Watts däck, som ger lågt rullmotstånd och utmärkt grepp, ytterligare anledningar till varför denna schweiziska elcykel är så uppskattad bland äventyrslystna cyklister.

Fördelar med Panasonic Mittmotor

En stark och effektiv Panasonic-mittmotor är hjärtat i Flyer Goroc2 2.10 elcykel, vilket gör den idealisk för både stadscykling och dagliga pendlingar. Motorheten är inte bara känd för sin tillförlitlighet och hållbarhet, utan också för sin förmåga att leverera en jämn och kraftfull assistans som passar perfekt när du navigerar genom trafikerade stadsmiljöer. Med en maximal effekt på 250 W och otroligt vridmoment på 95 Nm, ger denna motor en mjuk acceleration även under start från stillastående, vilket är essentiellt i stadstrafik. Panasonic-motorns effektivitet betyder även att energiförbrukningen är optimal, vilket maximerar räckvidden per laddning – perfekt för långa pendlingar. Denna kraftfulla mittmotor elcykel är därmed ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig och effektiv partner för dagligt bruk i urbana miljöer. Med "köp Flyer Goroc2 2.10 elcykel online" och "Flyer Goroc2 2.10 elcykel med Panasonic motor", får du inte bara en toppmodell för stadscykling utan också "bästa elcykeln för stadscykling och pendling".

Smart Teknik och Tillgängliga Funktioner

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel är inte bara en kraftfull och pålitlig följeslagare för dina dagliga resor eller längre utflykter, den erbjuder även ledande smart teknik som förgyller varje cykeltur. En av de mest uppskattade funktionerna är möjligheten för smartphone-anslutning. Genom att enkelt koppla din smartphone till cykelns system via Bluetooth kan du nyttja flera smarta funktioner som förbättrar användarupplevelsen avsevärt. Dessa inkluderar realtidsnavigation, spårning av cykelprestation samt möjligheten att ställa in och anpassa assistansnivåer direkt från din mobil. Denna integration gör Flyer Goroc2 2.10 till en interaktiv och anpassningsbar elcykel som möter moderna cyklisters behov och önskemål. Med denna teknik blir varje tur inte bara en resa från punkt A till B, utan en helhetsupplevelse där teknologi och bekvämlighet går hand i hand.

Varför Välja Flyer Goroc2 2.10?

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel är en förstklassig schweizisk elcykel som erbjuder oöverträffad prestanda och tillförlitlighet för både daglig pendling och weekendutflykter. Det är det idealiska valet för den som söker en högkvalitativ, kraftfull mittmotor elcykel som klarar av både stadsmiljöer och längre distanser med komfort och stil. Dess Panasonic motor ger en mjuk och responsiv körupplevelse, vilket gör den till bästa elcykeln för stadscykling och pendling. Dessutom är Flyer Goroc2 2.10 Elcykel med Panasonic motor utrustad med ett robust 750 Wh batteri som säkerställer lång räckvidd utan frekvent laddning. Att köp Flyer Goroc2 2.10 elcykel online är ett smart drag för dem som värderar hållbarhet, kraft och effektivitet i sin dagliga färd. I överensstämmelse med detta är cykeln designad för att hantera en maximal användarvikt av 150 kg och är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner och tillbehör, vilket gör den mycket pålitlig i alla trafikmiljöer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort).

Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) eller FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti?

Cykeln som är mest lik är Fitnord Nord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års gara. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) med ytterligare ett års garanti. Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Flyer

© Vilken Cykel, 2024