Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå

37 990 kr
Upplev nästa nivå av cykling med "Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå", en schweizisk elcykel som kombinerar elegans och exceptionell prestanda. Anpassad för cyklisten som värdesätter kvalitet och komfort på långa turer. Cykeln är utrustad med en kraftfull och underhållsfri Bosch Performance Line mittmotor samt ett integrerat Bosch PowerTube-batteri på 625 Wh, vilket försäkrar lång hållbarhet och pålitliga resor utan att kompromissa med kraften. Effektiva hydrauliska skivbromsar ger säker stoppkraft i alla väder. Justera enkelt styret med Speedlifter Twist för optimal körställning och lås cykeln tryggt med det integrerade Abus Shield 5650L låssystemet. Perfekt för den som söker en högpresterande elcykel med Bosch Performance Line för de längsta och mest krävande cykelturerna. Köp "Flyer Gotour6 5.40 Elcykel blå" online och ta del av en överlägsen cykelupplevelse.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Välkommen till vår detaljerade produktbeskrivning där du kan förvänta dig att få en djupgående förståelse om varför Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå är det perfekta valet för både erfarna och nya elcykelentusiaster. Vi kommer att täcka allt från dess banbrytande design och avancerade tekniska specifikationer till dess imponerande prestanda och komfort. Lär dig mer om hur denna elcykel kan förbättra din cykelupplevelse, anpassad för långa turer och utformad för maximal användarvänlighet.

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå är inte bara en elcykel; det är en revolutionerande resepartner som kombinerar stil med funktionalitet. Denna schweizisktillverkade elcykel kännetecknas av sin eleganta design och robusta konstruktion med en ram i aluminium. Med en kraftfull Bosch Performance Line mittmotor på 250 W och ett maximalt vridmoment på 65 Nm, erbjuder den jämn och pålitlig kraft när du behöver det som mest. Det integrerade Bosch PowerTube-batteriet på 625 Wh säkerställer lång räckvidd och hög prestanda, idealisk för längre cykelturer där både komfort och uthållighet är avgörande. En dämpad framgaffel och hydrauliska skivbromsar fram och bak garanterar en säker och smidig färd även under tuffa förhållanden. Den här modellen är mer än en elcykel; den är en statement om kvalitet och innovation inom modern cykelteknologi.

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå är en högpresterande schweizisk elcykel som kombinerar modern teknik med användarvänlighet och hållbarhet. Denna modell är utrustad med en effektiv Bosch Performance Line mittmotor som ger en maximal effekt på 250 watt och ett vridmoment på 65 Nm, vilket försäkrar en stark och jämn assistans när du cyklar. Cykeln uppnår en maximal hastighet på 25 km/h, vilket är standard för elcyklar i urbana miljöer och följer europeiska trafikregler för elassistenta cyklar.

Batteriet är en central del av denna elcykel, med en imponerande kapacitet på 625 Wh. Det integrerade Bosch PowerTube-batteriet säkerställer lång räckvidd och är idealiskt för långa cykelturer, vilket stödjer cykelns beskrivning som den bästa elcykeln för långa distanser. Med en full laddning kan cykeln hantera betydande distanser, beroende på cykelns användning och vägförhållanden.

Flyer Gotour6 5.40 är utrustad med 5 Shimano Nexus nav-växlar som ger en smidig och pålitlig växling, passande för varierad terräng och olika cykelförhållanden. Detta växelsystem är särskilt utvecklat för att kräva minimal underhåll, vilket ytterligare förbättrar användarupplevelsen.

För att förbättra komforten och kontrollen under färd är cykeln utrustad med hydrauliska skivbromsar, som säkerställer effektiv och pålitlig bromsning under alla väderförhållanden. Bromsskivorna är 180 mm, vilket garanterar utmärkt bromsförmåga även i höga hastigheter och på våta underlag.

Designmässigt erbjuder Flyer Gotour6 5.40 en robust men lätt aluminiumram som klarar en maximal användarvikt på 150 kg och finns tillgänglig i olika storlekar för att passa cyklister mellan 155 till 195 cm. Den dämpade framgaffeln har en slaglängd på 75 mm vilket ger en behaglig åktur även på ojämna vägar.

Modellen är också utrustad med praktiska funktioner som justerbar styrstam, integrerade lampor, en bekväm sadel, pakethållare och stänkskärmar, vilket ytterligare understryker dess mångsidighet och anpassningsbarhet för olika typer av cyklister och behov.

Design och komfort

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå imponerar med sin sofistikerade och väl genomtänkta design som kombinerar stil med funktionalitet. Ramen, skapad av högkvalitativt aluminium, erbjuder både hållbarhet och lätt vikt, vilket gör cykeln lämplig för både vardagspendling och längre utflykter. Komforten är också i fokus med en ergonomiskt designad sadel, vilket säkerställer en behaglig åktur även under längre sträckor. För praktisk användning kommer denna modell utrustad med integrerade stänkskärmar och en robust pakethållare som gör det enkelt att transportera väskor och andra föremål.

Flyer Gotour6 5.40 är inriktad på att maximera användarkomforten genom avancerade ergonomiska egenskaper. Cykeln är utrustad med justerbara komponenter som tillåter cyklisten att anpassa både styret och sätesställningen för optimal ergonomi. Speciellt noterbart är införandet av den innovativa "Speedlifter Twist", som gör det möjligt att justera styrets höjd och vinkel snabbt och enkelt utan verktyg. Denna funktion är perfekt för justeringar under olika körförhållanden eller för att enkelt kunna anpassa cykeln efter olika förare.

Prestanda och användningsområde

Prestanda och användningsområde

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå, är inte bara en elcykel utan en symbol för schweizisk ingenjörskonst och pålitlighet, tack vare sin Bosch Performance Line motor. Denna högpresterande mittmotor, med en effekt på 250 watt och maximalt vridmoment om 65 Nm, garanterar jämn och kraftfull assistans upp till 25 km/h, som anpassar sig naturligt efter din trampstyrka tack vare den avancerade momentsensorn. Det integrerade Bosch-batteriet på 625 Wh säkerställer långa cykelturer utan bekymmer om att batteriet ska ta slut. Med en assistansnivå som är lätt att justera, kan cyklisten alltid hitta rätt balans mellan assistans och egen insats. Denna kombination av schweizisk precision från en "Elcykel med Bosch motor" och robust teknik resulterar i en "bästa elcykel för långa cykelturer".

Denna robusta modell är dessutom särskilt designad för långdistansäventyr. Tack vare 28 tum Schwalbe Big Ben däck med lågt rullmotstånd, är Flyer Gotour6 5.40 inte bara bekväm utan också effektiv i olika terränger. De hydrauliska skivbromsarna fram och bak säkerställer utmärkt stoppkraft under alla förhållanden, vilket är avgörande för långa turer där varierande väder och vägytor kan upplevas. Dessa "Hydraulisk skivbroms elcykel" egenskaper, i kombination med den pålitliga Bosch-tekniken, gör den till en utmärkt följeslagare på längre resor.

Säkerhetsegenskaper

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel blå är utformad med din säkerhet som högsta prioritet. Försedd med det innovativa YourPlus-låssystemet och ett Abus Shield 5650L ramlås, erbjuder den här cykeln ett säkert och stöldskyddat låssystem, där samma nyckel används för både batteriet och ramlåset. Denna funktion eliminerar behovet av flera nycklar och minimerar risken för förlust av nycklar, vilket gör cykeln mindre attraktiv för stöld.

Dessutom är Flyer Gotour6 5.40 utrustad med integrerad belysning som är avgörande för din säkerhet under cykling i dåliga ljusförhållanden eller på natten. Denna högkvalitativa belysning säkerställer att du är synlig för andra trafikanter och hjälper till att förtydliga vägen framför dig, vilket bidrar till en säkrare och mer bekväm cykelupplevelse.

Hållbarhet och underhåll

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå är konstruerad med hållbarhet i fokus, och dess tekniska lösningar minimerar behovet av underhåll samtidigt som de bidrar till långvarig prestanda. Framförallt är den underhållsfria Bosch Performance Line mittmotorn ett utmärkt exempel på detta. Motorns design eliminerar behovet av frekvent service, vilket sparar både tid och pengar för användaren. Dessutom är cykelns ram tillverkad av robust aluminium, vilket inte bara ger en lätt men stark konstruktion, utan också är motståndskraftigt mot korrosion och därmed förlänger cykelns livslängd. Detta materialval säkerställer att Flyer Gotour6 5.40 står emot väder och vind, vilket gör den till en tillförlitlig följeslagare på långa cykelturer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå.

Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå eller FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri)?

Cykeln som är mest lik är Fitnord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri). Ena cykeln är tillverkad av Flyer medans den andra är tillverkad av Fitnord vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är FitNord Classic 300 Elcykel 2024, röd (489,6 Wh batteri). Flyer Gotour6 5.40 Elcykel, blå är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Flyer

© Vilken Cykel, 2024