Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Silvergrå + ETT ÅR EXTRA GARANTI

40 990 kr
Flyer Gotour6 7.10 Elcykel är den optimala valet för den som söker en högpresterande elcykel för stadscykling och turer på grusvägar. Denna schweiziska elcykel, med sitt eleganta silvergrå utförande och en robust ram där motor och batteri är smart integrerade, erbjuder en överlägsen cykelupplevelse. Utrustad med en kraftfull Bosch Performance Line mittmotor och ett långvarigt Bosch PowerTube 625 Wh-batteri, garanterar den jämn och kraftfull assistans upp till 25 km/h. För ännu mer bekvämlighet ingår ett års extra garanti. Flyer Gotour6 7.10 är inte bara perfekt för dagliga pendlingar men även för längre äventyr på varierande underlag. Upplev friheten med en premium elcykel som kombinerar funktionalitet, stil och hållbarhet.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Flyer Gotour6 7.10 Elcykel

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel är mer än bara en cykel; det är en revolution inom e-mobilitet. Denna modell är framtagen för att ge en överlägsen cykelupplevelse med sin eleganta silvergrå finish och exceptionellt integrerade teknologi. Motor och batteri är smidigt inbäddade i cykelns ram vilket inte bara förbättrar estetiken utan också bidrar till en balanserad viktfördelning och ökad stabilitet.

Flyer Gotour6 7.10 är utrustad med en kraftfull Bosch Performance Line mittmotor som ger pålitligt stöd under färd, och dess Bosch PowerTube 625 Wh-batteri säkerställer lång körsträcka på en enda laddning. Den innovativa designen kombineras med modern teknik för att skapa en elcykel som klarar av både stadsmiljöer och mer krävande terräng. Denna model är också försedd med en intuitiv LCD-skärm som gör det enkelt att övervaka och kontrollera cykelns olika funktioner.

Med en extra års garanti som ingår vid köp, representar Flyer Gotour6 7.10 Elcykel inte bara en investering i din mobilitet, utan också ett tryggt och långsiktigt köp.

Tekniska specifikationer

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel är utrustad med en avancerad Bosch Performance Line mittmotor som erbjuder ett imponerande vridmoment på 85 Nm, vilket möjliggör kraftfull framdrift även i tuff terräng. Den här högpresterande elcykeln har en topphastighet på 25 km/h med hjälp av sitt intelligent integrerade 625 Wh Bosch PowerTube-batteri, vilket försäkrar långdistanskörning på en enda laddning. Med fyra olika assistansnivåer kan användaren enkelt anpassa kraften efter terräng och önskemål, vilket gör denna elcykel för stad och grus både flexibel och personligt anpassningsbar. Tydligheten kompletteras av en LCD-skärm, som visar all viktig körsinformation. Övriga specifikationer inkluderar 10-växlad Shimano Deore Linkglide växelsystem och hydrauliska skivbromsar som garanterar säker och pålitlig hantering. Dessa specifikationer gör att Flyer Gotour6 7.10 Elcykel levererar både prestanda och användarvänlighet i toppklass.

Design och komfort

Design och komfort
Flyer Gotour6 7.10 Elcykel framträder med sin eleganta och minimalistiska design i en stilren silvergrå färg. Den genomtänkta designen där motor, batteri och elkablar är snyggt integrerade i ramen, inte bara förbättrar estetiken utan bidrar även till cykelns aerodynamik. Komforten är i toppklass, tack vare dess dämpade framgaffel, SR Suntour Mobie25 Coil, som med sina 75 mm slaglängd effektivt absorberar stötar och ojämnheter i underlaget. Detta, i kombination med de luftiga 28-tums Schwalbe Big Ben-däcken med en bredd på 2,15 tum, minskar rullmotståndet markant och ger en smidigare och mer behaglig färd oavsett terräng.

Prestanda och användningsområden

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel är en högpresterande elcykel för stadscykling som utan problem anpassar sig till både asfalterade gator och grusvägar. Dess dynamiska konfiguration, med en topphastighet på assistans upp till 25 km/h, gör den till ett utmärkt val för snabba stadsturer och effektiva pendlingar. Samtidigt kan dina äventyr sträcka sig utanför stadsgränserna tack vare de robusta 28” Schwalbe Big Ben-däcken, som är designade för både komfort och grepp på varierande underlag. Med en stark mittmotor från Bosch Performance Line och ett vridmoment på hela 85 Nm, erbjuder denna elcykel en smidig och kraftfull framdrivning, vilket är idealiskt för både plana sträckor och backiga terränger. Oavsett om du är ute efter en färd genom stadens liv och rörelse eller en lugn tur på grusiga vägspår, är Flyer Gotour6 7.10 en pålitlig partner. Dess mångsidighet och starka prestanda kvalificerar den särskilt som en högpresterande elcykel för stadscykling, samtidigt som den är robust nog för mer äventyrliga utflykter på blandade underlag.

Laddning och batterilivslängd

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel är inte bara känd för sin eleganta design och prestanda utan även för dess högeffektiva laddningskapacitet och långvariga batterilivslängd. Utformad med ett Bosch PowerTube 625 Wh-batteri, garanterar denna Bosch Performance Line elcykel att du kan njuta av längre turer utan oron för att batteriet snabbt ska ta slut. Batteriet stöds av en Bosch 6A snabbladdare, vilket möjliggör en överraskande snabb laddningstid; upp till 50% laddning nås på bara lite över en timme, vilket är idealiskt för cyklister på språng. Lång livslängd och snabbladdning gör denna cykel till ett utmärkt val för både vardagligt pendlande och längre äventyr över varierade terränger.

Säkerhetsfunktioner

Säkerhetsfunktioner

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel är utformad med ditt säkerhetsbehov i åtanke. Cykeln är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner, inklusive ett justerbart styre och ett robust låssystem. Det justerbara styret, Speedlifter Twist, gör det möjligt att anpassa styrets höjd snabbt och enkelt, vilket är av stort värde under olika körförhållanden och ökar säkerheten genom att ge en optimal körställning för varje användare. Detta är särskilt användbart vid stadscykling, där snabba manövrar ofta krävs.

När det gäller säker låsning, kommer Flyer Gotour6 med ett förstklassigt låssystem från Abus, modell Shield 5650L. Detta lås inkluderar YourPlus one key-låssystem, vilket innebär att samma nyckel kan användas för både cykellåset och batterilåset, en bekväm och högst säker lösning. Med detta låssystem kan du känna dig trygg när du lämnar din elcykel parkerad.

Dessa egenskaper garanterar inte bara en trygg och behaglig cykeltur men också en ökad sinnesro, veta att din elcykel är säker även när du inte är i närheten.

Tillverkning och garanti

Flyer Gotour6 7.10 elcykel tillverkas i Schweiz, vilket inte bara borgar för hög kvalitet och precision i tillverkningsprocessen, men också tillför en extra dimension av exklusivitet. Modellen kommer med en unik förlängning av standardgarantin, där köparen erhåller ett år extra garanti. Detta ger inte bara en ökad trygghet utan också ett tydligt mervärde. Välj Flyer Gotour6 7.10 elcykel med extra garanti för en pålitlig och långsiktig cykelupplevelse.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Silvergrå + ETT ÅR EXTRA GARANTI.
NamnPris
flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Antracit + ETT ÅR EXTRA GARANTI 40 990 kr
flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Röd (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (mixed) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size 30 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size 31 995 kr
batavus Luca Lx 2023 57cm Grå Elcykel 24 999 kr
batavus Luca Lx 2023 48cm Mörkgrön Elcykel 24 999 kr

Flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Silvergrå + ETT ÅR EXTRA GARANTI eller Flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Antracit + ETT ÅR EXTRA GARANTI?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Antracit + ETT ÅR EXTRA GARANTI. Båda cyklarna är tillverkade av Flyer och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna är samma. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Flyer

NamnPris
Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (mixed) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
Flyer Upstreet5 5.10 Elcykel, Antracit (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 35 990 kr
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
Flyer Upstreet5 3.12 Elcykel, Anthracite Gloss + ETT ÅR EXTRA GARANTI 34 990 kr
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Röd (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
© Vilken Cykel, 2024