Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart

41 990 kr
Upptäck den ultimata äventyrskamraten i **Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike**! Med en imponerande design i blått och mattsvart, är denna **elektriska mountainbike** byggd för att hantera både utmanande terräng och stadsmiljöer. Utrustad med en kraftfull mittmotor och ett stort batteri på 750 Wh, ger denna **elcykel för terräng** dig friheten att utforska längre utan att oroa dig för batteritid. Högkvalitativa komponenter som Shimano Deore växelsystem, hydrauliska skivbromsar och punkteringsskyddade Maxxis Rekon-däck garanterar en säker och smidig körupplevelse i alla lägen. Vare sig du vill **köpa Flyer Uproc2 2.10 elmountainbike online** för dina dagliga pendlingsbehov eller för helgens äventyr i skogen, erbjuder denna **Flyer elcykel** perfekt balans mellan prestanda och komfort. Steg upp ditt cykeläventyr med **Flyer Uproc2 2.10 elcykel med stort batteri** – din pålitliga partner för både **stad och terräng Flyer Uproc2**.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, i en stilig blå och mattsvart finish, är den ultimata elcykeln för den som värdesätter flexibilitet och prestanda i varierande miljöer. Oavsett om du susar fram genom stadens gator eller utforskar skogar och terräng, erbjuder denna elektriska mountainbike enastående anpassningsförmåga och kraft. Den robusta konstruktionen kombinerat med en kraftfull mittmotor gör att Flyer Uproc2 2.10 hanterar både asfalt och mer krävande landskap med lätthet. Med en design som balanserar funktionalitet och visuellt uttryck är den här modellen inte bara en transportlösning utan också ett statement om aktiv livsstil och miljömedvetenhet.

Huvudegenskaper

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är utrustad med en kraftfull mittmotor som levererar en imponerande prestanda, optimal för både terräng och stadskörning. Motorn på 250 W genererar ett maximalt vridmoment på 95 Nm, vilket gör det lätt att hantera branta stigningar och utmanande terräng, vilket är essentiellt för en elcykel för terräng. Den här elcykeln med mittmotor säkerställer även en balanserad viktfördelning och ökad stabilitet, vilket är avgörande under längre turer i varierande terräng. Cykelns batteri på 750 Wh är skickligt integrerat i ramen, vilket inte bara förbättrar cykelns estetik utan också skyddar batteriet från yttre påverkan. Detta stora batteri säkerställer att du kan njuta av längre cykelturer utan att oroa dig för att batteriet snabbt ska ta slut.

Flyer Uproc2 2.10:s ram är tillverkad i högkvalitativ aluminium, vilket inte bara ger en lätt men stadig struktur, utan också försäkrar hållbarhet och styrka i olika körsituationer. Denna Flyer elcykel har en design som fokuserar på användarens komfort och cykelns långsiktiga användbarhet, vilket gör den till en pålitlig följeslagare på både asfalterade vägar och i skogsmark. Aluminiumramens lätthet underlättar även transport och förvaring av cykeln, vilket är en betydelsefull fördel för cyklister som ofta behöver lyfta cykeln för förvaring eller när de vill ta cykeln med på äventyr bortom hemmets gränser.

Tekniska Specifikationer

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart är en idealisk följeslagare för alla som söker en robust och tekniskt avancerad elcykel. Denna modell kommer med ett högpresterande batteri på 750 Wh som är strategiskt integrerat i den nedre delen av ramen för att både skydda det mot yttre påverkan och balansera cykelns vikt omsorgsfullt. Detta Flyer Uproc2 2.10 elcykel med stort batteri säkerställer långa cykelturer utan behov av frekvent laddning, vilket gör det till ett utmärkt val för långdistanspendling eller utforskning av natursköna rutter.

Cykelns mittmotor är en dynamisk komponent som genererar en kraftfull effekt på 250 W och maximalt vridmoment på 95 Nm, vilket gör det lättare att hantera branta backar och tuff terräng. Med 10 effektiva Shimano Deore växlar har cyklisten möjlighet att anpassa sin körning efter omgivningens utmaningar, samtidigt som den hydrauliska skivbromsen med skivor på 203/180 mm försäkrar om omedelbar och effektiv stoppkraft under alla förhållanden.

Det punkteringsskyddade 29-tums Maxxis Rekon-däcken och de låsbara dämpade gafflarna från SR Suntour XCR34 Air (120 mm slaglängd), kontrollerbara direkt från styret, erbjuder både komfort och kontroll på ojämna underlag. Cykelns aluminiumram bidrar inte bara till en lägre vikt, vilken är anmärkningsvärt lätt på endast 29 kg, utan även till ökad hållbarhet och korrosionsresistens.

Med dessa tekniska specifikationer är Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike inte bara en elektrisk mountainbike; den är en avancerad följeslagare för både stadscykling och äventyr i tuff terräng, anpassad för både nybörjare och erfarna cyklister.

Design och Komfort

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är inte bara en pålitlig följeslagare på varierande terräng, utan också en cykel som imponerar med sin estetiska framtoning. Den eleganta ramen i blått och mattsvart utförande kombineras harmoniskt med intern kabeldragning, vilket skyddar kablar och ledningar mot väder och vind samtidigt som det bidrar till cykelns strömlinjeformade utseende. En ergonomiskt designad ram och en bekväm sadel säkerställer att varje cykeltur blir en njutbar upplevelse, oavsett om det är stadscykling eller terräng. Detta gör modellen till ett utmärkt val för den som önskar köpa Flyer Uproc2 2.10 elmountainbike online, erbjudande en perfekt kombination av stil, komfort och funktion. Sadeln är särskilt utformad för att stödja en optimal sittställning, vilket minskar belastning på rygg och axlar under långa cykelturer. Med dess genomtänkta design är Flyer Uproc2 2.10 en elcykel som man kan lita på för både daglig pendling och äventyrsfyllda utflykter i terrängen.

Användning och Prestanda

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike utmärker sig som en exceptionell elcykel för stad och terräng Flyer Uproc2. Den erbjuder förstklassig prestanda oavsett om du befinner dig på stadens asfalterade vägar eller utforskar mer utmanande terräng. Tack vare sin kraftfulla mittmotor och högkapacitativa batteri, hanterar denna elcykel enkelt även de brantaste backarna och längsta distanserna utan att kompromissa med effektiviteten.

Cykeln är designad för att tillgodose både nya cyklister och erfarna äventyrare. Anpassningsbarheten i assistansnivåerna gör det möjligt för användarna att finjustera cykelns prestanda efter eget behov och förmåga. Detta, i kombination med en robust men lätt aluminiumram och avancerade hydrauliska skivbromsar, säkerställer en säker och responsiv cykelupplevelse i alla situationer.

Oavsett om du letar efter en pålitlig pendlingpartner eller en robust följeslagare för dina off-road äventyr, erbjuder Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike en optimal lösning. Med sin flexibilitet och högpresterande egenskaper är det den ultimata elcykeln för både stad och terräng.

Sammanfattning

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike står ut med sin mångsidighet och förmåga att leverera överlägsna prestanda både i stadsmiljö och på utmanande terränger. Designad som en elcykel för terräng och stad, möter denna modell behoven hos både dagliga pendlare och äventyrslystna ute i naturen. Med sin kraftfulla mittmotor och ett stort ramintegrerat batteri hanterar Uproc2 2.10 krävande backar och långa distanser utan problem. Dess robusta aluminiumram och punkteringsskyddade däck garanterar en pålitlig och hållbar erfarenhet. Denna Flyer elcykel är således idealisk för både nya och erfarna cyklister som värdesätter teknologi och komfort. Med attribut som hydrauliska skivbromsar och flera assistansnivåer erbjuder det en anpassbar och säker körupplevelse.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart.

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart eller Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart. Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Flyer

© Vilken Cykel, 2024