Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr)

41 990 kr
Upptäck äventyret med Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, en högpresterande elcykel designad för män. Med en kraftfull mittmotor från Panasonic GX Ultimate Pro Fit och ett högt vridmoment på 95 Nm, är denna elektriska mountainbike redo att bemästra såväl tuff terräng som stadsmiljöer. Den robusta aluminiumramen och de punkteringsskyddade 29-tums Maxxis Rekon-däcken garanterar utmärkt grepp och hållbarhet under alla förhållanden. En integrerad batterikapacitet på 750 Wh säkerställer lång räckvidd, och med möjligheten att anpassa assistansnivåerna via displayen eller en smartphone-app, kan du skräddarsy din körupplevelse. Passar perfekt för både daglig pendling och spännande skogsturer. Köp Flyer Uproc2 2.10 elmountainbike online och prova den bästa elmountainbiken för herrar 2023.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är inte bara en cykel, utan en mångsidig följeslagare för både stadslandskap och utmanande terränger. Denna högkvalitativa elmountainbike för herrar är utformad för att leverera en suverän kombination av styrka, komfort och hållbarhet. Oavsett om du planerar en lugn tur genom staden eller ett äventyr längs kuperade skogsvägar, erbjuder Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike den kraft och tillförlitlighet du behöver. Med dess eleganta Chameleon Gloss-finish och robusta aluminiumram, är denna cykel lika visuellt tilltalande som den är funktionell.

Med en kraftfull Panasonic GX Ultimate Pro Fit-motor på 250 W och ett enormt vridmoment på 95 Nm, är Flyer Uproc2 2.10 en idealisk elektrisk mountainbike för både stadscykling och terrängbruk. Motorn, kombinerad med ett batteri på 750 Wh, säkerställer långa och kraftfulla cykelturer utan att behöva oroa sig för att batteriet ska ta slut. Denna kapacitet gör också cykeln särskilt värdefull för längre sträckor där backar och svår terräng är en del av rutten. Dess möjlighet att anpassas till olika typer av underlag förstärker dess värde som en mångsidig och kraftfull följeslagare, oavsett din cykeldestination.

Tekniska Specifikationer

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är en högpresterande elcykel designad specifikt för herrar och anpassad för både stadsmiljö och tuff terräng. Med sin kraftfulla Panasonic GX Ultimate Pro Fit-mittmotor levererar den imponerande 95 Nm i vridmoment, vilket gör den till en idealisk följeslagare för branta backar och krävande terräng. Dess motor har en effekt på 250 W och möjliggör en maximal hastighet på 25 km/h, vilket är standard för elcyklar i Europa.

Cykeln utrustar en robust ram i aluminium, känd för sin hållbarhet och lätthet, vilket gör den smidig att manövrera även i svåra förhållanden. Maximal belastningskapacitet på 140 kg tillåter en bred användning, från dagliga pendlingar till äventyrliga utflykter i naturen. Dess integrerade batteri på 750 Wh, med en spänning på 36 V, erbjuder en utmärkt räckvidd och är lätt att hantera och ladda.

Flyer Uproc2 är utrustad med ett Shimano Deore växelsystem med 10 växlar som ger smidig och pålitlig växling under alla förhållanden. Assistansnivåerna kan justeras i fyra steg, vilket gör det möjligt för användaren att anpassa kraften efter behov, och en 2-tums FIT Display Compact (DSP1-M) ger klar och tydlig information om cykelns tillstånd och inställningar. Cykeln inkluderar inte stänkskärmar eller pakethållare som standard men dessa kan monteras som tillbehör för ökad funktionalitet.

Flyer Uproc2 strålar av innovation och kvalitet, och är den ultimata elmountainbiken för herrar som kräver det bästa från sina cykelupplevelser, vare sig det är genom stadens gator eller längs skogens stigar.

Design och Komfort

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike utmärker sig med sin sofistikerade design och ergonomiska komfort. Cykelns eleganta och funktionella ram i Chameleon Gloss är utformad med interna kablar, vilket ger en ren och streamlinad profil samt minskar risken för fasthakning och slitage. Denna elcykel med hög räckvidd optimerar inte bara användarens bekvämlighet utan också den estetiska upplevelsen. Den ergonomiska utformningen av sadeln och styrstammen är anpassad för att ge optimal komfort även under långa färder, vilket gör den till ett utmärkt val för både terräng och stadsmiljö. Flyer Uproc2 2.10 är en av marknadens främsta elcyklar för dig som vill förena stil med funktionalitet och hållbarhet.

Funktioner och Användbarhet

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike erbjuder användarvänliga funktioner designade för att förbättra din cykelupplevelse i varierande miljöer. Den 2-tums digitala displayen FIT DSP1-M är särskilt framtagen för att ge tydlighet och bekväm tillgång till viktig information om din färd. Med fyra lättanvända assistansnivåer kan du enkelt justera motorns effekt beroende på terrängens krav eller ditt personliga energibehov, vilket säkerställer en effektiv och behaglig resa oavsett omständigheter.

För att ytterligare förhöja anpassningsbarheten och kontrollen över din elmountainbike, integrerar Flyer Uproc2 en avancerad smartphone-app. Genom appen kan du skräddarsy din körupplevelse genom att justera assistansnivåer och övervaka cykelns status, såsom batteriladdning och räckvidd. Denna smarta integration gör det möjligt för dig att ha full kontroll över din cykel, även när du inte är i sadeln, vilket bidrar till en sömlös och anpassningsbar användarupplevelse. Med Flyer Uproc2 förnyar vi definitionen på användarvänlighet och teknologi i elmountainbikes.

Hållbarhet och Säkerhet

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike erbjuder inte bara enastående prestanda i terräng och på stadsgator, utan prioriterar även hållbarhet och säkerhet. Cykeln är utrustad med punkteringsskyddade Maxxis Rekon Exo-däck som minimerar risken för punkteringar under krävande förhållanden, vilket ökar både cykelns livslängd och din körsäkerhet. Den robusta aluminiumramen står emot tuffa förhållanden och bidrar till en långvarig hållbarhet. Dessutom garanterar det effektiva bromssystemet, bestående av hydrauliska skivbromsar med stora bromsskivor (203/180 mm), omedelbar och pålitlig bromsverkan. Denna kombination av avancerade säkerhets- och hållbarhetsfunktioner gör att Flyer Uproc2 2.10 inte bara är en elmountainbike för herrar, utan också en pålitlig följeslagare för säkra och hållbara äventyr.

Varför välja Flyer Uproc2 2.10?

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är utan tvekan ett av de mest attraktiva valet för elälskande herrcyklister detta år. Känd för sin robusta konstruktion med en kraftfull Panasonic GX Ultimate Pro Fit-motor, är denna elmountainbike idealisk för både utmanande terräng och stadscykling. Motorstyrkan på hela 95 Nm gör att du enkelt tar dig upp för branta backar och hanterar svår terräng utan problem. Batterikapaciteten är generös på 750 Wh, vilket ger en räckvidd som håller för långa och äventyrliga cykelturer.

Den stilrena turkosfärgade aluminiumramen inte bara ser bra ut utan erbjuder även en lätt och hållbar lösning som klarar en maximal belastning av upp till 140 kg. Kombinerat med 29-tums Maxxis Rekon Exo-däck, erbjuder Flyer Uproc2 2.10 exceptionellt grepp och förmågan att manövrera över diverse underlag med förtroende.

Om du är ute efter den bästa elmountainbike för herrar 2023, är en köp av Flyer Uproc2 2.10 elmountainbike online ett förnuftigt val. Denna modell levereras med moderna tekniska funktioner såsom en 2-tums display med fyra assistansnivåer och kablarna dolt integrerade för ett rengjort och skyddat utseende. Så, vare sig det gäller daglig pendling eller energiska äventyr i utomhusmiljöer, står Flyer Uproc2 2.10 ut som ett av de bästa alternativen på marknaden.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr).

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) eller Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå. Cyklarna kommer från olika tillverkare och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr). Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Flyer

© Vilken Cykel, 2024