Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

44 990 kr
Upplev den ultimata kombinationen av kraft och prestanda med Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, perfekt anpassad för både stadsmiljö och terräng. Denna herrmodell är inte bara en elcykel, utan en högkapacitetsmaskin utrustad med en kraftfull Panasonic-motor på 750Wh, som ger dig oöverträffad kraft i backar och tuff terräng. Flyer Uproc2 2.10 är designad för att klara en last upp till 140 kg och är utrustad med robusta 29” Maxxis Rekon Exo-däcken för optimal grepp och komfort. Med fyra assistansnivåer och möjligheten att synka cykeln med din smartphone, är det här en elektrisk mountainbike för den som söker äventyr utan kompromisser. Flyer Uproc2 är synonymt med schweizisk precision och hållbarhet, vilket ger dig en pålitlig följeslagare på alla dina cykelturer – i skogen, i staden och bortom.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, en robust och mångsidig elcykel herrmodell, är specifikt designad för att hantera både urbana och mer utmanande terränger. Denna kraftfulla elektriska mountainbike är utrustad med en toppmodern Panasonic GX Ultimate Pro Fit-motor, som erbjuder ett exceptionellt vridmoment på 95 Nm, optimerat för branta stigningar och teknisk cykling.

Modellen är idealisk för långa pendlingar samt äventyrliga utflykter i skog och mark. Tack vare sin imponerande batterikapacitet på 750 Wh klarar den längre turer utan problem. Flyer Uproc2 2.10 är inte bara en elcykel; det är en symbol för schweizisk ingenjörskonst och tillförlitlighet, framhävande en robust aluminiumram som kan bära upp till 140 kg och en elegant 'Moss Green Gloss'-finish som står ut i mängden.

Tekniska Specifikationer

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, i elegant Moss Green Gloss, är en elcykel herr modell som levererar prestanda och komfort i både stad och på terräng. Utformad för varierande cyklistlängder, erbjuder den storlekar från S (155–165 cm) till XL (185–195 cm). Cykeln är utrustad med ett robust 750 Wh batteri som är smart integrerat i den nedre ramen för ökad stabilitet och släthet i körningen. Dessutom är batteriets spänning 36 V, vilket säkerställer tillräcklig kraft för längre rutter.

Den kraftfulla mittmotorn Panasonic GX Ultimate Pro Fit, på 250 W och ett maximalt vridmoment på 95 Nm, ger tillförlitlig assistans speciellt när du möter branta backar. Med 10 växlar från Shimano Deore, anpassar sig cykeln smidigt efter olika terränger och lutningar.

Flyer Uproc2 2.10 är mer än bara en elcykel; den är en förlängning av din strävan efter äventyr och effektivitet i varje pedaltryck.

Design och Material

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike framhäver en ram av robust aluminium som står emot tuffa tag i olika miljöer. Dess färg, 'Moss Green Gloss', inte bara fängslar blicken utan betonar även en känsla av frihet och äventyr i det fria. Enhetligheten i färg och design ger den här elektriska mountainbiken en estetiskt tilltalande framtoning som skiljer sig från mängden. Denna kombination av hållbart material och iögonfallande färg gör cykeln till ett stilfullt, men samtidigt praktiskt, val för den moderne äventyraren.

Prestanda och Användbarhet

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, en imponerande modell från det välkända märket Flyer, är utrustad för att möta de mest krävande av förhållanden, både i stadsmiljö och på tuffa terrängspår. Dess kraftfulla elcykel med Panasonic motor 750Wh erbjuder en maximal hastighet på 25 km/h och en batterikapacitet på imponerande 750 Wh, vilket gör den till en idealisk följeslagare för såväl långa utflykter som effektiv pendling. Tack vare det robusta aluminiumrammaterialet och den höga maximala användarvikten på 140 kg, hanterar denna elektriska mountainbike även de mest utmanande stigarna med lätthet. Med fyra assistansnivåer kan du enkelt anpassa kraften efter behov, vilket garanterar en skräddarsydd cykelupplevelse i alla miljöer. Den avancerade motortekniken från Panasonic, tillsammans med en välbalanserad och integrerad batteriplacering i den nedre ramen, säkerställer optimal viktfördelning och därigenom en stabil och responsiv körkänsla, oavsett omfattningen på din färd.

Avancerade Funktioner

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är inte bara en kraftfull elcykel herr modell, den är även utrustad med sofistikerade funktioner för den moderna cyklisten. Med dess fyra assistansnivåer kan användaren finjustera kraftuttaget efter behov, vilket gör det möjligt att behålla kontroll och komfort oavsett terräng. Cykelns display, FIT Display Compact (DSP1 - M Värinäyttö) på 2 tum, är både tydlig och informativ, och visar all viktig data som hastighet, batterinivå och assistansnivå tydligt och klart.

Ett av de mest framstående dragen hos denna elektriska mountainbike är dess anslutningsmöjligheter till smartphone-appar. Denna integration möjliggör en utökad funktionalitet där cyklisten kan övervaka och anpassa cykelns inställningar direkt från sin smartphone för en mer personlig cykelupplevelse.

Den Flyer Uproc2 herr elcykel med hög kapacitet är en stjärnspelare när det gäller prestanda och adaptivitet, designad för att möta kraven från både terräng- och stadscyklister som kräver det bästa av teknologi och design.

Komfort och Tillbehör

Komfort och Tillbehör

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är inte bara en kraftfull elcykel herr modell, utan även skräddarsydd för maximal komfort under alla cykelturer, oavsett terräng. Sadeln som ingår är särskilt utformad för att ge optimalt stöd och tryckavlastning, vilket säkerställer en behaglig resa även under längre tider. Styret på denna elektrisk mountainbike kan enkelt justeras för att matcha olika förarkroppar och körsituationer tack vare den justerbara styrstammen, vilket gör det möjligt för varje cyklist att hitta sin perfekta körställning.

För ytterligare personalisering finns möjlighet att montera varierande tillbehör såsom stänkskärmar och ramlås. Dessa tillbehör är inte bara funktionella utan bidrar även till cykelns övergripande användbarhet och anpassningsförmåga till olika körmiljöer, vilket gör Flyer Uproc2 2.10 till en ideal kraftfull elcykel för både terräng och stadsmiljö.

Säkerhet och Hållbarhet

Säkerheten hos Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike är av högsta prioritet och utrustas med hydrauliska skivbromsar med imponerande skivstorlekar på 203/180 mm, vilket garanterar suveräna bromsförmågor även under fuktiga eller leriga förhållanden. Dessutom är cykeln försedd med premiumdäcken Maxxis Rekon, kända för deras robusta konstruktion och utmärkta grepp på både våta och torra underlag. De punkteringsskyddade däcken minskar risken för oväntade avbrott under cykelturer i krävande terräng.

När det kommer till hållbarheten, så tål ramen av aluminium en maximal användarvikt på 140 kg, vilket gör att den kan hantera både cyklistens tyngd och ytterligare last utan problem. Denna elektriska mountainbike är inte bara en pålitlig följeslagare på äventyr i utmanande landskap men också ett hållbart val för stadspendling.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI.
NamnPris
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Silver/Black (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel 73 999 kr

Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI eller Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI?

Cykeln som är mest lik är Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI. Båda cyklarna är tillverkade av Flyer vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

NamnPris
merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå Xl 2024 Elcykel 62 995 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr

Fler produkter från Flyer

NamnPris
Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (mixed) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
Flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
Flyer Upstreet5 5.10 Elcykel, Antracit (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 35 990 kr
Flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
Flyer Upstreet5 3.12 Elcykel, Anthracite Gloss + ETT ÅR EXTRA GARANTI 34 990 kr
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Röd (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
Flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
© Vilken Cykel, 2024