Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid

31 099 kr
Upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet med Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid. Denna 2022 modell är utrustad med en kraftfull Yamaha PW-TE mittmotor och ett Yamaha InTube 500 Wh batteri som erbjuder en imponerande räckvidd på upp till 8 mil. Haibike Trekking 4 High är optimal för såväl stadsmiljö som längre utflykter på blandade terränger, tack vare dess robusta 27,5 tum hjul och komfortdämpning. Cykeln har en topphastighet på 25 km/h och kommer med Shimano Alivio 9-växlar som garanterar smidiga växlingar oavsett underlag. Den stilrena, blåa designen och högpresterande detaljer som skivbromsar och LCD-display, gör denna elcykel till en idealisk följeslagare för alla dina äventyr. Lyft dina cykelupplevelser med Haibike Trekking 4 High Blå – en hybridcykel som tar dig längre.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid

Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid är den perfekta följeslagaren för äventyrssökare som uppskattar en kombination av stil och funktionalitet. Denna elcykel är utformad för att erbjuda en sömlös körupplevelse både i stadslandskap och på mer utmanande terräng. Med sin imponerande blå färg och robusta hybridram, sticker modellen ut i mängden samtidigt som den levererar pålitlig prestanda tack vare det integrerade Yamaha PW-TE Systemet som ger en kraftfull motordrift.

Med en topphastighet på 25 km/h och ett kraftfullt Yamaha InTube 500 Wh batteri, är Haibike Trekking 4 High väl rustad för långa resor, med en räckvidd på upp till 8 mil per laddning. Cykeln är också utrustad med 27,5 tum däck från Continental, vilket gör den idealisk för både asfalterade vägar och grusleder. Cykelns 9 växlar från Shimano Alivio M3100 gör det enkelt att anpassa körningen efter olika terrängtyper.

Tekniska Specifikationer

Med sin mittmotor av typen Yamaha PW-TE System, erbjuder Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid en extra dimension av kraft och effektivitet. Denna motor levererar hela 60 Nm i vridmoment, vilket säkerställer att cyklisten alltid har tillgång till tillräcklig kraft under färd. Yamaha InTube 500 Wh-batteriet är inte bara kraftfullt, utan även energieffektivt, vilket möjliggör en imponerande räckvidd på mellan 5 och 8 mil per laddning. Tack vare den avancerade batteritekniken och den effektiva motorn kan cyklister njuta av längre turer utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut.

Haibike Trekking 4 High är utrustad med 27.5 tum stora däck, vilka är optimala för både kontroll och komfort på varierande underlag. Däcken, i kombination med cykelns skivbromsar från Alhonga DXR1806 med 180 mm diameter, garanterar utmärkt bromsförmåga och säkerhetsmarginal i alla väderförhållanden. Dämpningen på denna blå hybrid-elcykel är skräddarsydd för att ge en bekväm åktur, även på ojämna ytor, vilket gör varje resa både behaglig och säker.

Prestanda och Användbarhet

Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid kombinerar elegant design med robusta komponenter som säkerställer en smidig och behaglig färd oberoende av underlag. Kombinationen av stabil hybridram och kraftfull Yamaha mittmotor gör att cykeln presterar väl såväl i urbana miljöer som på mindre släta landsvägar. Det breda 27,5-tum däcket erbjuder komfort och säkerhet genom att absorbera stötar, vilket gör färden jämn även över ojämnheter. Den blå färgen inte bara tillför estetik utan också gör cykeln lätt att identifiera på vägen, vilket erbjuder en extra säkerhetsfördel.

Med en topphastighet på 25 km/h och ett genomarbetat Shimano Alivio växelsystem med 9 växlar, möjliggör Haibike Trekking 4 High för en anpassningsbar körupplevelse. Detta är särskilt användbart för pendlare och långdistanscyklister som behöver olika växlar för att hantera varierande terränger effektivt. Motorsystemet Yamaha PW-TE garanterar också att cykeln håller en jämn och pålitlig prestanda utan överdriven energiförbrukning, vilket underlättar längre resor än vad som vanligen är möjligt på en singelladdning. Cykelns kapacitet att kombinera hastighet och manövrerbarhet utan att offra komfort eller säkerhet gör den till en utmärkt modell för den som söker en Elcykel Hybrid 2022.

Säkerhet och Certifiering

Säkerheten hos Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid är av högsta prioritet, vilket reflekteras i dess avancerade säkerhetsfunktioner. Modellen är utrustad med robusta skivbromsar, specifikt Alhonga DXR1806 180 mm, som ger pålitliga och effektiva inbromsningar även under krävande förhållanden. Den kraftfulla belysningsutrustningen, Trelock Veo LS230 20 lm fram och AXA Juno Ebike bak, säkerställer att cyklisten är synlig och kan se ordentligt under alla ljusförhållanden. Dessa säkerhetsaspekter inte bara ökar tryggheten utan uppfyller även svensk standard SS-EN 15194:2017. Denna standard garanterar att elcykeln presterar säkert och effektivt med en maxhastighet på 25 km/h och en elmotor på högst 250W, vilket Haibike Trekking 4 High med dess Yamaha PW-TE System 60 Nm fullständigt lever upp till.

Sammanfattning

Haibike Trekking 4 High är den ultimata blå elcykeln för både hobby- och seriösa cyklister. En hybridcykel utrustad med Yamaha PW-TE System och 27.5 tums hjul som erbjuder suverän balans och kontroll på varierande underlag. Den kraftfulla Yamaha-mittmotorn och det robusta batteriet ger en räckvidd på upp till 8 mil, vilket gör den perfekt för både stadstrafik och längre äventyr. Haibike Trekking 4 High är inte bara en elcykel; det är en pålitlig partner för alla dina cykelutflykter år 2022 och framåt.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid.

Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid eller Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid?

Cykeln som är mest lik är Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid. Cyklarna har olika märken och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid. Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Haibike

© Vilken Cykel, 2024