Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid

25 990 kr
Upplev den ultimata blandningen av komfort och prestanda med Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel, den perfekta hybrid elcykel för både äventyr och stadskörning. Denna elcykel med hög räckvidd är skräddarsydd för långa turer, tack vare sin kraftfulla motor och stötdämpande framgafflar som säkerställer en smidig färd även på ojämna underlag. Med en ergonomisk design och premium däck som ger lågt rullmotstånd och suveränt grepp, är detta din ideala följeslagare i stadstrafik och på långa distanser. Känn friheten med Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel – din tillförlitliga partner för en ny era av cykling. Nu tillgänglig för köp – missa inte chansen att äga en toppmodern stadscykel el!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid

Utforska nya världar av cykling med Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel, en toppmodern hybridcykel designad för att ta dig längre och mer bekvämt än någonsin tidigare. Denna modell kombinerar det bästa av två världar, idealisk för såväl stadstrafik som turer på varierande terräng. Utrustad med en kraftfull elmotor och stötdämpande framgafflar, garanterar Haibike Trekking 4 High en smidig färd oavsett underlag. Dess robusta konstruktion och högkvalitativa däck säkerställer optimal prestanda och säkerhet. Upptäck friheten med en elcykel som inte bara tar dig till din destination, utan också förvandlar varje tur till ett rent nöje. Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel är din pålitliga följeslagare för samtliga äventyr.

Design och komfort

Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel, en hybrid elcykel utformad för att förenkla både stadscykling och längre distanser, har en framträdande blå färg och en robust hybridram. Dess design kombinerar elegans med funktionalitet, vilket gör den till en attraktiv modell på marknaden. Komforten i denna modell är framstående, tack vare den upprätta sittställningen som möjliggör en avslappnad körposition. Denna sittställning är speciellt fördelaktig under längre cykelturer då den minskar belastningen på rygg och axlar, vilket bidrar till en smidigare och mindre tröttande upplevelse.

Haibike elektrisk hybridcykel för längre distanser är konstruerad för att ge optimal komfort och effektivitet under både kortare pendlingar och utflykter på landsbygden. Dess ergonomiskt utformade grepp och justerbara sadel stödjer varje cyklists individuella behov, säkerställande att varje tur är lika njutbar som den är effektiv. Oavsett om du utforskar stadens gator eller tar dig an landsvägarna, erbjuder denna elcykel med stötdämpande framgafflar en bekväm och kontrollerad körupplevelse.

Tekniska specifikationer

Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel är en hybrid elcykel som kombinerar modern teknik med imponerande funktioner för att skapa en högpresterande stadscykel el. Den kraftfulla motorn i denna elcykel är anpassad för att ge en jämn och effektiv acceleration som är idealisk för både stadstrafik och turer i varierande terräng. Motorprestandan är optimerad för att uppfylla de strikta kraven i SS-EN 15194:2017 standarden, vilket säkerställer att motorn inte överstiger den assisterade hastigheten på 25 km/h med en maximal effekt på 250W.

När det gäller batteri, erbjuder Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel ett robust batteri som har en kapacitet att leverera långa cykelturer. Dock är specifik information om batterikapacitet från tillverkaren ej angiven. Cykeln är utrustad för en genomsnittlig räckvidd på ungefär 20 kilometer, vilket gör den till en utmärkt elcykel med hög räckvidd för både kortare dagliga ärenden och längre utflykter.

Den här modellen är tillgänglig i storlekar L och XL. För närvarande är Haibike Trekking 4 High XL - Blå tillgänglig i lager vilket gör den lättillgänglig för kunder som är intresserade av en större storlek. Denna tillgänglighetsinformation är viktig för potentiella köpare och bör kontrolleras regelbundet för uppdateringar.

Sammanfattningsvis är Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel utrustad för att prestera väl i olika miljöer tack vare sin kraftfulla motor, anpassningsbar batteriförmåga och certifiering enligt relevanta säkerhetsstandarder. Med olika storlekar tillgängliga kan potentiella köpare hitta en modell som bäst passar deras behov.

Säkerhet och manövrerbarhet

Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel utrustad med stötdämpande framgafflar erbjuder inte bara en överlägsen komfort utan garanterar också en högre säkerhetsnivå även på ojämna underlag. Den stötdämpande teknologin absorberar effektivt stötar från vägbanan, vilket minskar risken för vibrationer som kan leda till trötthet eller kontrollförlust. Detta är särskilt viktigt för en hybrid elcykel som Haibike Trekking 4 high blå hybridcykel köp, designad för både stadsmiljö och mer krävande terränger.

Förutom framgafflarnas teknologi, spelar däckens kvalitet en avgörande roll för cykelns manövrerbarhet och säkerhet. Däcken på denna elcykel med stötdämpande framgafflar har utformats för att erbjuda utmärkt grepp och lågt rullmotstånd, vilket bidrar till en smidig och energieffektiv rörelse. Bättre grepp innebär säkrare hantering i höga hastigheter och under våta förhållanden, vilket gör Haibike elektrisk hybridcykel för längre distanser till ett pålitligt val för både vardagspendling och äventyrliga utsvävningar.

Fördelar med Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel

Haibike Trekking 4 High Blå Elcykel är en hybrid elcykel som utmärker sig genom sina många fördelar anpassade för både det dagliga pendlandet och längre utflykter. För det första erbjuder denna elcykel för turer enastående motorprestanda med en effekt på maximalt 250W, vilket gör den idealisk för såväl stadstrafik som mer utmanande terräng. Dess motor är godkänd enligt svensk standard SS-EN 15194:2017, vilket säkerställer pålitlig och laglig assistans upp till 25 km/h.

En annan framstående egenskap är dess bekväm och upprätt sittställning som ger en naturlig körposition, vilket avlastar rygg och axlar och gör längre turer mer behagliga. Denna ergonomiska fördel tillsammans med dess elcykel med hög räckvidd gör att användare kan njuta av längre resor utan obehag.

Vidare är Haibike Trekking 4 High utrustad med stötdämpande framgafflar som effektivt absorberar stötar från ojämnt underlag, vilket förstärker komforten och kontrollen under cykling på både asfalterade vägar och grusiga stigar. Denna funktion gör den till en utmärkt elcykel med stötdämpande framgafflar för dem som önskar en jämn och stabil körupplevelse.

Genom att välja Haibike Trekking 4 high blå hybridcykel köp, får du inte bara en högpresterande stadscykel el, utan också en pålitlig följeslagare för äventyr bortom stadens gränser. Denna Haibike elektrisk hybridcykel för längre distanser representerar en kraftfull kombination av teknik och design som är skapad för att förbättra din cykelupplevelse på alla sätt.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Båda cyklarna kostar ungefär lika mycket Så även om man kan spara lite på att köpa den billigare cykeln, så ska man vara medveten om att det kan finnas viss skillnad mellan cyklarna när det kommer till hållbarhet och kvalitet. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Haibike

NamnPris
Haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid 28 995 kr
Haibike Trekking 5 High Röd 2023 Elcykel 37 995 kr
Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid 28 995 kr
Haibike Trekking 6 High M - Grå Elcykel Hybrid 28 995 kr
Haibike Trekking 4 High Xl - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
Haibike Trekking 4 High M - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
© Vilken Cykel, 2024