Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid

33 799 kr
Upplev den optimala kombinationen av prestanda och komfort med Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid. Denna toppmoderna hybridcykel är utrustad med en kraftfull Yamaha mittmotor och ett långvarigt 630Wh batteri, vilket garanterar en smidig färd upp till 10 mil på en enda laddning. Perfekt för både stadspendling och off-road äventyr tack vare sin mångsidiga design och robusta 27,5-tums däck. Med 10 växlar från Shimano Deore och effektiv skivbroms säkerställs pålitlig kontroll och hög komfort på alla vägar. Oavsett terrängtyp levererar Haibike Trekking 6 High en enastående cykelupplevelse med en maxhastighet på 25 km/h, enligt svensk standard SS-EN 15194:2017. Steg in i framtiden av cykling med innovativ teknik och elegant grå finish.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid

Haibike Trekking 6 High – Grå Elcykel Hybrid representerar toppskiktet av komfort och effektivitet inom segmentet av hybridcyklar. Denna premiummodell kombinerar det bästa av två världar: robustheten och smidigheten hos en mountainbike samt komforten och effektiviteten hos en stadselcykel. Med sitt sofistikerade koncept och genomtänkta design, står Haibike Trekking 6 High som en av de mest eftertraktade elcyklarna på marknaden. Tack vare sin kraftfulla Yamaha mittmotor och det stora 630Wh batteriet levererar cykeln imponerande prestanda och lång räckvidd. Den är utrustad för långa turer och tuffa vägar, vilket gör den idealisk för både pendling och friluftsliv. Denna hybrid elcykel med Yamaha mittmotor är en pålitlig följeslagare som levererar stöd och kraft när du behöver det som mest, allt förpackat i en stilren grå färgsättning som kompletterar dess moderna estetik.

Teknisk Specifikation

Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid är utrustad med en kraftfull Yamaha mittmotor, specifikt Yamaha PW-ST System med 70 Nm som ger utmärkt stöd under cykelturer både i uppförsbackar och på plana sträckor. Motorns placering mitt på cykeln bidrar till jämn viktfördelning och förbättrar cykelns stabilitet och hantering. Cykeln har ett integrerat Yamaha InTube-batteri på 630Wh, vilket erbjuder en räckvidd på mellan 6 och 10 mil per laddning, vilket gör den idealisk för både längre turer och vardagspendling. Batteriet kan fulladdas på endast 4,5 timmar, vilket är praktiskt för de som använder sin elcykel regelbundet och behöver snabb laddning.

På displayen, Yamaha Side Switch 1.7" LCD, kan användaren enkelt hålla koll på olika funktioner såsom hastighet, batteristatus och körsträcka. Cykeln är utrustad med högkvalitativa skivbromsar, Alhonga DXR1806 på 180 mm, som erbjuder pålitliga och effektiva inbromsningar även under våta och leriga förhållanden. Dämpningen är väl anpassad för hybridcykelns användningsområden, och ger komfort oavsett om du cyklar på asfalt eller lättare terrängvägar.

Med 10 växlar från Shimano Deore M4100 Trigger, kan föraren smidigt och effektivt anpassa cyklingens intensitet efter terrängen och egna preferenser, vilket Maximerar drivkraften utan att förbruka onödig energi. Haibike Trekking 6 High är en hybrid elcykel som kombinerar det bästa av två världar och uppfyller behovet för både hastighet och effektivitet med en topphastighet på 25 km/h, enligt svensk standard SS-EN 15194:2017.

Funktioner och Fördelar

Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid erbjuder inte bara enastående prestanda utan också komfort och varaktighet för cyklisten. Med sin innovativa design kombinerar denna elcykel ett flertal imponerande funktioner som maximerar både körkomfort och effektivitet. Ett av de mest framträdande attributen är dess stötdämpande framgafflar, vilket gör det möjligt att smidigt hantera ojämna terränger och bidrar till en behagligare färd för alla cyklister.

Cykelns sittställning är noggrant utformad för att försäkra optimal komfort även under längre turer. Denna komfort förstärks ytterligare av de högkvalitativa Schwalbe Al Grounder Performance däcken, som garanterar utmärkt grepp och minimalt rullmotstånd på en mängd underlag. Denna kombination av högkvalitativa däck och effektiva stötdämpare gör Haibike Trekking 6 High till en idealisk Hybrid Elcykel även för krävande miljöer.

Integrerad med en kraftfull Yamaha Mittmotor och ett 630Wh Batteri, levererar denna elcykel både tillförlitligheten och kraften som krävs för att effektivt navigera både stads- och landsvägar. Med Haibike Trekking 6 High kan cyklister njuta av en kompromisslös och dynamisk cykelupplevelse.

Design och Komfort

Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid är designad för att erbjuda ultimat komfort och stil. Färgen på denna grå elcykel är inte bara modern och tidlös, utan också diskret nog för att smälta väl in i stadsmiljöer och vid naturutflykter. Cykelns ergonomi är noggrant genomtänkt, med en rymlig och bekväm XLC Comfort BO3-sadel och XLC Trekking-handtag som garanterar en avslappnad körställning även under långa turer. Detta gör cykeln idealisk för både den dagliga pendlingen och längre äventyr på varierande underlag. Ergonomin kompletteras av en välbalanserad hybridram som tillåter en upprätt sittställning, vilket minskar påfrestning på rygg och axlar och ökar körglädjen.

Säkerhet och Standarder

Haibike Trekking 6 High förfinar säkerheten för elcyklar med sina högsta säkerhetsstandarder och tillförlitliga komponenter. Cykeln är utrustad med kvalitativa Alhonga DXR1806 skivbromsar på 180 mm som erbjuder robust stoppkraft under alla väderförhållanden, vilket är avgörande för en säker färd. För synlighet under mörkare förhållanden är Haibike Trekking 6 High utrustad med en effektiv Haibike Skybeamer 150 framlykta med 50 lumen som belyser vägen framåt tydligt och gör cyklisten synlig för andra trafikanter. Denna modell uppfyller även den svenska standarden SS-EN 15194:2017 för cyklar med elförstärkning, vilket säkerställer att alla tekniska specifikationer, som mått och motorstyrka, överensstämmer med säkerhetskraven för elektriska cyklar i Sverige. Med dessa funktioner kan du känna dig trygg och säker på vägarna.

Sammanfattning av Cykelupplevelsen

Med Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid kommer du uppleva en cykeltur som inte liknar något annat. Denna högpresterande hybrid elcykel kombinerar robustheten hos en mountainbike och komforten hos en stadscykel med den senaste teknologin inom elcyklar. Utrustad med en kraftfull Yamaha Mittmotor och ett batteri på 630Wh, ger den dig möjligheten att enkelt och effektivt ta dig upp för backar och längre sträckor utan att bli utmattad. Perfekt anpassad för både stadsfärder och äventyr i ruffigare terräng.

Elcykelns kapacitet att hantera olika underlag kommer från dess stötdämpande framgafflar och högkvalitativa Schwalbe-däck, vilket ger en stabil och säker tur oberoende av väglaget. Med en räckvidd på mellan 60 till 100 km per laddning, kan du planera långdistansäventyr eller effektiva pendlingar utan oro för att batteriet ska ta slut. Detta gör Haibike Trekking 6 High Grå Elcykel, en Hybrid Elcykel med Yamaha Mittmotor, till ett utmärkt val för alla som vill uppleva friheten och glädjen med en långdistans-cykel men med den extra kraften som en elcykel erbjuder.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid.

Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid eller Merida Espresso 500 Eq 2024 Elcykel Hybrid?

Cykeln som är mest lik är Merida Espresso 500 Eq 2024 Elcykel Hyb. Ena cykeln är tillverkad av Haibike medans den andra är tillverkad av Merida vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid. Merida Espresso 500 Eq 2024 Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Haibike

© Vilken Cykel, 2024