Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid

28 995 kr
Upptäck den ultimata cykelupplevelsen med Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid. Denna pålitliga hybridcykel kombinerar hög manövrerbarhet och komfort med en robust design, perfekt för både stadsmiljö och krävande terräng. Med stötdämpande framgafflar och en bekväm sittställning garanteras en smidig färd även på ojämna underlag. Den kraftfulla elmotorn, stödd av högkvalitativa däck med lågt rullmotstånd, säkerställer en effektiv och kraftfull framdrivning. Cykeln är utrustad enligt svensk standard SS-EN 15194:2017 med en motor på max 250W, vilket erbjuder stabil elassistans upp till 25 km/h. Perfekt för dig som söker en högkvalitativ, multifunktionell och stilren elcykel för både äventyr och dagligt pendlande.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Välkommen till den nya nivån av cykling med Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid. Denna innovativa hybridcykel är perfekt för den äventyrslystna som inte vill kompromissa med komfort eller manövrerbarhet. Med sin robusta design och stötdämpande framgafflar är den lika hemma på slät asfalt som på mer utmanande underlag. Den bekväma och upprätta sittställningen erbjuder optimal komfort även under längre turer, vilket gör den till en idealisk följeslagare för såväl vardagspendling som utforskande helgturer. Cykeln har inte bara högt anseende för sin prestanda och kvalitet utan är också byggd enligt svensk standard SS-EN 15194:2017, vilket garanterar elassistans upp till 25 km/h med en maximaleffekt på 250W.

Huvudegenskaper och fördelar

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid är exemplarisk för dig som värderar flexibilitet och användbarhet i en rad olika miljöer. Denna elcykel tar sig lika smidigt igenom stadens gator som den hanterar mer utmanande terränger. Den är konstruerad för att erbjuda en optimal balans mellan hög manövrerbarhet och komfort. Tack vare dess stötdämpande framgafflar och hybriddesign, anpassar sig cykeln lätt till skiftande underlag samtidigt som den bibehåller en hög nivå av komfort genom sin bekväma sittställning.

Haibike Trekking 6 High L är utrustad med stötdämpande framgafflar som är avgörande för en smidig och komfortabel färd, även över ojämn terräng. Dessa avancerade framgafflar absorberar effektivt stötar från stenar, rötter och andra ojämnheter man ofta möter på både grusvägar och i terräng. Detta ökar inte bara komforten utan även cykelns mångsidighet, vilket gör den idealisk för äventyr både i stadsmiljö och på landsbygden. Den höga manövrerbarheten och den bekväma sittställningen kompletteras väl av den effektiva stötdämpningen, vilket gör Haibike Trekking 6 High L till ett utmärkt val för långdistansfärder på varierande underlag.

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid erbjuder inte bara hög manövrerbarhet utan även en ergonomiskt utformad sittställning. Denna bekväma, upprätta sittställning minimerar påfrestningar under långa cykelturer, vilket ger en avsevärt förbättrad cykelupplevelse. En väl genomtänkt ergonomisk design hjälper till att förebygga trötthet och muskelsträckningar, ökar cykelglädjen och gör det möjligt att njuta av längre turer med mindre ansträngning.

Tekniska specifikationer

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid bjuder på en hybridram som kombinerar det bästa av två världar; effektiviteten och snabbheten från en racer med bekvämligheten och mångsidigheten från en terrängcykel. Denna anpassningsbara ramtyp gör cykeln idealisk för både stadsmiljöer och lättare terrängpass, vilket speglar cykelns höga manövrerbarhet. Även om specifika detaljer om motorn inte är tillgängliga, är det viktigt att notera att en högkvalitativ motor är avgörande för både prestanda och tillförlitlighet. Batterikapaciteten, trots okända exakta specifikationer, stödjer en genomsnittlig räckvidd på upp till 20 km. Detta är tillräckligt för de flesta dagliga ändamål och bekymmersfria utflykter. Säkerheten är ytterligare stärkt då cykeln uppfyller de stränga kraven i svensk standard SS-EN 15194:2017. Denna certifiering garanterar att elassistansen fungerar optimalt upp till 25 km/h med en maxeffekt av 250W, vilket ger en trygg och säker cykelupplevelse för användaren.

Design och Komfort

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid utmärker sig med sitt stilrena och praktiska utseende som fångar blicken vid första anblicken. Denna hybridcykel kombinerar form och funktion på ett imponerande sätt, vilket gör den till ett utmärkt val för såväl daglig pendling som längre äventyrscykling. Dess neutrala grå färgton understryker en modern estetik som appellerar till en bred publik. Eftersom utseendet oftast är det första som en potentiell köpare noterar, har Haibike fokuserat på att skapa en visuell identitet som är både tilltalande och representativ för cykelns höga prestanda och komfort.

Haibikes Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid är särskilt utformad för att erbjuda en optimal och bekväm sittställning, vilket reducerar trötthet under långvariga cykelturer. Denna design med hög manövrerbarhet förbättrar cykelupplevelsen och förenklar hanteringen även i krävande terräng, vilket gör varje utflykt mer njutbar.

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel är inte bara elegant i designen men också praktisk för tuffare rutter. Dess stötdämpande framgafflar ger en betydande fördel för svårare terräng, vilket möjliggör en smidigare och mer behaglig körupplevelse även på ojämnt underlag.

Motor och batteri

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel är utrustad med en kraftfull elmotor som möjliggör effektiv och miljövänlig förflyttning i olika miljöer. Motorns kapacitet om max 250W och dess förmåga att leverera jämn kraft gör det enklare att cykla både i stadsmiljö och på mer utmanande underlag. Denna modell är anpassad för att möta de krav som svensk standard SS-EN 15194:2017 ställer på elcyklar, vilket innebär att motorstödet effektivt assisterar upp till 25 km/h utan att kompromissa med säkerheten eller prestandan. Tack vare dess avancerade teknik, är den här hybridcykeln inte bara optimal för daglig pendling men också mycket kapabel i krävande terräng där extra kraft kan vara nödvändig.

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid är inte bara en visuell tillfredsställelse utan också en teknisk mästare när det gäller batterikapacitet och räckvidd. Denna elcykels batteri har en noggrant balanserad kapacitet som optimerar både räckvidden och laddningstiderna, vilket säkerställer att du kan njuta av längre turer utan oron för att batteriet ska ta slut mitt under färden. Batteriets prestanda bevaras även under varierande förhållanden – oavsett om du cyklar i stadsmiljö eller tar dig an mer krävande terräng. Användare av Haibike Trekking 6 High L kan alltså förvänta sig en pålitlig och konsekvent prestanda, vilket gör varje tur både bekymmersfri och njutbar.

Säkerhet och certifieringar

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid erbjuder inte bara hög manövrerbarhet och komfort, utan uppfyller även alla säkerhetskrav enligt svensk och europeisk standard. Med en certifiering enligt SS-EN 15194:2017 garanteras att elcykeln har en säker elmotor och en assistans som fungerar perfekt upp till 25 km/h.

Haibike Trekking 6 High L - Grå elcykel är inte bara robust utan också utformad med din säkerhet i åtanke. Stötdämpande framgafflar minskar stötar och vibrationer från ojämna ytor, vilket gör din färd säkrare och mer behaglig. Ramens design, en hybridcykelstruktur, bidrar ytterligare till cykelns stabilitet och säkerhet genom att erbjuda balans även i högre hastigheter och svårare terräng.

De certifieringar som Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid uppfyller, såsom SS-EN 15194:2017, garanterar att alla komponenter som däck och bromssystem är av högsta kvalitet och säkerhet. För användaren innebär detta inte bara en säkrare färd men också en ökad trygghet och minskad risk för olyckor under cykling i både stadsmiljö och på mer krävande underlag.

Sammanfattning

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid kombinerar hög manövrerbarhet och bekväm sittställning vilket skapar en otrolig komfort även under långa turer. Med sina stötdämpande framgafflar anpassar sig cykeln väl för olika terränger, från slät asfalt till mer utmanande underlag. Den kraftfulla elmotorn och de högkvalitativa däcken bidrar till säker och effektiv körning med lågt rullmotstånd och utmärkt grepp. Dessutom uppfyller denna robusta hybridmodell de strikta kraven i svensk standard SS-EN 15194:2017, vilket garanterar att elassistansen är både kraftfull och laglig med en effekt på max 250W.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid får du betala mer för.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Haibike

NamnPris
Haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid 28 995 kr
Haibike Trekking 5 High Röd 2023 Elcykel 37 995 kr
Haibike Trekking 6 High L - Grå Elcykel Hybrid 28 995 kr
Haibike Trekking 6 High M - Grå Elcykel Hybrid 28 995 kr
Haibike Trekking 4 High Xl - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
Haibike Trekking 4 High M - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
Haibike Trekking 4 High - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
© Vilken Cykel, 2024