Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel

14 995 kr
Upptäck friheten med Lifebike C-pact G10 7vxl - den optimala grå elcykeln för dig som söker en flexibel och hållbar följeslagare på vägen. Den här vikbara elcykeln är särskilt utformad för att passa livet i rörelse, perfekt för både båtägare och husbilsentusiaster tack vare sin kompakta storlek och enkla hopfällning. Med en kraftfull motor och robusta batterier från Samsung, garanterar C-pact G10 en smidig färd upp till 7 mil. Den är också utrustad med praktiska pakethållare vilket gör den till den bästa elcykeln för alla dina äventyr. Vänta inte längre, köp Lifebike C-pact G10 7vxl grå online idag och njut av en toppmodern hopfällbar elcykel som tar din cykelupplevelse till nästa nivå!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel

Lifebike C-pact G10 7vxl representerar nästa generation av elcyklar, och den förnyas med ett smidigt och vikbart designkoncept, vilket gör den till ett perfekt val för äventyr eller daglig pendling. Med dess förmåga att enkelt fällas ihop, lämpar sig denna grå elcykel särskilt väl för personer som ofta reser med husbil eller båt. Att snabbt och effektivt kunna minska cykelns storlek möjliggör enkel lagring i små utrymmen, vilket lägger en extra dimension av portabilitet och användbarhet.

Denna vikbara elcykel framträder i en elegant och modern grå färg, vilket ger en stilren och tidlös look. Den kompakta designen kompletteras vackert av dess färgsättning, och gör den till ett attraktivt val för de som söker en praktisk men ändå estetiskt tilltalande elcykel. Den robusta men lätta ramen ger en stark bas, medan dess genomtänkta hopfällningstryck och dimensioner optimerar den för maximal portabilitet och bekvämlighet på vägen.

Tekniska Specifikationer

Lifebike C-pact G10 7vxl är utrustad med en effektiv bakhjulsmotor på 36V 250W, vilket erbjuder en balanserad och robust framdrivning. Denna motorplacering ger bättre dragkraft vid acceleration och klättring, samtidigt som den bibehåller cykelns naturliga känsla. Den lämpar sig utmärkt för diverse vägförhållanden, vilket gör den till en optimal följeslagare för både stadsfärder och lättare terräng.

Cykeln har ett högkapacitetsbatteri från Samsung med 378Wh och 10,5Ah vid 36V, vilket säkerställer en långvarig användning av upp till 7 mils räckvidd per laddning. Batteriet kan fulladdas på endast 6 timmar, vilket gör det lätt att alltid ha cykeln redo för nästa dags äventyr.

Förutom motor och batteri är Lifebike C-pact G10 7vxl utrustad med Shimano Tourney 7-växlad växelsystem och Shimano MT200 skivbromsar, vilket ger en pålitlig och jämn växling samt stark och säker bromskraft under alla färdvillkor. Övriga specifikationer inkluderar en odämpad ram, 20'' hjulstorlek vilket underlättar hantering och förvaring, samt en King-Meter LCD-display som ger klar information om diverse cykelfunktioner i realtid.

Funktionaliteter och Användarvänlighet

Lifebike C-pact G10 7vxl är inte bara en grå elcykel, utan även en praktisk vikbar elcykel. När den är hopfälld tar den minimalt med utrymme tack vare sina kompakta dimensioner på 85 x 40 x 65 cm. Detta gör den idealisk för förvaring i små utrymmen som båtar och husbilar.

Den här modellen är utrustad med en robust pakethållare, vilket gör den till en utmärkt elcykel med pakethållare för de som behöver transportera packning. Det är värt att notera att denna elcykel för båtägare saknar ramlås, vilket kan kräva att du investerar i ett separat lås för ökad säkerhet.

Komfort och Anpassningsförmåga

Lifebike C-pact G10 7vxl är designad för att tillgodose en mängd olika förare tack vare dess anpassningsbara egenskaper. Oavsett om du är 150 cm eller 180 cm lång, erbjuder denna grå elcykel optimal komfort och ergonomi. Sadeln och handtagen kan justeras enkelt, vilket säkerställer en bekväm körställning under hela färden. Dessa inställningsbara komponenter gör cykeln idealisk för användare av skiftande längder, och bidrar till en säkrare och mer anpassningsbar cykelupplevelse.

Varför Välja Lifebike C-pact G10 7vxl

Lifebike C-pact G10 7vxl är otvivelaktigt den bästa elcykeln för husbil och båt tack vare dess oöverträffade kompakthet och funktionalitet. Denna Lifebike C-pact G10 7vxl hopfällbar elcykel är designad för att enkelt kunna förvaras i små utrymmen, vilket gör den idealisk för äventyrare på språng med husbil eller båt. När cykeln är hopfälld tar den minimalt med plats, vilket möjliggör problemfri transport och förvaring. Med en kompakt dimension på endast 85x40x65 cm när den är ihopfälld, kombinerar denna modell smidighet och funktionalitet för mobila livsstilar.

När du väljer att köp Lifebike C-pact G10 7vxl grå online, får du inte bara en praktisk och välutrustad elcykel, utan också en pålitlig partner för dina resor. Med en kraftfull bakhjulsmotor, 7 växlar och en robust konstruktion, levererar denna cykel konsekvent prestanda och komfort. Den supereffektiva motorn och det kvalitetsäkra batteriet säkerställer att du kan njuta av långa cykelturer utan oro, med en räckvidd på upp till 7 mil. Varje detalj är genomtänkt för att lyfta din cykelupplevelse till nya höjder - så vänta inte med att göra din beställning idag!

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel.

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel eller Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size?

Den cykel som liknar mest är Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel. Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Lifebike

© Vilken Cykel, 2024