Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel

14 995 kr
Upptäck friheten med "Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel", en exklusiv och modern hopfällbar elcykel som kombinerar stil med funktionalitet. Idealisk för den äventyrslystne som uppskattar design och kvalitet, med snygga stänkskärmar och praktisk pakethållare. Denna cykel är perfekt för dig med husbil eller båt, tack vare sin lätta hopfällbarhet och kompakta mått (85x40x65 cm). Njut av längre turer utan ansträngning tack vare en hög batterikapacitet. Även om ramlås inte ingår, står denna elcykel med pakethållare ut från mängden och erbjuder en pålitlig och bekväm körupplevelse. Köp "Lifebike C-pact G10 7vxl grå elcykel" idag och ta din cykelupplevelse till nya höjder.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel

Välkommen till produktsidan för Lifebike C-pact G10 7vxl grå elcykel – en innovativ och helt nydesignad hopfällbar elcykel som kombinerar funktion med stil. Just nu finns denna modell tillgänglig i lager, redo för att bli din nya följeslagare på både korta och lite längre turer. På denna sida kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om denna moderna elcykel, från dess unika design och funktioner till dess prestanda och lämplighet för olika fritidsaktiviteter. Upplev friheten med en elcykel som inte bara är lätt att hantera och förvara, men som också har en imponerande batterikapacitet för längre turer. Häng med oss här för att utforska varför Lifebike C-pact G10 kan vara den perfekta elcykeln för dig.

Design och Fungerande Funktioner

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel är designad för att tillgodose den moderna användarens behov med sin tilltalande estetik och praktiska funktioner. Denna moderna hopfällbar elcykel skiljer sig från mängden med sin eleganta grå färg och kompakta ram som gör det enkelt att förvara och transportera cykeln. Den smarta hopfällbarheten är central; cykeln kan enkelt vikas ihop till dimensionerna 85x40x65 cm, vilket gör den idealisk för förvaring i små utrymmen såsom båtar och husbilar.

Förutom att vara praktisk är cykeln utrustad med nödvändiga tillbehör såsom robusta pakethållare och effektiva stänkskärmar som bidrar till en bekymmersfri färd även under mindre gynnsamma väderförhållanden. Den hopfällbara funktionen kompletteras av cykelns sju växlar som hjälper till att hantera olika typer av terräng, från stadsgator till lantliga stigar.

Dess innovativa design och funktionalitet gör Lifebike C-pact G10 till den ultimata hopfällbara elcykeln för tidsmedvetna äventyrare och pendlare som söker en högpresterande, mångsidig och stilren cykel som ligger i framkant när det gäller både form och funktion.

Batteri och Prestanda

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel är utrustad med en batterikapacitet som är idealisk för dagsutflykter och korta resor. Dess batterisystem är skräddarsytt för att ge en tillförlitlig och effektiv energiförsörjning, och är särskilt anpassad för dem som önskar kompakt storlek utan att kompromissa med prestandan. Att cykeln är specifikt utformad för kortare turer gör den till ett attraktivt val för användare som önskar praktiska och snabba resor inom stadsgränserna eller i närheten av semesterorter.

Den robusta och effektiva batterikapaciteten säkerställer att du kan förlita dig på din elcykel med hög batterikapacitet under dina utflykter. Med denna elcykel behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut mitt i en tur, vilket bidrar till en bekymmersfri och njutbar cykelupplevelse. Denna egenskap är värdefull, speciellt för de som vill ha en tillförlitlig följeslagare under sina korta resor. Därför blir Lifebike C-pact G10 inte bara ett transportmedel, utan en pålitlig partner i ditt dagliga liv.

Lämplighet för Fritidsaktiviteter

Lifebike C-pact G10 7vxl grå elcykel är den optimala följeslagaren för äventyrslustna husbils- och båtägare. Detta tack vare dess hopfällbara design som gör den enkel att förvara och transportera i trånga utrymmen. När elcykeln är hopfälld mäter den endast 85x40x65 cm, vilket gör den lätt att stuvva undan i båtar och husbilar utan att ta stor plats. Att kunna fälla ihop cykeln bidrar också till enkelheten i att ta den med på resor, så du kan utforska nya destinationer med bekvämligheten av personlig transport när du är framme.

Dessutom, som en elcykel för husbil, erbjuder Lifebike C-pact G10 inte bara kompaktitet utan också kraftfullhet trots sin litenhet. Den är idealisk för sightseeing och att göra snabba ärenden runtomkring campingplatser eller marina områden. Lifebike C-pact G10 grå hopfällbar elcykel förenar funktionalitet med mobilitet, vilket gör den till ett måste för den moderna äventyraren.

Detaljer och Specifikationer

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel är en välutrustad hopfällbar elcykel som kombinerar funktionalitet med praktisk design. Cykelns ram är av cykeltyp, vilket ger en stabil och robust körupplevelse. Denna modell skryter med 7 växlar som gör det enkelt att anpassa cykelns prestanda efter olika terränger. En ytterligare fördel är dess mått när hopfälld, som är 85x40x65 cm, vilket gör den enkel att förvara och transportera. Ett viktigt inslag är elcykeln med pakethållare, vilket ökar dess användbarhet för vardagliga ärenden eller längre utflykter där extra packning kan vara nödvändig. Idealisk för de som värderar både funktionalitet och design i sin elcykel.

Slutsats och Köpguide

Lifebike C-pact G10 7vxl grå elcykel representerar det senaste inom hopfällbara elcyklar, designad för att kombinera stil, funktionalitet och effektivitet i ett kompakt format. Denna modell skiljer sig från andra genom sin moderna design och enkla hopfällbarhet, vilket gör den extremt praktisk för de som reser ofta med båt eller husbil. Med sina sju växlar och robusta konstruktion erbjuder den en smidig och pålitlig körupplevelse, anpassad för både stadsmiljöer och landsturer. Cykelns pakethållare och stänkskärmar tillför extra bekvämlighet, vilket gör den till ett praktiskt val för dagliga ärenden.

För dem som värderar både design och funktionalitet är Lifebike C-pact G10 ett utmärkt val. Den hopfällbara designen i kombination med hög batterikapacitet tillgodoser behovet av en portabel och hållbar färdkompis. För att göra ditt beslut enklare och säkrare, överväg att köp Lifebike C-pact G10 7vxl grå elcykel idag och upplev friheten i en premiumklassens hopfällbar elcykel.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel.
NamnPris
crescent Elsa 7vxl 2023 51cm Röd Matt Korg Elcykel 25 499 kr
crescent Elina 7vxl 2023 51cm Brun Elcykel 19 495 kr
crescent Elina 7vxl 2023 51cm Röd Matt Elcykel 19 495 kr
default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel 38 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 M 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S2 Beige S Elcykel 49 999 kr
default_string Scott Bike aspect eride 920 blå 2024 Elcykel 48 995 kr
default_string Cannondale Adventure Neo 4 Gul L Elcykel 25 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 M 2024 Elcykel 88 995 kr

Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel eller Crescent Elsa 7vxl 2023 51cm Röd Matt Korg Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Crescent Elsa 7vxl 2023 51cm Röd Matt Korg Elcykel. Ena cykeln är tillverkad av Lifebike medans den andra är tillverkad av Crescent vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel. Crescent Elsa 7vxl 2023 51cm Röd Matt Korg Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Lifebike

NamnPris
Lifebike Delivery Movs Elcykel 24 995 kr
Lifebike C-mute Speed G7 Silver 21 995 kr
Lifebike Comfort G10 7vxl - Svart Elcykel 14 396 kr
Lifebike C-mute Mittmotor Uni Lux G9 Blå Elcykel 21 995 kr
Lifebike C-mute Uni G10 8vxl - Blå Elcykel Hybrid 16 995 kr
Lifebike C-pact G10 7vxl - Grå Elcykel 14 995 kr
Lifebike C-go Grå G7 Elcykel 25 995 kr
Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Blå - Fotbroms Elcykel 19 995 kr
© Vilken Cykel, 2024