Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart - Fotbroms Elcykel

20 995 kr
Upptäck Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart - Fotbroms Elcykel, en modern tolkning av den klassiska damcykeln. Med sin kraftfulla Bafang mittmotor levererar denna elcykel utmärkt prestanda och smidig acceleration, perfekt för stadskörning och mer krävande terräng. Livslängden på dess batteri garanterar en imponerande räckvidd upp till 80 km per laddning, vilket placerar den bland de främsta i kategorin elcykel med lång räckvidd. Specialdesignad för att erbjuda komfort och användarvänlighet har den ett lågt insteg och en ergonomisk uppbyggnad som gör långa turer till ett rent nöje. Utrustad med både en digital skärm som håller dig uppdaterad om all nödvändig information och praktiska tillägg som integrerad belysning samt en rymlig korg, är Lifebike Classic Lux också perfekt för den praktiska cyklisten. Köp Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 online för en kombination av klassisk design och modern teknologi – en optimal damcykel med mittmotor för dagligt bruk och längre utflykter.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart - Fotbroms Elcykel

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart - Fotbroms Elcykel är inte bara en transportlösning, utan en uppgradering av den klassiska cykelupplevelsen. Denna elcykel representerar det bästa av svensk design och teknik, och är utformad för att ge en optimal balans mellan tradition och innovation. Modellen är en vidareutveckling av den välkända Lifebike Classic+, och har förfinats för att bättre möta moderna behov och förväntningar.

Från dess eleganta svarta färg till dess praktiska konstruktion, kombinerar elcykeln den traditionella damcykelns charm med avancerad teknik. Den är utrustad med en effektiv mittmotor från Bafang, vilket är idealiskt för den som söker en elcykel med fotbroms och önskar en pålitlig damcykel med mittmotor. Dessutom erbjuder den en lång räckvidd på upp till 80 km per laddning, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för längre turer eller dagliga pendlingar. Den integrerade digitala skärmen stärker användarupplevelsen ytterligare genom att erbjuda lättläst information om körsträcka och batteristatus.

Söker du en hållbar och stylad elcykel? Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart är nu tillgänglig och har visat sig vara populär bland konsumenter som värderar kvalitet och design. Denna modell är perfekt för den moderna cyklisten som inte vill kompromissa med stil eller funktion. Med sitt intuitiva användargränssnitt och kraftfulla prestanda finns det många skäl till varför denna elcykel fångat användarnas hjärtan.

Tillgänglig nu för onlineköp, är det den perfekta tiden att investera i en elcykel som kombinerar tradition och teknologi. Är du intresserad av en pålitlig och stilren följeslagare för dina resor? Tveka inte att köp Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 online och upplev friheten och komforten som en premium elcykel kan erbjuda.

Tekniska specifikationer

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart är utformad för att leverera en exceptionell cykelupplevelse, speciellt anpassad för dem som söker en robust och pålitlig elcykel med damcykel-design. Med sin avancerade Bafang-mittmotor erbjuder denna elcykel kraftfulla och jämna accelerationer, vilket gör den idealisk för såväl stadsmiljön som mer krävande terräng. Motorn kompletteras av en digital skärm som gör det enkelt för föraren att hålla koll på olika körfunktioner såsom hastighet och batteristatus, vilket gör detta till en optimal elcykel med digital skärm och lång räckvidd.

Ramen är utformad specifikt som damcykel med lågt insteg, tillverkad i lätt aluminium vilket underlättar både hantering och transport. Cykeln är utrustad med ett batteri som har en imponerande kapacitet på 468Wh/13Ah, vilket innebär att du kan njuta av längre turer, upp till 80 km per laddning. Det är även värt att notera att ram och motor harmoniserar perfekt för att skapa en stabil och bekväm körupplevelse, vilket gör denna modell till en idealisk damcykel med mittmotor.

Lifebike Classic Lux är certifierad enligt den svenska standarden SS-EN 15194:2017, en viktig detalj för alla potentiella köpare att känna till. Denna standardisering innebär att cykeln uppfyller alla EU-krav för elektriska cyklar, vilket garanterar både hög säkerhet och kvalitet. Att cykeln är certifierad enligt SS-EN 15194:2017 betyder att den har en maximal motoreffekt på 250W och en hastighetsbegränsning på 25 km/h för motorassistans. Det är fundamentala säkerhetsaspekter som säkrar att du som cyklist kan känna dig trygg i trafiken. Genom att välja en elcykel som uppfyller dessa krav, investerar du i pålitlighet och lagkonformitet vilket också bidrar till en längre livslängd och bättre total ekonomi.

Komfort och användbarhet

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart är designad med både praktiskt och estetiskt fokus på komfort och tillgänglighet. Den är utrustad med en stabil och lätt aluminiumram med lågt insteg, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att kliva på och av cykeln. För en ännu mer behaglig färd, har denna elcykel en mjukt stoppad sadel och ett bakåtsvept styre som bidrar till en upprätt och avslappnad körställning, vilket minskar belastningen på rygg, axlar och handleder under längre turer.

Denna modell är en idealisk elcykel med digital skärm och lång räckvidd, vilket gör den till både en smart och praktisk investering för dem som söker en tillförlitlig pendelfärd eller vill njuta av längre utflykter med mindre ansträngning. (130 ord)

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart erbjuder toppmodern teknologi som gör din cykelupplevelse både säker och njutbar. Utrustad med integrerad belysning, kan du känna dig trygg under alla ljusförhållanden. En användarvänlig digital skärm på styret gör det enkelt att hålla koll på körsträcka, batteriinformation, och vilken assistansnivå som används. Walk-Assist funktionen är ytterligare ett exempel på cykelns användarvänlighet, speciellt när du behöver förflytta cykeln vid handkraft över trängre eller stigningstunga områden. (90 ord)

Batteri och räckvidd

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart – Fotbroms Elcykel är utrustad med ett högkapacitetsbatteri från Samsung som är smart placerat i pakethållaren, vilket bidrar till både estetik och balans. Dessutom, tack vare denna placering, klassificeras denna modell som en elcykel med lång räckvidd, idealisk för längre turer eller pendling.

Batteriet är lätt att hantera då det kan tas bort för laddning utanför cykeln. Detta är särskilt praktiskt om du har förvaring eller boende där cykeln själv inte enkelt kan föras in. Med en kapacitet på 468Wh/13Ah levererar batteriet en imponerande räckvidd på upp till 80 km per laddning, vilket gör att du kan känna dig trygg även på längre utflykter utan oron för att stå utan kraft.

Praktisk information

Lifebike Classic Lux är utrustad med en rymlig framkorg, komplett med en praktisk innerväska för säker förvaring av dina personliga tillhörigheter. Den bakre pakethållaren är robust och förberedd för både barnsits och sidoväskor, vilket speglar cykelns användarvänliga design och gör den till ett idealiskt val för familjeäventyr. En harmonisk balans mellan funktionalitet och estetik uppnås genom dessa genomtänkta tillbehör.

Det finns också möjlighet att fästa tilläggsutrustning som barnsits och sidoväskor på den bakre pakethållaren, vilket gör elcykeln ännu mer familjevänlig. Denna flexibilitet och tilläggsutrustningen värdesätter den praktiska användbarheten och gör det enkelt att anpassa cykeln efter dina specifika behov och önskemål för olika aktiviteter och utflykter med familjen.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart - Fotbroms Elcykel.

Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Svart - Fotbroms Elcykel eller Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Blå - Fotbroms Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Blå - Fotbroms Elcykel. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna är samma. Och man kan istället välja att kolla mer på komponenterna för att se vart man får bäst.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Lifebike

© Vilken Cykel, 2024