Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid

44 999 kr
Upptäck den ultimata kombinationen av innovation och flexibilitet med Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid. Denna mångsidiga elcykel är optimalt designad för både stadsmiljö och skogsterräng. Den kraftfulla Shimano EP600 mittmotorn och det stora 630 Wh batteriet erbjuder upp till 100 kilometers räckvidd, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för längre turer. Utrustad med robusta skivbromsar för överlägsen kontroll och säkerhet. Tack vare dess MTB-inspirerade geometri och skärmar både fram och bak är denna fullutrustade elcykel både stabil och lätthanterlig under alla förhållanden. Även om den för närvarande ej är i lager, är Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 den perfekta partnern för ditt nästa äventyr.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid

Möt Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid, en högpresterande elektrisk hybridcykel som är perfekt lämpad för både vardaglig pendling och äventyr utanför allfartsvägarna. Med sin avancerade Shimano EP600 mittmotor och kraftfulla 630 Wh batteri, levererar denna elcykel en pålitlig prestanda och lång räckvidd på 6 till 10 mil per laddning. Designad för att hantera både stadsmiljö och skogsterräng, kombinerar den här mångsidiga elcykeln robusthet med smart teknik och exceptionell komfort. Oavsett om du navigerar genom stadstrafiken eller utforskar stigar i det fria, är eBIG.TOUR 400 EQ din optimala följeslagare. Den är inte bara en elcykel; det är en mångsidig elcykel för stadsmiljö och skogsterräng, som erbjuder frihet och flexibilitet i ditt aktiva liv.

Tekniska Specifikationer

Tekniska Specifikationer

Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid är utrustad med en högpresterande mittmotor, nämligen Shimano EP600, som erbjuder en kraftfull moment på 85 Nm. På så vis ger den tillräckligt med kraft och effektivitet för både stadskörning och utflykter i terräng. Mittmotorn bidrar till en balanserad och stabil körupplevelse tack vare dess positionering mitt på cykeln.

Denna modell kommer med ett integrerat Shimano EN806-batteri, som har en imponerande kapacitet på 630 Wh. Detta stora batteri möjliggör en räckvidd på mellan 6 och 10 mil per laddning, vilket gör 630 Wh batteri till ett idealiskt val för långa turer utan oron för att batteriet ska ta slut.

Bromssystemet på denna elcykel är av typen skivbroms, med modellen Shimano MT-200 vilket ger pålitlig och effektiv bromskraft i alla väderförhållanden. Denna typ av bromssystem är känd för sin förmåga att hantera höga belastningar och ger förbättrad säkerhet och kontroll under färden.

När det gäller övrig utrustning, så erbjuder Merida Ebig.tour 400 ett flertal högkvalitativa komponenter. Den är försedd med en Shimano SC-EN500 display som ger tydlig information om diverse cykelfunktioner och batteristatus. Cykeln har dessutom KENDA Booster däck i storleken 29x2.2", vilket garanterar utmärkt grepp och komfort. Dämpad konstruktion samt 10 växlar ytterligare förbättrar cykelns mångsidighet och användbarhet på varierande underlag.

Design och Komfort

Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid framhäver en modern design som kombinerar funktionalitet och estetik. Ramen är av typen hybridcykel, vilken är idealisk både för stadskörning och mildare terräng. Med en ramstorlek på L och en MTB-inspirerad geometri, erbjuder denna cykel en dynamisk och anpassningsbar körupplevelse. Dess integrerade 630 Wh batteri är snyggt infällt i ramens design vilket bidrar till cykelns slanka utseende, samtidigt som den låga instegshöjden gör det enkelt för cyklisten att kliva på och av cykeln.

Cykeln är formgiven för att maximera komfort och ergonomi, vilket gör den till en stabil och lätthanterlig elcykel. Denna konstruktion tillgodoser en behaglig åktur även under längre perioder och över varierande terräng. Sättet cykeln är uppbyggd på ger en stabil och kontrollerbar körupplevelse, vilket är essentiellt för både nya och erfarna cyklister som söker en pålitlig elcykel för diverse miljöer.

Användarupplevelse

Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid erbjuder en överlägsen användarupplevelse, tack vare dess välutvecklade funktioner som stötdämpning och robusta däck. Stötdämpningen, med sin dämpade gaffel, säkerställer att ojämnheter i underlaget absorberas effektivt, vilket gör färden både smidig och behaglig i olika miljöer, från stadens asfalt till skogarnas stigar. De stora och breda Kenda Booster-däcken på 29x2.2 tum tillhandahåller ytterligare stabilitet och grepp, vilket är avgörande på både hala stadsgator och i ojämn terräng. Denna konstruktion förbättrar cykelns hantering och ger föraren ökat självförtroende och kontroll, oavsett vägunderlag.

Tillbehör och Funktioner

Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid levereras som en fullutrustad elcykel med skärmar både på fram- och baksidan, vilket gör den idealisk för varierande väderförhållanden. Förutom skärmarna innehåller denna modell en rad praktiska tillbehör som förhöjer både säkerheten och användbarheten i såväl stadsmiljö som i skogsterräng. Cykeln är utrustad med ett robust lås som standard, belysning som uppfyller alla säkerhetskrav för att synas väl i trafiken samt en användarvänlig cykeldator som ger översikt över hastighet, distans och batterianvändning. Dessa funktioner tillsammans med de förinstallerade skärmarna enhäller att Merida Ebig.tour 400 är en utmärkt följeslagare för både dagligt pendlande och äventyrliga utflykter.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid.

Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid eller Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid?

Den cykel som liknar mest är Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid. Ena cykeln är tillverkad av Merida medans den andra är tillverkad av Haibike vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Haibike Trekking 6 High - Grå Elcykel Hybrid. Merida Ebig.tour 400 Eq L Grön 2024 Elcykel Hybrid är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024