Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel

34 996 kr
Upptäck friheten med Merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel – din ultimata partner för både stadsmiljö och äventyr i terräng. Denna elektriska mountainbike är utrustad med en högeffektiv Shimano EP8 motor och ett robust batteri som erbjuder exceptionell prestanda, oavsett om du utmanar backarna eller pendlar dagligen. Med sin MTB-inspirerade design, stora däck för optimalt grepp och komfort, samt praktiska tillbehör som skärmar och pakethållare, kombinerar Merida Ebig.tour 475 Eq funktion och stil. Varje komponent på denna Merida elcykel är designad för att ge maximal komfort och effektivitet. Med lågt insteg, komfortabel sittställning, och dämpargaffel reduceras stötar effektivt, vilket gör din färd smidig och behaglig. Oavsett om det handlar om effektivt stadscyklande eller spännande äventyr i skogsterräng är Merida Ebig.tour 475 Eq Shimano motor elcykel det självklara valet för den kräsne cyklisten.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel

Merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel representerar en optimal kombination av design, funktion och stabilitet, anpassad för både stadsnavigering och äventyr i mer krävande terräng. Denna elektriska mountainbike är utrustad med en högeffektiv Shimano EP8 motor, vilket garanterar utmärkt kraftöverföring och hjälper dig att enkelt hantera både branta backar och långa distanser. Med ett kraftfullt batteri på antingen 630 Wh eller 750 Wh är Merida Ebig.tour 475 Eq förberedd för både korta ärenden och längre utflykter utan oro för att behöva ladda ofta.

Förutom teknisk styrka framhävs cykeln av sin praktiska design. Den MTB-inspirerade strukturen med lågt insteg gör det lätt att hoppa på och av cykeln, och en robust dämpargaffel minskar stötar från ojämna underlag. Detta gör Merida e-cykeln till ett utmärkt val för alla som söker en mångsidig och pålitlig följeslagare i vardagen. Cykelns utformning är också förstärkt med praktiska tillbehör som lampa, pakethållare, skärmar och ett stabilt cykelstöd, vilket underlättar daglig användning och förbättrar cykelupplevelsen markant.

Design och Ramtyp

Den robusta ramen på Merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel är av typen mountainbike, vilket gör den till en idealisk elektrisk mountainbike för både äventyr i terräng och effektivt stadscyklande. Denna Merida elcykel är utformad för att erbjuda hög stabilitet och kontroll även på ojämna underlag tack vare sin MTB -inspirerade geometri. Ramen är tillräckligt tålig för att hantera både steniga stigar och stadens gatstenar, vilket gör cykeln till ett utmärkt val för den som söker en mångsidig och pålitlig elektrisk cykel. Dess förmåga att smidigt övergå från stad till natur gör att både erfarna cyklister och nybörjare kan uppskatta dess mångsidighet och prestanda i olika miljöer.

Motor och Batteri

Med sin kraftfulla Shimano EP8-motor erbjuder Merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel en överlägsen prestanda, oavsett om du cyklar i urbana miljöer eller tar dig an utmanande terränger. Denna avancerade motor säkerställer en effektiv och mjuk kraftöverföring, vilket resulterar i en mer behaglig cykelupplevelse, särskilt under långa och krävande turer. Shimano EP8 motor elcykel-tekniken ger dig också möjligheten att anpassa motorns kraft efter dina behov, vilket är ett stort plus i uppförslutningar och på ojämn mark.

För att matcha den imponerande motorkraften är Merida Ebig.tour 475 robust batteri elcykel utrustad med ett högkapacitetsbatteri på antingen 630 Wh eller 750 Wh. Denna stora batterikapacitet garanterar att du kan nå längre distanser utan oroa dig för att batteriet ska ta slut. Det är idealiskt för äventyrliga cyklister som gillar att utforska nya vägar och behöver en tillförlitlig energikälla som klarar av backar och utmanande terräng utan problem.

Sammanfattningsvis innebär kombinationen av Merida Ebig.tour 475 Eq Shimano motor elcykel och dess robusta batteri att du får en elcykel som inte bara är kraftfull, utan också pålitlig och byggd för att hantera både långa distanser och tekniskt svåråtkomliga områden med lätthet.

Utformning och Komfort

Merida Ebig.tour 475 Eq mountainbike elcykel är framtagen för att kombinera robusta terrängegenskaper med hög komfort, vilket gör den idealisk både för utflykter i naturen och för daglig pendling. Denna elcykel för terräng är designad med en djup förståelse för cyklistens behov av komfort och effektivitet i varierande miljöer. En betydande fördel är cykelns dämpargaffel som effektivt absorberar stötar från ojämna underlag, vilket minskar belastningen på föraren och ökar komforten under färden.

Storleken och kvaliteten på däcken spelar också en kritisk roll; de stora däcken på Merida Ebig.tour 475 Eq säkerställer ett utmärkt grepp även på hala eller ojämna ytor vilket ger en säker och stabil körupplevelse. Detaljer som dessa är vad som gör denna modell till en framstående representant för både Merida elcykel och elektrisk mountainbike-kategorier, utrustad för att hantera allt från stadens gator till skogarnas krävande stigar.

Funktioner och Utrustning

Merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel är utrustad med flera funktioner som höjer användbarheten i vardagen. Tack vare sin starka lampa ger cykeln utmärkt sikt under dygnets mörkare timmar, vilket är essentiellt för både stadscykling och när äventyret leder utanför upplysta vägar. Den praktiska pakethållaren är idealisk för att enkelt kunna transportera allt från matkassar till arbetsmaterial, vilket bidrar till cykelns multifunktionalitet. Vidare är cykeln utrustad med robusta skärmar som skyddar mot stänk från våta och smutsiga underlag, en detalj som verkligen uppskattas i varierande väderförhållanden. Slutligen är det pålitliga cykelstödet en enkel men viktig detalj som underlättar parkering och snabba stopp under resans gång. Dessa utrustningsdetaljer förstärker Merida Ebig.tour 475 Eq:s position som en högst praktisk elcykel för daglig användning.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel.
NamnPris
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel 73 999 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå M Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel 62 995 kr
merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel 34 996 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Xl Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå S 2024 Elcykel 62 995 kr

Merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel eller Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel. Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

NamnPris
merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå Xl 2024 Elcykel 62 995 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr

Fler produkter från Merida

NamnPris
Merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
Merida Espeeder 400 Eq Elcykel Hybrid 27 299 kr
Merida Espresso 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid 22 399 kr
Merida Elcykel eSPEEDER 400 EQ 30 609 kr
Merida Elcykel eSPRESSO L 400 S EQ 34 639 kr
Merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel 34 996 kr
Merida Espresso L 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid 23 799 kr
Merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel 34 996 kr
Merida Espresso City 300 Se Eq 53cm Elcykel 25 899 kr
Merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
© Vilken Cykel, 2024