Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel

87 999 kr
Upptäck Merida Eone-sixty 875 2024 Elcykel, en högpresterande elcykel för terräng som kombinerar Merida elektrisk cykels överlägsna design med toppmoderna komponenter. Den är utrustad med en kraftfull Shimano EP801-motor och ett långvarigt 750 Wh batteri, perfekt för långa och äventyrliga turer. Cykeln är en heldämpad elcykel som erbjuder utmärkt komfort och kontroll på ojämna underlag, tack vare sin sofistikerade dämpningsteknologi. Med ett lättanvänt Shimano SC-EM800 display kan du enkelt övervaka och justera cykelns prestanda under färden. Oavsett om du är ute efter en elcykel med Shimano motor eller en elcykel med lång räckvidd, är Merida Eone-sixty 875 2024 det självklara valet. För att köpa online, utforska vårt urval idag och upplev framtiden för terrängcykling!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Upptäck vårt senaste tillskott inom högpresterande elcyklar – Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel! Denna heldämpade elcykel är utformad för entusiaster som älskar terrängcykling och söker en cykel som klarar av både upp- och nedförslutningar. Utrustad med en kraftfull Shimano EP801, 85Nm motor och ett integrerat 750 Wh Trendpower-batteri, erbjuder eONE-SIXTY 875 långa, energieffektiva körsträckor med upp till 10 mil per laddning. De stora 29-tums hjulen och den nyskapande dämpningstekniken från RockShox säkerställer en stabil och kontrollerad körupplevelse oavsett terrängtyp. Med dessa egenskaper står Merida Eone-sixty 875 2024 Elcykel ut som en av de mest dynamiska och flexibla terränglösningarna på marknaden.

Kraftfull motor och batteri

Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel är utrustad med en imponerande Shimano EP801 mittmotor som levererar 85Nm i vridmoment, vilket garanterar en stark och pålitlig prestanda i alla typer av terräng. Denna högpresterande motortyp är viktig för elcyklister som kräver extra kraft i branta backar eller vid tuffa offroad-äventyr. Motorns funktion stöds dessutom av ett effektivt och pålitligt Trendpower Internal Gen. 2 batteri med imponerande 750 Wh kapacitet, vilket ger cyklister möjlighet att njuta av längre turer utan rädsla för att batteriet ska ta slut. Batteriet är dessutom avtagbart, vilket förenklar laddningen och ökar säkerheten vid förvaring.

För att ytterligare förlänga dina äventyr på Merida Eone-sixty 875 erbjuds även möjligheten att komplettera med en Trendpower Internal Gen. 2 räckviddsförlängare på 360 Wh. Med detta extra batteri kan du öka cykelns räckvidd med betydande antal extra kilometer, vilket gör det möjligt att planera längre rutter eller flerdagars turcykling med större trygghet. De fördelar som ett kraftfullt och tillförlitligt batterisystem erbjuder kan inte underskattas, då det utökar både cykelns användbarhet och förbättrar cykelupplevelsen genom att minska stress och öka njutningen under varje cykeltur.

Robust konstruktion

Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel stoltserar med sin robusta konstruktion, specifikat tillverkad från högkvalitativt aluminium. Aluminiumramen ger inte bara en stabil känsla under färd, men också en lättviktstolerans som är oumbärlig för terrängcykling. Dessutom är denna Merida elektrisk cykel framtagen i enlighet med den innovativa FAST-plattformen (Flexibility and Adjustment System Technology). Plattformen tillåter användare att tillval en gradering mellan olika hjulstorlekar – mixade hjul eller dubbla standard 29-tums hjul, vilket ger både en mångsidig och skräddarsydd cykelupplevelse. Denna flexibilitet garanterar bättre manövrerbarhet och anpassningsförmåga i varierande terrängtyper. Med sådana egenskaper kan Merida Eone-sixty 875 L 2024 utklassa konkurrenterna när det gäller prestanda och hållfasthet inom segmentet för heldämpade elcyklar.

Avancerad dämpning

Merida Eone-sixty 875 2024 Elcykel är utrustad med en state-of-the-art dämpningsteknik, specifikt utformad för krävande terrängförhållanden. Centrala element i detta dämpningssystem är RockShox Zeb-gaffeln och Super Deluxe-dämparen. Dessa komponenter samverkar för att ge en förstklassig stötdämpning, vilket är avgörande för en bekväm och kontrollerad körning i varierad terräng.

RockShox Zeb-gaffeln erbjuder robusthet och anpassningsförmåga för att hantera stora påfrestningar utan kompromiss med reaktionssnabbheten. Super Deluxe-dämparen, å sin sida, justerar smidigt efter olika terrain och garantierar att cykeln behåller maximal kontakt med marken utan att för den skull förlora i komfort eller kontroll. Denna kombination säkerställer inte bara en mjuk åkning över stenar och rötter utan förbättrar också cykelns övergripande prestanda genom att minimera de vibrationer och slag som överförs till föraren.

Med så pass hög nivå av stötdämpningsteknologi är Merida Eone-sixty 875 2024 inte bara en elcykel med lång räckvidd eller en Merida elektrisk cykel med Shimano motor; det är en exceptionellt högpresterande heldämpad elcykel som är idealisk för den entusiastiska terrängcyklisten. Denna dämpning bidrar märkbart till trötthetsminskning under långa pass, vilket gör Merida Eone-sixty till en pålitlig följeslagare för äventyr och tuffa utmaningar.

Pålidelig drivlinje

Drivlinan på Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel representerar höjdpunkten av teknisk innovation och pålitlighet. Med Shimano XT Linkglide, känd för sin hållbarhet och precisa prestanda, är denna drivlina särskilt anpassad för de krav som terrängcykling ställer. Den erbjuder 11 växlar vilket ger användaren möjlighet till smidig och exakt växling under alla förhållanden. Tack vare kombinationen av starka komponenter och sofistikerad teknik utför Merida Eone-sixty 875 L 2024 inte bara något arbete på stigar och leriga vägar utan fortsätter också att prestera år efter år. Varje komponent i denna drivlina är byggd för att hålla, vilket minimerar behovet av frekventa reparationer och ökar därmed cykelns livslängd och användarens tillfredsstälthyd. Kort sagt är pålitligheten och kvaliteten av Shimano XT Linkglide-systemet på denna högpresterande elcykel för terräng garanterad att ta din cykelupplevelse till nya höjder.

Mångsidighet och design

Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel är inte bara en elcykel; det är en hyllning till anpassningsbar design och mångsidighet med rötter i över 50 års expertis inom ramtillverkning för hardtailscyklar. Som en stolt del av Meridas signaturserie BIG.NINE, erbjuder denna modell en sofistikerad blandning av funktionalitet och visuell estetik. Det robusta ramverket är designat för att tackla både tuff terräng och urban miljö, vilket gör cykeln till ett utmärkt val för den äventyrslystna. Den här cykelns mångsidighet understryks ytterligare av dess förmåga att prestera under varierande cykelvillkor, vilket bekräftar Meridas engagemang för innovation och kvalitet i cykeldesign.

Sammanfattning

Merida Eone-sixty 875 2024 Elcykel äntrar marknaden som en högpresterande, heldämpad elcykel som möter behoven hos såväl äventyrssökare som teknikentusiaster. Med sin avancerade Shimano EP801-motor levererar den robusta prestanda och exceptionellt vridmoment på upp till 85Nm, vilket garanterar optimal kraftöverföring i alla terrängtyper. För att komplettera detta är cykeln utrustad med ett högkapacitetsbatteri från Trendpower på 750 Wh, vilket erbjuder en imponerande räckvidd på mellan 60 och 100 km, beroende på körsätt och yttre förhållanden. Den här kombinationen av en pålitlig drivlina från Shimano XT och lång räckvidd gör Merida Eone-sixty 875 till det perfekta valet för längre turer och tekniskt krävande rutter.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel.

Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel eller Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Merida Eone-sixty 875 M 2024. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024