Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel

87 999 kr
Upplev den ultimata kombinationen av prestanda och innovation med Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel. Den här toppmoderna, heldämpade elcykeln är ditt perfekta val för såväl tekniska trails som långa turer. Utrustad med en kraftfull Shimano EP801-mittmotor och ett högkapacitetsbatteri på 750 Wh, erbjuder denna Merida elcykel 2024 enastående uthållighet och kraft. Designad för att möta kraven från de mest äventyrliga, har Cykeln högkvalitativa Shimano XT Linkglide växlar och en kombination av 29" framhjul och 27.5" bakhjul för optimal balans och kontroll. Vare sig du är ute efter en elcykel med lång räckvidd och robust ram eller enkel handhavbarhet och pålitlig prestanda, är Merida Eone-sixty 875 M elcykel med topplastning det självklara valet. Ta din cykling till nästa nivå – varje komponent speglar Meridas hängivenhet till kvalitet och innovation.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel

Utforska den nya Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel, en toppmodern modell som kombinerar enastående styrka med spännande design och teknologi. Med sin framstående konstruktion besitter denna elcykel en robust och elegant svart aluminiumram som inte bara ser bra ut utan också upprätthåller hög prestanda i olika terränger.

Kärnan i denna elcykel är dess imponerande Shimano EP801-mittmotor, skräddarsydd för att bidra med maximal kraft och kontroll, och genererar upp till 85Nm i vridmoment vilket väsentligt förbättrar uppförsbackekapaciteten. Dessutom är Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel utrustad med ett högkapacitetsbatteri, Trendpower Internal Gen. 2, 750 Wh, vilket ger användaren möjligheten att cykla mellan 60 till 100 kilometers distans på en enda laddning, beroende på körförhållanden och inställningar. Detta gör elcykeln till ett ultramodernt transportmedel både för stadspendling och längre äventyr i naturen.

Huvudegenskaper och Specifikationer

Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel förenar en toppmodern Shimano EP801-motor som ger ett anmärkningsvärt moment på 85Nm, vilket borgar för optimal effektivitet och elektrisk assistans när du behöver det som mest. Batteriet i detta kraftpaket är av modellen Trendpower Internal Gen. 2, något som endast höjer ribban ytterligare med sin kapacitet på imponerande 750 Wh. Cyklisten kan njuta av hastigheter upp till 25 KM/H, samt en räckvidd som varierar från 6 till 10 mil. Denna kombination positionerar Merida Eone-sixty 875 inte bara som en elcykel med kraftfull motor och högkapacitetsbatteri, utan också som en av de mest lovande komponenterna i segmentet Merida elcykel 2024.

Med en hjulstorlek på 29 tum underlättas manövreringen på olika terrängtyper, ökande såväl komfort som stabilitet. Shimano XT skivbromsar försäkrar kraftfulla och pålitliga inbromsningar, vilket ger säkerhet även i de mest krävande nedförsbackarna eller vid hastiga stopp. Merida Eone-sixty 875 är fulländad med ett fulländat dämpningssystem innefattandes RockShox Zeb-gaffel och Super Deluxe-dämpare, som erbjuder överlägsen kontroll och komfort på stökiga underlag. Växelsystemet från Shimano XT M8130 11 bidrar till smidiga och precisa växlingar, vilket optimerar den helhjärtade cykelupplevelsen. Med dessa komponenter står det klart att Merida Eone-sixty 875 är mer än välutrustad för de mest krävande äventyren.

Design och Innovation

Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel är en mästare i att kombinera estetik med funktionalitet. Dess svarta, slående ram är tillverkad av robust aluminium, vilket inte bara ger en visuell tilltalande utseende men också försäkran om en hållbar och lätt struktur. Aluminiumramen är en kärnkomponent i cykelns övergripande lätthet och hållbarhet. Vidare integreras Meridas patenterade FAST-plattform effektivt i denna modell, vilket möjliggör en flexibel användning av blandade hjulstorlekar. Denna innovation gör det möjligt för cyklisten att välja mellan en standarduppsättning med mixade hjul eller att uppgradera till full 29-tum för olika terrängtyper och körpreferenser.

Vår över fem decennier långa erfarenhet reflekteras i varje detalj av Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel. Från den minutiösa precisionen i monteringen till de noggrant utvalda komponenterna bevisar Merida återigen sin förmåga att leverera kvalitet. Det är värt att nämna att alla ramar är konstruerade och tillverkade i Taiwan, vilket är en kvalitetsstämpel inom cykelindustrin. Detta garanterar inte bara en produkt av hög kvalitet utan också en som är byggd för att hålla och uthärda krävande förhållanden och långvarig användning.

Fördelar med Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel

Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel är inte bara en elcykel, utan en kraftfull revolution på hjul. Med en avancerad motor och ett högkapacitetsbatteri uppfyller detta mästerverk alla krav för cyklister som är ute efter en elcykel med lång räckvidd och robust ram. Motorn, Shimano EP801, levererar imponerande 85Nm i vridmoment som gör det möjligt att enkelt hantera även de mest krävande terrängerna. Batteriet, Trendpower Internal Gen. 2 på 750 Wh, är något utöver det vanliga och bildar grunden i det som vi kallar elcykel med högkapacitetsbatteri. Tillsammans möjliggör motor och batteri en oöverträffad körsträcka på upp till 10 mil under idealiska förhållanden, och med en räckviddsförlängare kan du pressa gränserna ännu längre, optimalt för längre äventyr.

När det gäller användarupplevelse och prestanda överträffar Merida Eone-sixty 875 med sina Shimano XT Linkglide växlar alla förväntningar. Detta innovativa växelsystem är omtalat för sin pålitlighet och precision som ger en smidig och effektiv växling under alla förhållanden. Elcykel med Shimano XT Linkglide växlar står inte bara för teknisk överlägsenhet utan försäkrar även att kraftöverföringen är optimerad, vilket ger en jämn och kontrollerbar acceleration. Drivenheten är perfekt anpassad för både snabba sprints och långvarig pedalkraft på längre turer, vilket gör detta till en oöverträffad följeslagare på alla vägar.

Avslutande Tankar

Avslutande Tankar

Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel är utan tvekan en exceptionell modell för alla som värderar prestanda, hållbarhet och innovativ teknik. Den kraftfulla motorn och det högkapacitetsbatteri gör denna heldämpade elcykel till ett pålitligt val för såväl långa som krävande turer. Merida Eone-sixty 875 är utrustad för att hantera olika terräng med ett imponerande växelsystem och robusta komponenter. Om du letar efter en högpresterande Merida elcykel från 2024, ger denna modell dig all teknik och komfort du behöver för en överlägsen cykelupplevelse. Med sin innovativa konstruktion och oöverträffad kvalitet står Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel ut som ett av de mest imponerande alternativen på marknaden för elcyklar just nu.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel.

Merida Eone-sixty 875 M 2024 Elcykel eller Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Merida Eone-sixty 875 L 2024. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024