Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel

87 999 kr
Upptäck framtiden för terrängcykling med Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel. Den här toppmoderna elcykeln är perfekt utformad för den passionerade åkaren, med en högpresterande mittmotor från Shimano EP801 och ett robust 750 Wh batteri som säkerställer en räckvidd på upp till 10 mil. Den heldämpade konstruktionen, utrustad med förstklassig RockShox Zeb-gaffel och Super Deluxe-dämpare, erbjuder en oöverträffad komfort och kontroll i alla terränger. Med FAST-plattformen kan du enkelt växla mellan mixed-size och fullständiga 29" hjul, för en anpassad cykelupplevelse. Merida Eone-sixty elcykel representerar en fusion av kraft och precision, allt inneslutet i en stilren svart design. Är du redo för en spelväxlare inom e-MTB? Välj Merida Eone-sixty 875 S 2024 – din partner för äventyr. Köp din heldämpade elcykel med Shimano-motor online idag!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Beskrivning

Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel uppvisar en perfekt balans mellan prestanda och design, särskilt utformad för cyklister som söker en toppmodern elektrisk cykel. Med sin hållbara konstruktion och avancerade teknik är denna elcykel epiteten för en högkvalitativ elektrisk mountainbike.

Denna lejonkungsmodell är utrustad med en Shimano EP801-motor och ett enhetligt 750 Wh Trendpower-batteri. Systemet styrker din färd med upp till 85 Nm couple, vilket säkerställer tillförlitlig kraft även i tuff terräng. Mer åt, en 360 Wh räkkviddsförlängare erbjuder ytterligare självständighet och frihet att utforska längre distanser, vilket gör den till en flexibel lösning för långa turer.

Ramkonstruktionen är en kärnpunkt, gjord av höghållfast och lätt aluminium. Ramens robusta design tillgodoser både 29-tums hjul och 27,5-tums, vilket ger dig möjlighet att anpassa cykeldäcken efter önskad dvärsnitt och cykelhandling.

Framfarten i ojämn terräng hanteras skickligt med ett förstklassigt fjädringssystem; utrustad med både RockShox Zeb-gaffel och Super Deluxe-stötdämpare. Denna kombination införiade din åktur både komfort och stabilitet, applicerbar för allt från lätta till de mest krevande terrängerna.

Elcykeln är också beväpnad med en Shimano XT Linkglide drivlina, känd för sin kämpiga hållbarhet och smidig prestanda. Systemet ger elva växlar som försäkrar en pålitlig överföring inklusive under de mest krävande förhållandena, vilket skapar en felfri cykelupplevelse under alla türoperationer.

Mer än 50 års erfarenhet har ålagt Merida som en auktoritativ jätte inom cykelindustrin, där de sätter en stor heder på sina tillverkningsprocesser som genomförs från deras anläggning i Taiwan. Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel symboliserar detta riktmärke med sin oöverträffade design, beprövade teknik och exceptionella kvalitet.

Specifikationer

Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel bjuder på en topprestanda med en hastighet på 25 km/h och en effektiv mittmotor från Shimano EP801, känd för sitt kraftfulla vridmoment på 85Nm. Cykeln är utrustad med hållbara 29-tums hjul och ett batteri, Trendpower Internal Gen. 2, som har en kapacitet på 750 Wh för en räckvidd upp till 100 km per laddning.

Displayen Shimano SC-EM800 ger en klar och tydlig översikt över all väsentlig information. Användare kan enkelt monitorera hastighet, batteristatus och andra cykeldynamik under färd vilket optimerar användarupplevelsen och ger maximal kontroll.

Bromssystemet med Shimano XT skivbromsar garanterar överlägsen bromskraft och pålitlighet under både torra och våta förhållanden, vilket gör cykeln till ett säkert val för alla väder.

Merida Eone-sixty 875 S kommer med en LG500 kedja som är konstruerad för att tåla hårt cykelarbete och längre turer utan problem. Dess robusthet och slitstyrka är avgörande för att bibehålla en smidig och effektiv drift.

Däcken Maxxis Assegai på 29x2.5" erbjuder utmärkt grepp och stabilitet, vilket är essentiellt för terrängkörning. Deras dimensioner och konstruktion säkerställer att cykeln presterar även under tuffa förhållanden.

Heldämpningssystemet på cykeln består av en RockShox Zeb-gaffel tillsammans med Super Deluxe-dämpare. Detta system tillhandahåller en sublim dämpning som gör åkturen bekväm och kontrollerad, oavsett terräng.

Växelsystemet med Shimano XT M8130 erbjuder 11 växlar. Detta ger en bred variation för olika typer av terränger och underlättar en anpassningsbar cykling med smidiga och pålitliga växlingar.

Slutligen är cykeln elegant tillverkad i en klassisk svart färg. Denna nyans inte bara ser bra ut utan även hjälper till att behålla ett rent utseende längre mellan tvättarna.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel.

Merida Eone-sixty 875 S 2024 Elcykel eller Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Merida Eone-sixty 875 L 2024. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024