Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Eone-sixty 875 Xl 2024 Elcykel

87 999 kr
Upptäck framtiden för elektrisk cykling med Merida Eone-sixty 875 XL 2024 elcykel! Designad för den moderna cyklisten, kombinerar denna heldämpade elcykel högteknologisk innovation och robust konstruktion för ultimat prestanda. Med en imponerande Merida elcykel 2024-modells motor från Shimano EP801 och ett effektivt 750 Wh batteri, garanterar den också enestående räckvidd upp till 10 mil. Vare sig du är ute efter äventyr i terräng eller snabba pendlingar, erbjuder denna elcykel med kraftfull motor och 29-tums hjul optimala förhållanden för alla sorts terränger. Investera i ditt cykeläventyr och Välj en Merida Eone-sixty 875 XL 202ricykel för en oöverträffad körupplevelse. Läs vidare för att uppleva hur denna cykel kan förändra ditt sätt att röra dig!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt

Merida Eone-sixty 875 XL 2024 Elcykel är en sofistikerad kombination av modern teknik och klassisk cykeldesign anpassad för både nya och erfarna cyklister. Denna nyaste modell från Merida ger dig en oöverträffad upplevelse oavsett terräng. Oavsett om du är en adränalinjunkie eller en lugn helgcyklist, har Merida Eone-sixty 875 XL 2024 fått alla egenskaper som krävs för diverse cykeläventyr. Om du är i färd med att köpa Merida Eone-sixty 875 XL elcykel, kan du förvänta dig en åktur som definierar både komfort och effektivitet med sitt integrerade batteri och kraftfulla motor.

Merida Eone-sixty 875 XL 2024 framhäver sin mångsidighet med sitt anpassningsbara hjulsytem. På detta marknadsledande elcykel kan du välja mellan att använda mixade hjulstorlekar för en mer dynamisk och anpassningsbar åkning, eller enhetliga 29-tums hjul som erbligt fördelar cykelns kraft och ger excellenta hastighetsförmågor. Denna flexibilitet i hjulstorlekar bekräftar Merida Eone-sixty 875 XL 2024:s position som en elcykel byggd för att möta olika cyklisters behov under olika förhållanden.

Design och Komfort

Merida eONE-SIXTY 875 är inget undantag när det kommer till stabilitet och hållbarhet, vilket attributeras dess motståndskraftiga aluminiumram. Den här avancerade ramen är inbyggd i FAST-plattformen, en framstående del av Merida's design som ger cykeln en både tålig och flexibel grund. Aluminiumramens kostruktionsmetod garanterar en hög grad av styvhet samtidigt som den bibehåller en lätt vikt, vilket är essentiellt för en elcykel Merida Eone-sixty. Ramens kvalitet och kraft säkerställer att cykeln är perfekt för intensiva och långa cykelturer, oberoende av terrängtyp.

Vidare erbjuder Merida eONE-SIXTY 875 en överlägsen färdkomfort tack vare dess högkvalitativa, heldämpade upphängningssystem som innehåller både RockShox Zeb-gaffel och Super Deluxe-dämpare. Denna konfiguration absorberar effektivt vägytan ojämnheter och ger en mjukare cykling, vilken är idealisk för både tekniska utförslöpor och långa avståndsfärder. Den heldämpade konstruktionen är nyckeln till cykelns makalösa komfort och manövrerbarhet, vilket gör den till en toppvalet för de som söker en heldämpad elcykel. Dess ingenjörskonst tar cyklingen till nya höjder oavsett terräng.

Prestanda

Merida Eone-sixty 875 elcykel med Shimano EP801-motor representerar toppen av modern cykelteknologi, perfekt för de som söker både prestanda och uthållighet. Denna elcykel är utrustad med en avancerad Shimano EP801-motor som erbjuder upp till 85Nm vridmoment, vilket gör det enkelt att hantera även de tuffaste stigningar och mest krävande terräng. Motorn kompletteras vackert av ett Trendpower Internal Gen. 2, 750 Wh batteri som säkerställer en enastående räckvidd på 6 till 10 mil, vilket ger dig frihet att utforska längre utan att oroa dig för att bli strömlös. Denna kraftfulla kombination garanterar en robust och responsiv körupplevelse som passar både vardagspendling och avancerade äventyr.

Sedan, vad gäller noggrannhet och tillförlitlighet, står Merida elcykel 2024-modellen, utrustad med Shimano XT M8130 växlar och Shimano XT bromsar, i en klass för sig. De 11 växlarna ger en jämn och anpassningsbar växlingsupplevelse, vilket är idealiskt för varierande terräng. Shimano XT bromsarna, kända för sin tillförlitlighet och effektivitet, bidrar till säkra och kontrollerade stopp under alla väderförhållanden. Cykelns hållbarhet och pålitlighet försäkras ytterligare genom användningen av dessa högkvalitativa komponenter, vilket gör Merida Eone-sixty 875 till ett självklart val för cyklister som värdesätter både prestanda och sinnesfrid.

Teknologi

Merida Eone-sixty 875 XL 2024 elcykel är laddad med högteknologiska komponenter som lyfter din cykelupplevelse till nya höjder. Hjärtat i systemet är den intuitiva Shimano SC-EM800 displayen som ger tydlig och lättförståelig information såsom hastighet, batterinivå och kördata. Kombinerat med det integrerade batterisystemet Trendpower Internal Gen. 2 på 750 Wh, levererar denna elcykel tillförlitlig och långvarig energi för dina äventyr på vägar och stigar. Detta strömlinjeformade system integreras snyggt med cykelns ram, vilket inte bara förbättrar estetiken utan också användarvänligheten, och låter dig hantera information och funktioner helt handsfree under din färd.

Med möjligheten till räckviddsförlängning upp till en imponerande kapacitet på 360 Wh, är Merida Eone-sixty 875 XL idealisk för längre turer där du inte vill oroa dig för att batteriet ska ta slut. Denna räckviddsförlängare garantierar att du kan förlänga dina äventyr och utforska nya destinationer utan begränsningar. Kraften från den kraftfulla Shimano EP801-motorn på 85Nm, som tillhör kategorin 'elcykler med kraftfull motor', ger dig alla förutsättningar för en kraftfull och effektiv ride även uppför de brantaste backarna eller genom tuff terräng. Med denna kombination av lång räckvidd och kraftfull motor är Merida Eone-sixty 875 XL 2024 elcykel en pålitlig partner i alla dina cykeläventyr.

Färg och utseende

Merida Eone-sixty 875 XL 2024 elcykel stoltserar inte bara med imponerande tekniska specifikationer utan även med en oemotståndlig estetisk dragningskraft. Den enhetligt svarta färgen ger den ett strömlinjeformat och sofistikerat utseende. Den eleganta designen är resultatet av noggrann ingenjörskonst och ett öga för detaljer, vilket resulterar i en cykel som inte bara presterar på hög nivå men också ser fantastisk ut under färden. Den svarta färgen framhäver cykelns moderna och något mystiska natur, vilket gör den till en äkta blickfångare på vägen eller leden.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Eone-sixty 875 Xl 2024 Elcykel.

Merida Eone-sixty 875 Xl 2024 Elcykel eller Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Merida Eone-sixty 875 L 2024. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024