Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel

87 999 kr
Utforska framtidens cykling med Merida Eone-sixty 875 XS 2024 Elcykel, där avancerad teknologi möter banbrytande design. Med en kraftfull mittmotor från Shimano EP801 och ett högkapacitetsbatteri på 750 Wh, tar denna elcykel dig längre med en räckvidd på upp till 10 mil. Det robusta chassit med aluminiumram garanterar hållbarhet, medan den heldämpade konstruktionen och innovativa Shimano XT M8130 11-växelsystemet säkerställer en smidig och bekväm åktur. Perfekt utrustad för både stadsmiljö och terräng, Merida Eone-sixty 875 XS 2024 kombinerar funktion med stil - en elcykel utöver det vanliga. Ta del av framtiden idag med en elcykel som inte bara tar dig dit du vill, utan också höjer ribban för vad en elcykel kan vara.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel representerar framkanten av moderna elcyklar, kombinerande högpresterande komponenter med nyskapande teknik. Merida, känt för sitt anseende som en av de mest respekterade tillverkarna i cykelindustrin, har under sina mer än 50 år specialiserat sig på att utveckla cyklar som inte bara möter utan överträffar förväntningarna hos sina användare. Med sin bas i Taiwan, är företaget starkt förknippat med precision, innovation och kvalitet.

Den aktuella modellen, Merida eONE-SIXTY 875 XS 2024, är särskilt framtagen för att ge cyklister en överlägsen upplevelse med sin robusta aluminiumram och sitt avancerade, avtagbara batteri. Genom att fokusera på avancerad hållbarhet och toppmodern teknik har denna elcykel snabbt blivit en favorit bland cykelentusiaster som söker en pålitlig följeslagare för såväl stadsmiljöer som svarande terrängvägar. Med Kerida's långa tradition och fokus på tekniska framsteg, fortsätter denna elcykelmodell att spegla deras engagemang i nyskapande och kvalitet.

Höjdpunkter och Innovativa Egenskaper

Merida eONE-SIXTY 875 Xs 2024 Elcykel framhäver enastående ingenjörskonst med sin robusta aluminiumram, vilket garanterar både hållbarhet och lätt hantering under färden. Designad för att möta både allvarliga terrängutmaningar och stadsnavigering, kombinerar denna elcykel en stark Shimano EP801 motor med ett högkapacitets 750 Wh avtagbart batteri. Det avtagbara batteriet är inte bara lätt att ta ur och ladda, men öppnar också upp för användning av en batteriförlängare på ytterligare 360 Wh, vilket dramatiskt kan förlänga din räckvidd upp till omkring 10 mil. Denna flexibilitet gör Merida eONE-SIXTY 875 till ett utmärkt val för långa turer och sträckor där extra kraft och uthållighet krävs.

Teknisk Specifikation

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel är utrustad med en kraftfull mittmotor från Shimano EP801, som levererar upp till 85Nm dragkraft vilket ger en svårslagen körupplevelse. Motorn kompletteras av ett robust Trendpower Internal Gen. 2 batteri på 750 Wh, vilket ger dig en räckvidd på mellan 60 till 100 km beroende på körsätt – utan tvekan en av de mest imponerande räckvidder på marknaden för en elcykel. Cykeln något en topphastighet på 25 km/h, vilket ligger inom de europeiska standarderna för el-assisterade cyklar.

Hjulstorleken på framhjulet är 29 tum, vilket ger ausge minskad rullmotstånd och förbättrad komfort vid körning över ojämna ytor. Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 är smart utrustad för så väl stadsmiljöer som för avancerade cykeltrails, vilket gör den till ett exceptionellt val för den som söker mångsidighet och pålitlig prestanda från sin elcykel. Med dessa tekniska specificationer är detta en elcykel som levererar både när det gäller hastighet och hållbarhet, under alla typer av cykelförhållanden.

Komponenter och Utrustning

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel är utrustad med flera högkvalitativa komponenter som säkerställer en optimerad cykelupplevelse både på och utanför vägen. I hjärtat av cykeln finner vi den innovativa Shimano EP801-motorn, känd för sin högeffektivitet och imponerande kraft på 85Nm, vilket förbättrar cykelns acceleration och prestanda i backar. För stoppkraften är Merida Eone-Sixty 875 utrustad med Shimano XT-bromsar, som erbjuder pålitlig och omedelbar bromsrespons under alla förhållanden, oavsett terräng.

Komponenterna för växling inkluderar Shimano XT M8130 11-växlad uppsättning, som ger smidig och exakt växling även under belastning, vilket gör det lättare att hantera olika terrängtyper effektivt. Den här modellen utnyttjar RockShox-dämpningssystem som erbjuder enastående kontroll och komfort genom dess överlägsna förmåga att absorbiera stötar och vibrationer från underlaget. Dessa förstklassiga komponenter och utrustningen är omsorgsfullt sammansatta för en balanserad och dynamisk cykel som står ut i sin klass.

Design och Stil

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel stoltserar inte bara med högteknologiska funktioner utan också med en sofistikerad design som fångar ögat. Denna högpresterande elcykel presenterar sig i en djup svart färg, vilket ger den en elegant och tidlös känsla. Svart som färgval speglar både stilrenhet och praktiskitet, då den är lätt att matcha med andra färger och tillbehör. Ramens strömlinjeformade konstruktion i robust aluminium förstärker den moderna estetiken samtidigt som den bidrar till cykelns hållbarhet och prestanda. Detaljerna på cykeln, från de diskreta logotyperna till den snyggt integrerade batteriluckan, är alla designade med stor omsorg för att skapa en harmonisk och funktionell helhet.

Användarupplevelse

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel erbjuder en enastående användarupplevelse, optimerad för såväl daglig pendling som spännande fritidscykling. Tack vare dess högpresterande Shimano EP801 mittmotor och den kraftfulla Trendpower Internal Gen. 2-batteriet, kan användare njuta av smidig acceleration och konsistent kraft i upp till 10 mil på en enda laddning. Den robusta aluminiumramen säkerställer inte bara hållbarhet utan ger även cykeln en lätt och smidig hantering. Komfort är ytterligare en prioritet för Merida Eone-sixty 875, med dess heldämpade design som jämna ut även de tuffaste av vägunderlag. Cykeln är därmed ett utmärkt val för pendling till jobbet eller för mer avslappnade cykelturer längs natursköna rutter.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel.

Merida Eone-sixty 875 Xs 2024 Elcykel eller Merida Eone-sixty 875 L 2024 Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Merida Eone-sixty 875 L 2024. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024