Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Espresso 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid

31 999 kr
Upptäck den optimala kombinationen av prestanda och stil med Merida Espresso 300 SE EQ - en grön/svart hybrid elcykel skapad för effektiv och bekväm stadscykling. Denna prisvärda 2022-modell är utrustad med en kraftfull Shimano-motor och ett semi-integrerat 418 Wh batteri som levererar pålitlig kraft och en imponerande räckvidd på upp till 70 km. Espresso 300 SE EQ är inte bara en utmärkt elcykel med Shimano motor men också utrustad med praktiska tillbehör som belysning, pakethållare och Ramlås. Dessutom erbjuder den 9 växlar från Shimano Altus och bekväm dämpning för en smidig åktur varje gång. En idealisk hybrid elcykel för dig som söker en Merida elcykel till salu, speciellt om du är ute efter en Merida hybrid elcykel med mittmotor.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Merida Espresso 300 SE EQ grön/svart elcykel

Merida Espresso 300 SE EQ grön/svart elcykel erbjuder en exceptionell kombination av stil och funktionalitet, vilket gör den till det perfekta valet för den medvetna stadscyklisten. Denna hybrid elcykel är utrustad med en kraftfull Shimano mittmotor och en sofistikerad grönsvartrad design som inte bara är estetiskt tilltalande utan också otroligt praktisk i stadsmiljöer. Med sin robusta konstruktion och avancerade tekniska specifikationer står Merida Espresso 300 SE EQ grön svart elcykel fram som en ledare på marknaden för elektriska cyklar 2022. Dess unika kombination av effektivitet och prisvärdhet gör den till ett ovärderligt verktyg för den dagliga pendlaren.

Huvudfördelarna med Merida Espresso 300 SE EQ för stadscykling inkluderar dess exceptionella hållbarhet och effektiva prestanda, vilket är perfekt för den urbana miljön. Elcykeln är utrustad med en Shimano E5000 motor, vilket garanterar tillförlitlig kraft även under krävande stadskörning. Dessutom är denna prisvärda elcykel för stadscykling designad med tanke på både ekonomi och kvalitet, vilket erbjuder köparen en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa med prestandan. Tack vare dess avancerade komponenter som Shimano Altus växlar och robusta Continental däck, erbjuder Merida hybrid elcykel med mittmotor inte bara en smidig körupplevelse men även en långvarig driftsäkerhet, vilket gör den till ett smart val för daglig användning.

Tekniska Specifikationer

Merida Espresso 300 SE EQ grön svart elcykel för årsmodell 2022 är utrustad med en kraftfull mittmotor från Shimano STEPS som levererar en topphastighet på 25 km/h. Motorn säkerställer en smidig och effektiv framdrivning vilket gör den idealisk för såväl stadscykling som längre turer.

Cykelns Shimano E5000 motor är kopplad till ett semi-integrerat Shimano E8014 batteri med en kapacitet på 418 Wh (36V, 11.6Ah), vilket ger en beräknad räckvidd på mellan 40 till 70 km beroende på körstil och terräng. Batteriet är fulladdat på endast 4 timmar, vilket underlättar för daglig användning. På detta vis kombineras mångsidighet med effektivitet i denna prisvärda elcykel.

Med 28-tums hjul utrustade med kvalitativa däck från Continental, och effektiv dämpning säkerställs en komfortabel färd oavsett underlag. Cykeln väger 22,19 kg och är försedd med pålitliga Shimano MT-200 skivbromsar, vilket garanterar säkra och kontrollerade inbromsningar även i höga hastigheter samt i varierande väderförhållanden.

Design och Komfort

Design och Komfort

Med sin stilrena färgkombination i grönt och svart utstrålar Merida Espresso 300 SE EQ en modern och attraktiv design. Dess estetik är perfekt kombinerad för både funktion och form, speciellt anpassad för den medvetna urbanisten. Den eleganta hybridcykelns framtoning är inte bara tilltalande, utan även designad för att smälta väl in i stadsbildens olika miljöer.

Merida Espresso 300 SE EQ är utrustad med dämpad ram, vilket bidrar till en behaglig åktur även på ojämna stadsgator. Den komfortabla sadeln och ergonomiskt utformade handtagen är skräddarsydda för längre turer i stadslandskapet, vilket gör cykeln idealisk för både dagliga ärenden och avslappnade weekendutflykter. Till detta läggs praktiska tillägg som ett integrerat ramlås och en robust pakethållare, vilket förstärker både användbarheten och säkerheten. Med funktioner som dessa positionerar sig Merida elcykel och hybrid elcykel bland de bästa alternativen för effektiv och komfortabel stadscykling år 2022.

Tillbehör och Extra Funktioner

Merida Espresso 300 SE EQ grön svart elcykel kommer med ett urval av praktiska tillbehör som ger dig både säkerhet och bekvämlighet på dina turer. Bland de inkluderade tillbehören finner du effektiv belysning både fram och bak, vilket är essentiellt för din säkerhet under mörka timmar. En robust ramlås ger extra säkerhet och pakethållare bak tillåter dig att enkelt transportera väskor eller andra laster. Dessa tillbehör ökar användbarheten och ger en mer värdefull cyklingsupplevelse.

På denna prisvärda elcykel för stadscykling har man inte tummat på komponentkvaliteten. Med välkända Shimano-komponenter, som Shimano STEPS-mittmotorn och Shimano Altus-växlar, garanteras du en pålitlig och mjuk cykelupplevelse. Att välja en elcykel med högkvalitativa tillverkare som Shimano innebär mindre underhåll, bättre prestanda och längre livslängd för cykeln. För cyklister som värdesätter kvalitet och hållbarhet är Merida Espresso 300 SE EQ ett utmärkt val, speciellt med tanke på att cykeln är designad för daglig användning i stadsmiljöer.

Varför Välja Merida Espresso 300 SE EQ?

Merida Espresso 300 SE EQ är den ultimata hybridcykeln för den som söker en prisvärd, men kraftfull elcykel för dagligt bruk i stadsmiljöer. Den robusta konstruktionen kombinerat med ett effektivt Shimano STEPS mittmotorsystem gör denna modell både hållbar och pålitlig vid frekvent användning. Med en toppfart på 25 km/h och en räckvidd på upp till 70 km per laddning, är den idealisk för både pendling och längre turer i stadskärnan. Dämpningen och de lättanvända Shimano Altus-växlarna erbjuder en jämn och bekväm färd även på ojämna underlag, vilket bekräftar varför Merida Espresso 300 SE EQ är ett smart val för den kostnadsmedvetne stadscyklisten.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Espresso 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid.

Merida Espresso 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid eller Merida Espresso L 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid?

Cykeln som är mest lik är Merida Espresso L 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är Merida Espresso 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid. Merida Espresso L 300 Se Eq - Grön/svart Elcykel Hybrid får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024