Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Espresso L 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid

32 999 kr
Upptäck nya horisonter med Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel – en toppmodern hybrid elcykel designad för såväl stadsmiljö som lantliga vägar. Med sin kraftfulla Shimano E5000 motor och det robusta 504Wh batteriet erbjuder denna elcykel enestående prestanda och pålitlighet. Tack vare sin smarta konstruktion med mittmotor garanterar cykeln en balanserad och stabil körupplevelse. Den eleganta grå färgen kompletteras av högkvalitativa komponenter som skivbromsar från Shimano och dämpning som suddar ut ojämnheter. Perfekt för dig som söker en prisvärd elcykel för vardagsbruk 2024. Investerar du i en Merida Espresso L 300 hybrid elcykel 2024, får du inte bara en effektiv utan även en miljövänlig följeslagare på vägen.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel

Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel positionerar sig starkt på marknaden som en prisvärd hybrid elcykel perfekt för både pendling och fritidsåkning. Den är utrustad med en pålitlig Shimano E5000 motor och ett kraftfullt 504Wh batteri, vilket gör den idealisk för de som söker en elcykel med mittmotor. Med sina avancerade funktioner och moderna design har denna modell blivit populär bland cyklister som värdesätter kvalitet och effektivitet när de navigerar i stadsmiljö och på landsvägar.

Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel är skräddarsydd för den moderna cyklisten som behöver en tillförlitlig och underhållsfri partner för daglig pendling och längre turer under helgerna. Med sin hybridcykel-design och smidiga prestanda är den idealisk för både stadsmiljö och mildare terräng, vilket gör den perfekt för medelålders yrkesverksamma och hängivna cykelpendlare som värdesätter komfort, pålitlighet och kostnadseffektivitet i deras val av transportmedel.

Tekniska Specifikationer

Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel är utrustad med en effektiv Shimano E5000 motor placerad som en mittmotor, vilket ger en balanserad viktfördelning och ökad stabilitet. Denna elcykel med mittmotor ger en harmonisk och kraftfull cykelupplevelse.


Denna hybrid elcykel når en topphastighet av 25 KM/H och har en imponerande räckvidd på 5 till 8 mil, vilket gör den idealisk för såväl dagliga pendlingar som längre utflykter.


Cykeln är utrustad med ett Shimano E8010 batteri, som har en kapacitet på 504Wh. Det robusta 504Wh batteri elcykel erbjuder långvarig energi och tillförlitlighet för längre turer utan oron för att batteriet tar slut.


Cykeln erbjuder 9 växlar vilket gör det enkelt att anpassa kraftöverföringen efter varierande terräng. Den är också utrustad med dämpad konstruktion som absorberar stötar och ger en mjukare åktur. Hjulstorleken på 28 tum ger ytterligare stabilitet och komfort, så att du kan ta dig fram smidigt på olika underlag.

Design och Komfort

Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 är mer än bara en elcykel; den är en hybrid elcykel som elegant kombinerar klassisk cykeldesign med modern teknologi. Dess grå, strömlinjeformade ram av hybridcykeltyp signalerar både stil och funktion, vilket gör den till ett utmärkt val för den trendmedvetna cyklisten.

Komforten och användbarheten i vardagen betonas tydligt i Merida Espresso L 300. Cykelns ergonomiska design säkerställer en behaglig åktur både i stadsmiljö och på längre sträckor. Tack vare en effektiv dämpning och en genomtänkt sadelkonstruktion, levereras en komfortabel upplevelse även under längre turer. Denna mångsidighet gör den inte bara lämplig för pendling, men också för avkopplande helgutflykter.

Praktiska Funktioner

Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel är utrustad med praktiska tillägg som är utformade för att förenkla din vardag. Den innehåller pakethållare som är robust nog att hantera tung last och skärmar som skyddar dig från vägsprut under våta förhållanden.

Denna elcykel med mittmotor säkerställer din säkerhet med högkvalitativa Shimano MT-200 skivbromsar. Dessa bromsar erbjuder utmärkt stoppförmåga i alla väderförhållanden, vilket är avgörande för stadscykling där snabba stopp ofta är nödvändiga.

Varför välja Merida Espresso L 300 SE EQ?

Merida Espresso L 300 SE EQ M Grå 2024 Elcykel sticker ut som en prisvärd elcykel för vardagsbruk 2024, tack vare dess höga pålitlighet och kostnadseffektivitet. Cykeln kombinerar kvalitativa komponenter med en ekonomisk prissättning, vilket gör den till ett utmärkt val för den dagliga pendlaren eller fritidscyklisten som söker en hållbar och tillförlitlig transportlösning.

Med sin kraftfulla Shimano E5000 motor och 504Wh batteri, erbjuder Merida Espresso L 300 överlägsen prestanda jämfört med andra hybrid elcykel i samma prisklass. Motorn, som är en elcykel med mittmotor, garanterar en stabil och balanserad körupplevelse medan det stora batteriet säkerställer att du kan nå ditt mål utan bekymmer om att ladda ofta. Denna kombination av Shimano E5000 och 504Wh batteri gör Merida Espresso till det givna valet för alla som söker en elcykel med Shimano E5000 och 504Wh batteri.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Espresso L 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid.

Merida Espresso L 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid eller Merida Espresso 300 Se Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid?

Cykeln som är mest lik är Merida Espresso 300 Se Eq L Grå 2024 Elcykel Hyb. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Merida

© Vilken Cykel, 2024