Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Nitrox Explore 250W

14 999 kr
Upptäck friheten med Nitrox Explore 250W, en mångsidig elcykel 250W som hanterar både stadens gator och tuffare terräng med lätthet. Nitrox Explore 250W är byggd med en hållbar ram i aluminium och stållegering, vilket gör den både robust och lätt. Med en effektiv motor på 250W och en Shimano 7-växlad växellåda får du en smidig körupplevelse anpassad för varierande underlag. Utrustad med kraftfulla hydrauliska skivbromsar säkerställer den optimal stoppkraft i alla väder. Det kraftfulla 720 Wh batteriet erbjuder en imponerande räckvidd på upp till 65 km, perfekt för långa utflykter eller effektiv pendling. Cykeln levereras med en högupplöst LCD-display som lätt låter dig övervaka hastighet och batterinivå, samtidigt som IP54-klassningen garanterar stänksäkerhet. Med Nitrox Explore 250W elcykel för stad och terräng kan du njuta av både prestanda och stil.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Nitrox Explore 250W

Nitrox Explore 250W är inte bara en elcykel; det är din mångsidiga följeslagare för såväl pulserande stadsliv som äventyr på stigarna. Med ett designfokus som balanserar kraft med tålighet, är denna elcykel konstruerad för att ge dig frihet oavsett underlag. Den kraftfulla 250W motorn tillsammans med den slitstarka ramen i aluminium och stållegering förbereder dessutom Nitrox Explore 250W för både snabba svängar i stadsdjungeln och krävande terrängutflykter. Med förmågan att tackla en mångfald av områden, markerar Nitrox Explore 250W alltså en ny era inom cykling där anpassningsbarhet och hållbarhet går hand i hand.

Förutom att ge dig möjlighet att utforska både stad och natur minimerar Nitrox Explore 250W riskerna under färden. Vare sig det är mörka vintermorgnar eller disiga aftnar, ger den integrerade LED-belysningen utmärkt sikt och gör dig väl synlig för andra trafikanter. Lägg därtill blinkersfunktionen, som erbjuder ytterligare skydd genom tydlig signalering till andra i din närhet. Säkerheten prioriteras högt, vilket gör att Nitrox Explore 250W inte bara är en pålitlig följeslagare på resan, utan också en trygg och säker elcykel för skiftande miljöer.

Tekniska Specifikationer

Nitrox Explore 250W är utrustad med en effektiv 250W motor som ger en toppfart på 25 km/h, vilket är perfekt för både stadskörning och snabba turer i terräng. Med denna idealiska kombination av kraft och hastighet erbänjs en smidig och kontrollerad färd.

Denna avancerade elcykel är en utmärkt följeslagare för längre sträckor, tack vare dess kraftfulla 720 Wh batteri (48V, 15Ah). Batteriet laddas helt inom 6 till 8 timmar och levererar en körsträcka på mellan 50 och 65 km beroende på användning, vilket gör det möjligt för användaren att utforska utan bekymmer om att ständigt behöva ladda.

Nitrox Explore 250W är byggd för komfort och lätthantering och väger 38 kg. Måtten på cykeln är 164 cm i längd, 68 cm i bredd och 115 cm i höjd, vilket ger den en robust men ändå hanterbar storlek. Hjulstorleken är 20 tum, vilket bidrar till god stabilitet och manövrerbarhet på varierande underlag.

Design och Material

Nitrox Explore 250W, designad med en ram tillverkad av robust aluminium och stållegering, kombinerar estetiska detaljer med praktiska funktioner. Denna materialkombination säkerställer både lättviktsprestanda och slitstyrka, vilket gör cykeln ideal för både stadsmiljöer och mer krävande terräng.

Den mopedliknande strukturen hos Nitrox Explore 250W utmärks av dess ergonomiska design som inte bara bidrar till en modern utseende men också erbjuder ökad komfort under längre turer. Dess genomtänkta konstruktion och justerbara komponenter möjliggör en optimal körställning för olika kroppstyper och förhöjer den totala körglädjen.

Prestanda och Användbarhet

Nitrox Explore 250W är försedd med hydrauliska skivbromsar både bak och fram, vilket säkerställer omedelbar och pålitlig bromsverkan under alla körförhållanden. Denna typ av effektiva skivbromsar är särskilt betydelsefulla när man navigerar i både stadsmiljö och mer krävande terräng. Skivbromsarna erbjuder ökad säkerhet och kontroll, vilket gör dem till en oersättlig del av utrustningen för en tillförlitlig vardags- och äventyrscykel som Nitrox Explore 250W.

Den innovativa LCD-displayen på Nitrox Explore 250W ger förare omedelbar tillgång till viktig körinformation såsom fart, kvarvarande batterinivå och distans. Denna displayen är utrustad med en IP54-klassning, vilket innebär skydd mot damm och vattensprut, gör den både hållbar och tillförlitlig i varierande väderförhållanden. Användarupplevelsen förhöjs ytterligare genom att erbjuda en tydlig och lättläst panel som säkerställer att du alltid har den information du behöver tillgänglig vid en snabb blick.

Sammanfattning och Köpargument

Nitrox Explore 250W är den ultimata elcykeln för den som vill ha en pålitlig partner för såväl stadskörning som utflykter i lite tuffare terräng. Denna mångsidiga elcykel kombinerar hög prestanda med extraordinär komfort och säkerhet, tack vare sin stabila aluminium- och stållegeringsram och toppmoderna teknik. Med en kraftfull 250W motor och ett långvarigt 720 Wh batteri erbjuder Nitrox Explore 250W en imponerande räckvidd på upp till 65 km per laddning, vilket gör den idealisk för både dagliga ärenden och längre äventyr. Denna dynamiska elcykel är dessutom utrustad med praktisk LED-belysning och blinkers, vilket ökar dess säkerhetsförmåga i trafiken.

Med sin Shimano 7-växlad växellåda anpassar sig Nitrox Explore 250W enkelt till olika ytor, från plan asfalt till kuperade stigar. Denna växellåda erbjuder smidiga och snabba växlingar, vilket gör det möjligt att optimalt utnyttja motorns kraft och cykelns totala hållbarhet, oavsett väder och vind.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Nitrox Explore 250W.

Nitrox Explore 250W eller Flyer Gotour6 3.40 Elcykel, Jeans Blue Gloss?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Flyer Gotour6 3.40 Elcykel, Jeans Blue Gloss. Cyklarna kommer från olika tillverkare och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Nitrox Explore 250W. Flyer Gotour6 3.40 Elcykel, Jeans Blue Gloss är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Nitrox

© Vilken Cykel, 2024