Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel

62 995 kr
Utforska gränslösa äventyr med Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024, en elcykel för terräng som bländar med sin mångsidighet och högpresterande teknik. Denna heldämpade elcykel är skräddarsydd för utmanande landscapes och utrustad med en kraftfull mittmotor från Bosch Performance CX, vilket säkerställer maximal kraft även i de tuffaste förhållanden. Med en batterikapacitet på 625Wh garanterar den en imponerande räckvidd på upp till 10 mil. Dessutom erbjuder den robusta konstruktionen med 29-tums hjul en stabil och responsiv körupplevelse, medan de avancerade SRAM-växlarna och effektiva skivbromsarna levererar smidig växling och säker bromsning. Perfekt för den äventyrliga cyklisten som söker en elcykel med lång räckvidd och exceptionell terrängförmåga. Upptäck mer och beställ din Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 online idag för det ultimata bergetäventyret!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel är ingen vanlig elcykel; den är en optimal följeslagare för äventyr i krävande terräng. Denna högpresterande, heldämpade elcykel är designad för att hantera både branta uppförsbackar och tekniskt utmanande nedfarter med lätthet. Med en robust mittmotor från Bosch Performance CX som levererar upp till 85 Nm vridmoment och den integrerade PowerTube 625Wh batteriet, erbjuder elcykeln en exceptionell kraftkälla och hållbarhet.

Ransom Eride 920 är utrustad med en avancerad aluminiumram och en sofistikerad 4-länks design, vilket ger en förbättrad respons och hantering under färd. Cykeln stödjer en variabilitet med hjulstorlekar från 27,5" till 29", vilket gör att du kan anpassa cykeln efter terrängens krav. Dessutom är cykeln försedd med 12 växlar från SRAM NX Eagle för maximal effektivitet och kontroll. Dess kraftfulla SRAM DB8 4-kolvs skivbromsar säkerställer omedelbar och pålitlig stoppförmåga under alla förhållanden. Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel är sannerligen en toppklassig elcykel för terräng som möter behoven hos den äventyrliga cyklisten.

Nyckelfunktioner

Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel är utrustad med en av marknadens mest robusta och dynamiska motorer: Bosch Performance CX. Denna motor är speciellt framtagen för elcykel med mittmotor, vilket placeras optimalt i ramens centrum för bästa möjliga balans och hantering. Med en topprestanda på 85Nm vridmoment, erbjuder denna elcykel med Bosch Performance CX motor en kraftfull drivkraft, som gör att du enkelt kan hantera även de mest krävande stigningarna och längre turer. Med en integrerad och effektiv motor ger Scott Bike Ransom eRide 920 en jämn och kraftfull acceleration, perfekt för äventyr i variabel terräng.

Scott Bike Ransom eRide 920 visar sin styrka som en heldämpad elcykel, med fram- och bakdämpning från erkända tillverkare som RockShox och FOX. Detta heldämpade system absorberar effektivt stötar från ojämn terräng, vilket inte bara skyddar cykeln utan också ökar din komfort och kontroll under färden. Som en elcykel för terräng innebär Scott Ransom breda däck och en hög slaglängd på dämparna, som möjliggör smidig färd genom teknisk terräng som steniga stigar och rotfyllda leder. Flexibiliteten och kraften från cykelns avancerade fjädringssystem maximerar din körkänsla och gör att du kan utforska mer utmanande rutter med stor tillförsikt.

Räckvidden på Scott Bike Ransom eRide 920 är imponerande tack vare dess högkapacitets PowerTube 625Wh-batteri, vilket kvalificerar den som en elcykel med lång räckvidd. Oavsett om du planerar en lång distansfärd eller flera korta turer, garanterar den effektiva energihanteringen och den stora batterikapaciteten att du kan fortsätta din resa utan orosmoln. Med en genomsnittlig räckvidd på upp till 80 km, beroende på terräng och körstil, stöder denna elcykel både längre äventyr och dagliga pendlingar med en enda laddning.

Tekniska specifikationer

Hastighet och Räckvidd
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel erbjuder en imponerande topphastighet på 25 km/h, vilket är perfekt för zippiga stadsfärder såväl som tuffare terrängäventyr. Med den generösa batterikapaciteten på 625Wh kan cykeln nå en räckvidd på mellan 6 till 10 mil beroende på terräng och körsätt, vilket placerar den i toppskiktet för elcyklar med lång räckvidd.

Hjulstorlek och Däck
Denna heldämpade elcykel är utrustad med 29-tums hjul, vilket ger utmärkt stabilitet och kontroll på varierat underlag. Däcken från Maxxis Dissector är 29x2.6 tum med 120TPI, vilket innebär att de är både slitstarka och anpassade för maximal effektivitet och grepp i utmanande terräng.

Bromssystem
För säkerhetens skull är Scott Ransom eRide 920 L 2024 utrustad med avancerade SRAM DB8 4 Piston Disc skivbromsar. Denna typ av bromssystem erbjuder överlägsen bromskraft och pålitlighet vilket är essentiellt, inte bara i höga hastigheter utan även på hal eller ojämn terräng.

Växelsystem och Drivkomponenter
Cykelns drivkraft hanteras med ett 12-växlars SRAM NX Eagle växelsystem, erkänt för sin precision och hållbarhet. Detta gör det möjligt för föraren att smidigt och effektivt justera till den optimala växeln utifrån landskap och önskad ansträngning.

Med dessa avancerade och genomtänkta tekniska specifikationer är Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 mer än redo att ta sig an både stadsstråken och krävande terräng.

Design och komfort

Scott Bike Ransom eRide 920 L 2024 Elcykel är enastående genom sin moderna och ändamålsenliga design. Cykelns hjärta, en robust och lätt aluminiumram, är både hållbar och stilren, vilket ger en perfekt kombination för tuff terrängcykling. De ergonomiska komponenterna, som Syncros Tofino 2.5 Regular sadeln och Syncros Endurance lock-on handtag, är noggrant utformade för att maximera komfort under långa och krävande färder. Sadelns design och handtagens greppvänliga material minskar trötthet och ökar cyklistens kontroll och stabilitet, även under intensiva förhållanden. Utöver detta bidrar cykelns smarta geometri och design till en behaglig och responsiv cykling, oavsett terrängtyp.

Ljus och säkerhet

Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel är inte bara känd för sin framträdande drivkraft och terrängegenskaper, utan även för sina avancerade säkerhets- och ljusfunktioner. Modellen inkluderar integrerade lampor både fram och bak som säkerställer god sikt och synlighet oavsett väderförhållanden. Framlyset är förinstallerat och designat för att erbjuda stark, riktad belysning, medan baklyset är integrerat i stänkskärmen för en sömlös och skyddad montering.

Vad gäller säkerheten, kommer denna heldämpade elcykel med ett högpresterande bromssystem av SRAM DB8 4 Piston Disc, vilket erbjuder exceptionell bromsverkan även under de mest krävande förhållandena. Denna effektiva bromskraft är särskilt kritisk i utmanande terräng, där pålitliga bromsar inte bara förbättrar kontrollen utan även ökar användarens säkerhet markant. Dessa säkerhetsfunktioner gör Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 till en utmärkt partner för äventyrliga färder i varierande miljöer.

Användning och underhåll

För att säkerställa en lång livslängd och bibehållen hög prestanda för din Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel, är regelbunden skötsel och underhåll avgörande. Se till att regelbundet rengöra och smörja kedjan, speciellt efter körning i dammiga eller smutsiga miljöer. Kontrollera också bromssystemet och lufttrycket i däcken före varje tur för att garantera optimal säkerhet och komfort. Batteriets hälsa kan bevarkäras genom att undvika fullständigt urladdning och istället ladda det när det når omkring 30% kapacitet. Förvara din elcykel i ett torrt och tempererat utrymme för att förhindra fuktskador och undvika extrem kyla eller värme.

Varför välja Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024?

Om du överväger att Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 köp online, är detta ett utmärkt val för dem som söker en av de bästa elcyklarna för bergsterräng 2024. Med sitt robusta utförande som inkluderar en heldämpad aluminiumram, effektiv drivkraft via en Bosch Performance CX motor, och avancerade SRAM NX Eagle växlar, är denna modell ljusår framför konkurrenten när det kommer till prestanda i krävande terräng. Eftersom cykeln är utrustad med ett kraftfullt 625Wh batteri, kan du förvänta dig en räckvidd som klarar långa äventyr utan problem. Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 erbjuder också en suverän komfort och kontroll, vilket gör den till en utmärkt investering för seriösa bergscyklister eller de som önskar en pålitlig följeslagare på varierade och utmanande leder.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel.

Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel eller Scott Bike Patron Eride 930 Grön M 2024 Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Scott Bike Patron Eride 930 Grön M 2024. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott Bike Patron Eride 930 Grön M 2024 Elcykel. Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024