Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel

52 995 kr
Utforska nya höjder med Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel, en toppmodern el-mountainbike som kombinerar högteknologiska komponenter med suverän design. Denna elektriska mountainbike Scott är utrustad med en kraftfull Bosch Performance CX motor och ett integrerat batteri på 625Wh, vilket säkerställer lång räckvidd och hög prestanda under dina äventyr. Cykeln är perfekt anpassad för både tuffa terränger och avslappnade utflykter tack vare en avancerad 140 mm dämpning och en modern SRAM SX Eagle 12-växlad drivlina. Den här Scott elcykeln erbjuder inte bara pålitlig kraft och kontroll, utan även en snygg design i ögonfallande blått. Oavsett om du är ute efter adrenalinfyllda nedfarter eller lugna turer i naturen, är Scott Strike Eride 930 elektrisk mountainbike ditt ultimata val för en dynamisk och effektfull cykelupplevelse.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel definierar gränssnittet mellan innovation och prestation i el-mountainbike-segmentet. Denna högpresterande elcykel är utrustad med en avancerad Bosch Performance CX motor och ett kraftfullt integrerat 625Wh batteri, vilket erbjuder enastående uthållighet och kraft i utmanande terräng. Dess intelligenta konstruktion med en premium aluminiumram och precisionstillverkade komponenter från SRAM och Marzocchi, ger en oöverträffad kördynamik och stabilitet. Optimal för både extrem off-road cykling och bekväma fritidsrundor. Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel är cykeln för dig som inte kompromissar med kvalitet och prestanda.

Tekniska specifikationer

Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel är en framstående produkt i kategorin elektrisk mountainbike Scott, utrustad med toppmoderna tekniska specifikationer som uppfyller behoven hos även de mest krävande cyklisterna. Hjärtat i denna högpresterande elcykel är Bosch Performance CX motor, känd för sin kraftfulla prestanda och pålitlighet i tuff terräng. Motorn kompletteras av ett robust PowerTube 625Wh batteri, vilket inte bara ger en suverän uthållighet med en räckvidd på mellan 60 och 100 kilometer, utan också integreras snyggt i cykelns ram för en slank profil.

Växelsystemet i denna Scott elcykel använder sig av SRAM SX Eagle-teknologin, som erbjuder 12 växlar. Detta system är särskilt utformat för att hantera de varierade påfrestningar som uppstår i olika mountainbike-miljöer, vilket gör det enkelt att anpassa sig till såväl branta uppförsbackar som snabba nedförsbackar. Denna kombination av en elcykel med Bosch Performance CX motor och ett tillförlitligt växelsystem gör Scott Strike Eride 930 Blå XL till en idealisk följeslagare för off-road äventyr.

Vad gäller mindre specifikationer, så har Scott Strike Eride 930 Blå XL ett imponerande hjulsystem med 29-tums hjul som erbjuder utmärkt stabilitet och grepp på alla underlag. Cykelns totala vikt ligger på 24 kg, vilket ger en solid känsla utan att vara omöjlig att manövrera. Dessutom är el-mountainbiken designad för att hantera en maxhastighet på 25 KM/H, vilket är perfekt anpassat efter europeiska standarder för elcyklar. Dessa specifikationer bekräftar inte bara cykelns kvalitet utan också dess kapacitet att prestera i olika terrängtyper.

Design och komfort

Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel kombinerar estetik med ergonomi för att leverera en oöverträffad körupplevelse. Denna el-mountainbike är utformad med en robust och lätt aluminiumram som presenterar en iögonfallande blå nyans, vilket inte bara ger en modern touch utan också framhäver dess sportiga natur. Detaljer som Syncros Comfort lock-on grips och Syncros Capilano-sadeln är noggrant utvalda för att öka komforten, vilket gör långa turer mindre ansträngande och ger en behaglig känsla oavsett terräng. Greppen är designade för att minska vibrationer genom styret och erbjuder därmed förbättrad kontroll och minskad trötthet i händerna. Syncros Capilano-sadeln bidrar även det till cykelns komfort genom att erbjuda optimal stöd och dämpning, vilket gör att du kan fokusera mer på äventyret framför dig. Denna kombination av högkvalitativa, komfortorienterade komponenter förstärker cykelns rykte som en högpresterande elcykel, passande för både utmanande utflykter och avslappnade turer.

Säkerhet och dämpningssystem

Säkerhet och dämpningssystem

Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och ett robust dämpningssystem för optimal prestanda i utmanande terräng. Cykelns säkerhetsfunktioner leds av de kraftfulla SRAM DB8 4 Piston Disc-bromsarna, vilka erbjuder enastående bromskraft och kontroll även under våta eller leriga förhållanden. Bromssystemet är speciellt anpassat för bergsterräng och hjälper dig att hålla farten under kontroll oavsett nedförsbacke eller tekniskt svåra stigar.

När det gäller dämpningen har Scott Bike Strike Eride 930 en Marzocchi framgaffel och en X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare. Dessa komponenter är utformade för att ge en smidig åktur oavsett ojämnheter på vägen. Marzocchi-gaffeln ger exceptionell responsivitet och stötabsorbering, medan X-Fusion bakdämparen anpassar sig efter varierande terrängtyper och bidrar till cykelns övergripande stabilitet och komfort. Genom dessa system kan cyklisten enkelt justera inställningarna för att matcha terrängens krav, vilket gör Scott Bike Strike Eride 930 till en pålitlig följeslagare på spåret.

Flexibilitet och användningsområden

Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel visar upp en exceptionell flexibilitet oavsett terräng, vilket gör den till en idealisk följeslagare både på slingriga skogsvägar och stadens asfalterade stråk. Med sin avancerade lockout-funktion kan du med enkelt handgrepp anpassa dämpningen för att effektivt möta de krav som olika underlag ställer. Dessutom är cykeln utrustad med en dropperpost, vilket betyder att du snabbt och smidigt kan justera sadelhöjden under färden, en funktion som är ovärderlig i branta och tekniskt utmanande nedfarter.

Den här högpresterande elcykeln är perfekt för den som söker adrenalinkickar i tuff terräng, men fungerar precis lika bra för lugna och avkopplande turer i natursköna miljöer. Scott Strike Eride 930 elektrisk mountainbike levererar en mångsidighet som är svår att överträffa, oavsett om du söker en cykel för extrema äventyr eller för att njuta av naturen i en lugnare takt.

Ekologiska och ekonomiska förtjänster

Att investera i en Scott Bike Strike Eride 930 Blå XL Elcykel innebär att man inte bara väljer en högpresterande el-mountainbike, men också gör ett medvetet val för miljön och ekonomin. En elcykel, särskilt en som Scott elcykel med lång räckvidd och hög prestanda, minskar avsevärt utsläpp av skadliga gaser jämfört med bilar för korta till medellånga sträckor. Elcykeln kräver mindre energi än en bil och är billigare att underhålla, eftersom kostnaderna för bränsle, försäkring och reparationer är lägre.

Dessutom, med en räckvidd på 6 - 10 mil per laddning, erbjuder Scott Strike Eride 930 en effektiv lösning för både dagliga pendlingar och längre äventyr utan räckviddsångest. Det är en kostnadseffektiv lösning som inte bara skonar naturen utan även plånboken på lång sikt.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel.

Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel eller Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Scott Bike Strike Eride 930 Blå M. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Och man kan istället välja att kolla mer på komponenterna för att se vart man får bäst.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024