Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men Xl Grön 2024 Elcykel Hybrid

49 995 kr
Upptäck framtiden för hybridcyklar med Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel. Denna toppmoderna elcykel är den perfekta följeslagaren för både äventyr och daglig pendling. Med sin kraftfulla Bosch Performance CX motor och Shimano XT drivlina, erbjuder den en slående kombination av effektivitet och smidighet. Den robusta aluminiumramen och hydrauliska skivbromsarna garanterar högsta säkerhet och kontroll under alla förhållanden. Dessutom säkerställer den avancerade batteritekniken en imponerande lång räckvidd, perfekt för längre turer utan oron för batteriutmattning. Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men är inte bara en elcykel, den är din portal till en ny värld av cykling där gränserna för vad som är möjligt ständigt tänjs.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel hybrid är mer än bara en cykel; det är en banbrytande lösning för den moderna cyklisten. Denna toppmoderna hybrid elcykel kombinerar det bästa av två världar – effektiviteten hos en traditionell cykel med det kraftfulla stödet från en elektrisk motor. Med sin dynamiska Bosch Performance CX motor, som är känd för sin robusthet och pålitlighet, erbjuder denna modell en unik blandning av prestanda och komfort. Dess gröna, iögonfallande färg och eleganta design gör den inte bara till ett effektivt transportmedel utan också till en estetisk höjdpunkt på vägarna. Cykeln är speciellt framtagen för att erbjuda maximal effektivitet och användbarhet på både stadsstråk och i utmanande terräng, vilket gör Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL till en idealisk följeslagare för äventyrssökare såväl som pendlare.

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel är designad för att smidigt hantera både äventyr och pendling. Denna elcykel för äventyr och pendling fungerar lika bra på stadens gator som på slingrande landsvägsvägar. Framtagen för att ge en optimal balans mellan komfort och effektivitet, utrustad med en Shimano XT drivlina som säkerställer smidiga växlingar och en kraftfull bromskapacitet tack vare de hydrauliska skivbromsarna. Den robusta ramkonstruktionen och det stötdämpande systemet bidrar till en behaglig åktur även på de mest krävande utflykterna. Med Scott eRIDE's elektriska hybridcykel kan du lita på att varje resa blir både effektiv och njutbar, oavsett destination. Den är perfekt för dig som värdesätter hållbarhet och prestanda, och som söker en pålitlig partner för dagliga resor eller spontana äventyr.

Tekniska specifikationer

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel är en avancerad hybrid elcykel som erbjuder toppmodern teknik inom elcykelindustrin. Med en hastighet på upp till 25 km/h och utrustad med en kraftfull Bosch Performance CX motor, är denna elcykel ideal för både högpresterande pendling och äventyrliga utflykter. Cykeln har en hjulstorlek på 28 tum, vilket bidrar till en stabil och smidig körupplevelse på en mängd olika underlag. Motorn är en effektiv mittmotor som optimerar viktfördelningen och förbättrar körupplevelsen. Dessutom är cykeln utrustad med ett Bosch PowerTube 750Wh batteri som ger en enastående elcykel med lång räckvidd, vilket är perfekt för långa turer och krävande terränger.

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 är utrustad med en toppmodern Shimano XT drivlina som garanterar en mjuk och tillförlitlig växling under alla förhållanden. Detta 10-växlade system är konstruerat för att effektivt hantera både hastighet och terränganpassning. Dessutom är cykeln förstärkt med hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-MT410, vilket säkerställer överlägsen bromskraft och kontroll även under våta och smutsiga förhållanden. Denna kombination av högkvalitativ drivlina och avancerat bromssystem gör Scott Sub Sport eRIDE 10 till en pålitlig följeslagare på både stadsgator och lantliga vägar.

Design och komfort

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Men XL Grön 2024 är en hybrid elcykel som kombinerar en imponerande och modern estetik med avancerad komfort. Cykelns distinkta gröna färg och slanka ram ger den ett attraktivt och stilrent utseende som sticker ut både i stadslandskapet och på landsvägarna. Cykeln är utrustad med en ergonomiskt utformad dämpad gaffel från Suntour, som effektivt absorberar ojämnheter på vägbanan, vilket garanterar en smidig och behaglig åktur. Dessutom bidrar ergonomiska handtag och en komfortabelt designad sadel till ytterligare bekvämlighet, även under längre turer.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Men XL har också utmärkande funktioner som integrerad belysning fram och bak, vilket inte bara förbättrar säkerheten men också ökar användarvänligheten i mörkare förhållanden. Den robusta pakethållaren förstärker ytterligare cykelns användbarhet, speciellt anpassad för den urbana cyklisten eller för längre utflykter där extra packutrymme är nödvändigt. Dessa funktioner, tillsammans med utmärkelsen som en "elcykel med lång räckvidd", positionerar Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Men XL Grön 2024 som en idealisk följeslagare för både daglig pendling och mer äventyrliga resor.

Innovativa funktioner

Bosch Performance CX-motorn, som är känd för sin höga kvalitet och effekt, utrustar Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel med överlägsen styrka och prestanda. Med upp till 85Nm i vridmoment säkerställer denna motor att du kan hantera alla typer av terräng, från stadens gator till mer krävande bergsstigar. Detta vridmoment är särskilt avgörande för att ge cyklisten en kraftfull start och hjälper även till vid klättringar, vilket gör detta till en utmärkt hybrid elcykel för både äventyr och pendling. Att cykla blir mindre ansträngande och mer njutbart, vilket gör att du kan färdas längre utan att känna av trötthet. Bosch Performance CX-motorns effektivitet och tysta drift gör även denna elcykel till ett utmärkt val för den som söker en pålitlig och dynamisk följeslagare i vardagen.

Den integrerade PowerTube 750Wh-batteriet hos Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel betonar inte bara cykelns slanka och enhetliga design utan erbjuder även en exceptionellt lång räckvidd. Med kapacitet att klara av 7 till 10 mil på en enda laddning, beroende på cykelns användningssätt och yttre förhållanden, står denna elcykel redo för både långa dagsturer och effektiva pendlingar utan oro för att energin ska ta slut. Denna elcykel med lång räckvidd minimerar behovet av frekventa laddningar, vilket är idealiskt för användare som önskar spendera mer tid på att utforska snarare än att vänta. Detta tillägg av pålitlighet och uthållighet gör den till en föredragen modell för seriösa cyklister och äventyrare.

Säkerhetsfunktioner

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men XL Grön 2024 Elcykel är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner för att garantera din trygghet under alla typer av cykeläventyr. Cykeln är förstärkt med hydrauliska skivbromsar från Shimano, som erbjuder exceptionell bromskraft och pålitlig prestanda oavsett väderförhållanden. Dessa bromsar ger dig full kontroll när du behöver stanna snabbt och effektivt, vilket är avgörande både i stadsmiljö och på slingriga landsvägar. Dessutom är cykeln utrustad med högkvalitativ belysning, med en kraftfull framlykta från Lezyne på 65 LUX och en extra stark baklykta, vilket säkerställer att du är synlig för andra trafikanter både dag och natt. Dessa belysningsfunktioner förbättrar inte bara din synlighet utan ökar även din säkerhet under cykling i dåliga ljusförhållanden och på mörka vägar.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men Xl Grön 2024 Elcykel Hybrid.

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men Xl Grön 2024 Elcykel Hybrid eller Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid?

Den cykel som liknar mest är Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid. Båda cyklarna är tillverkade av Scott vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Och man kan istället välja att kolla mer på komponenterna för att se vart man får bäst.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024