Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid

31 995 kr
Upplev mångsidigheten med Scott Sub Active eRide Lady Elcykel Hybrid, en toppmodern elcykel som suddar ut gränserna mellan stadscykling och äventyr i naturen. Denna modell är utrustad med en kraftfull Bosch elmotor och ett integrerat 400Wh batteri, vilket gör den ideal för både daglig pendling och längre utflykter. Cykeln har en lätt aluminiumram och är designad med en justerbar styrstam för optimal komfort och ergonomi. Utrustad med hydrauliska skivbromsar, en Suntour framgaffel och premium Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c däck, garanterar Scott Sub Active eRide säkerhet och stabilitet på alla underlag. Den eleganta designen kompletteras av smarta funktioner som integrerad belysning och en intuitiv Purion display. Oavsett om du navigerar stadens gator eller utforskar skogsstigar, är denna elcykel hybrid redo att ta din cykelupplevelse till nästa nivå.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt

Scott Sub Active eRide introducerar en mångsidighet i cykelvärlden som är perfekt avpassad för den moderna cyklisten. Oavsett om du navigerar genom stadens gator eller utforskar lättare skogsstigar, erbjuder denna elcykel hybrid en pålitlig och komfortabel färd. Driven av en kraftfull Bosch elmotor och utrustad med en robust batterikapacitet, klarar Scott Sub Active eRide av att hålla en jämn och effektiv hastighet på upp till 25 km/h. Dess dynamiska design kombinerat med toppmoderna funktioner gör den idealisk för både pendling och rekreation.

Scott Sub Active eRide utmärker sig med sin robusta aluminiumram som inte bara garanterar hållbarhet utan också ger en lätt och smidig körupplevelse. Ramen har intern kabeldragning vilket inte bara skyddar kablar från väder och vind, men också bidrar till en ren och snygg estetik. Cykelns justerbara komponenter, som styret och sadelstolpen, gör det enkelt för varje cyklist att anpassa cykeln efter personliga preferenser och behov. Denna designfilosofi säkerställer att Scott Sub Active eRide inte bara ser bra ut, men också erbjuder en skräddarsydd och bekväm färd för alla.

Tekniska specifikationer

Scott Sub Active eRide är utrustad med en högpresterande Bosch elmotor. Denna mittmotor från Bosch Active serien levererar tillförlitlig kraft med sina 250W, vilket är perfekt för både stadskörning och mildare terrängcykling. Motorinstallationen ger en balanserad viktfordelning och en smidig körupplevelse, vilket gör Scott Sub Active eRide till en idealisk elcykel hybrid.

Batteriet på Scott Sub Active eRide är ett Bosch PowerTube 400Wh, vilket erbjuder en imponerande kapacitet som håller för en räckvidd mellan 40 till 70 km beroende på körstil och terräng. Laddningstiden är minimal, endast 4 timmar, vilket innebär att du snabbt kan vara ute på vägen igen.

För transmissionen står Shimano Acera växelsystem med 9 växlar som ger en bred variation av växlingsalternativ för olika typer av terränger. När det kommer till stoppkraft, är cykeln utrustad med hydrauliska skivbromsar, specifikt Shimano BR-M200 Disc, vilket ger överlägsen bromskraft och pålitlighet i alla väderförhållanden.

Funktioner och fördelar

Scott Sub Active eRide är designad för att hantera en mängd olika terränger och väderförhållanden med lätthet. Tack vare den robusta konstruktionen och högkvalitativa komponenter är denna elcykel hybrid både tillförlitlig och användarvänlig i diverse miljöer. Dess integrerade pakethållare gör det enkelt att transportera packning eller inköp, medan det slimmade kedjeskyddet skyddar kedjan från smuts och grus, vilket minimerar slitage och underhåll. För säkerhet under dygnets mörkare timmar är cykeln utrustad med kraftfull integrerad belysning från Axa, vilket garanterar god sikt och synlighet.

När det gäller komfort på ojämna underlag och längre resor levererar Scott Sub Active eRide i toppklass. Den dämpade framgaffeln från Suntour hjälper till att absorbera stötar från ojämna ytor, vilket ger en jämnare och mer behaglig färd. Dessutom är cykeln utrustad med Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c däck som erbjuder utmärkt grepp och hållbarhet, samtidigt som de minskar vibrationer på grova ytor. Denna kombination av avancerad dämpning och pålitliga däck säkerställer att varje tur med din Scott Sub Active eRide blir så komfortabel och njutbar som möjligt.

Design och estetik

Scott Sub Active eRide utmärker sig med sin slående estetik och välgenomtänkta design. Cykelns moderna urbana framtoning accentueras av den eleganta blå färgen, vilket gör den till ett iögonfallande inslag på stadens gator. Den smidiga och stilrena designen understryker cykelns modernitet och passar perfekt för en aktiv livsstil i urbana miljöer.

Den interna kabeldragningen bidrar inte bara till cykelns slanka utseende utan förbättrar också dess funktionalitet genom att minska risken för kabelskador. Denna konstruktion leder till en renare och mer strömlinjeformad profil, vilket reducerar luftmotståndet och skyddar viktiga komponenter från väder och vind. Detta exempellösa tillvägagångssätt i designen förbättrar inte bara den visuella upplevelsen utan också användarupplevelsen.

Säkerhetsfunktioner

Scott Sub Active eRide Lady Elcykel uppfyller alla säkerhetskrav enligt svensk standard SS-EN 15194:2017, vilket innebär att den är särskilt utformad för att garantera säkerhet under färd. Elcykeln är utrustad med en pålitlig Bosch elmotor som ger en jämn och kontrollerad assistans upp till hastigheten 25 km/h, vilket är den lagliga hastighetsgränsen för elcyklar i Sverige. Denna hastighetsbegränsning bidrar till en säker användning i både urbana och landsbygdsmiljöer.

En av de mest framträdande säkerhetsfunktionerna på Scott Sub Active eRide är dess avancerade belysningssystem från Axa. Framljuset, Axa Compactline 35, och bakljuset erbjuder exceptionell synlighet i mörker och dåliga väderförhållanden, vilket är avgörande för både cyklistens och medtrafikanternas säkerhet. Dessutom är cykeln utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-M200, som ger överlägsen bromskraft och pålitlig prestanda oavsett väder, vilket säkerställer att stoppsträckan är effektiv och kontrollerbar.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid.

Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Båda cyklarna är tillverkade av Scott vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024