Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel

25 596 kr
Upptäck friheten och flexibiliteten med Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel, en toppmodell från 2022 som kombinerar hållbarhet, stil och avancerad teknologi. Perfekt anpassad för både släta asfaltstråk och mildare skogsvägar, denna unisex elcykel är utrustad med en kraftfull Bosch mittmotor och ett effektivt 400Wh batteri. Njut av bekväm körning med dess justerbara styrstam och upplev smidig växling med Shimano Acera 9-växlad drivlina. Säkerhet och kontroll på alla underlag garanteras genom de pålitliga hydrauliska skivbromsarna från Shimano. Med Scott Sub Active Eride får du en elcykel med Bosch motor och Purion display, vilket ger dig alla nödvändiga verktyg för en suverän cykelupplevelse. Idealisk för den äventyrslystna som söker en hållbar och effektiv följeslagare på vägen.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är en banbrytande modell designad för att leverera både funktionalitet och användarvänlighet. Denna mångsidiga elcykel är perfekt för såväl asfaltsytor som mildare terräng på skogsvägar, och har utrustats med komponenter av högsta kvalitet för att säkra en jämlik och njutbar cykelupplevelse för alla. Med dess intuitiva Bosch-drivenhet och smidig navigering är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel en självklar partner för daglig pendling och avkopplande fritidsturer.

Ramen på Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är tillverkad av höghållfast aluminium, utformad för att motstå de utmaningar som varierat underlag och långvarig användning kan innebära. Cykeln är lätt, med en vikt på 28,40 kg, vilket underlättar hantering och transport. Storleken och designen är utformad för att passa en bred grupp cyklister, och den gröna färgen ger en attraktiv och uppfriskande look som skiljer den från mängden. Med en sådan genomtänkt design och materialval är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel en pålitlig följeslagare på alla typer av cykeläventyr.

Tekniska specifikationer

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är utrustad med en kraftfull Bosch mittmotor som ger optimalt vridmoment och hanterbarhet, vilket gör den till en idealisk elcykel med Bosch motor för både stadskörning och lätta terrängvägar. Denna motor garanterar en jämn och responsiv körupplevelse, vilket är essentiellt för en elcykel av denna kaliber.

Dess integrerade batteri, PowerTube 400Wh, erbjuder en imponerande räckvidd på mellan 4 och 7 mil per laddning, beroende på terräng och användningssätt. Batteriet är fulladdat på endast 3,5 timmar, vilket gör det snabbt och effektivt för daglig användning.

Cykeln kommer även utrustad med ett Shimano Alivio 9-växlat system, vilket siktar på smidighet och effektivitet i växlingen. Kraftiga Shimano BR-M200 skivbromsar och robusta 28-tums hjul säkerställer att säker och kontrollerad färd, optimalt för både asfalterade vägar och mindre krävande skogsvägar.

Komfort och ergonomi

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel erbjuder optimal komfort tack vare sina ergonomiskt utformade komponenter. Cykelns justerbara styrstam gör det möjligt för användaren att anpassa cykeln efter egen kroppsställning, vilket ökar både komforten och effektiviteten under färden. Den bekväma sadeln, Selle Royale Essenza, är designad för långa turer och minimerar tryckpunkter för ökad komfort även under längre resor. Detta gör cykeln till ett perfekt val för alla som värderar bekvämlighet i samband med sina cykeläventyr.

Scott Sub Active Eride är utrustad med ett avancerat dämpningssystem som effektivt absorberar stötar från ojämna ytor, vilket är en betydande fördel när du cyklar både på asfalt och skogsvägar. Denna mångsidighet garanterar en smidig och bekväm resa oavsett underlag. Dämpningssystemet, i kombination med de breda Schwalbe Energizer Active Plus däcken, försäkrar att denna elcykel erbjuder exceptionell komfort och hanterbarhet på en mängd olika vägytor, vilket gör den till ett överlägset val för cyklister som uppskattar äventyr på såväl stadsgator som lantliga stigar.

Design och tilläggsfunktioner

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel framhäver en omisskännlig estetik med sin iögonfallande gröna färg och elegant integrerade belysning. Cykelns design är inte bara praktisk men också visuellt tilltalande, vilket gör den perfekt för designmedvetna cyklister som värderar stil lika högt som funktion.

Designen på Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel inkluderar genomtänkta tillägg som en snygg pakethållare och ett skyddande kedjeskydd. Dessa är inte bara estetiskt tilltalande utan även praktiska; pakethållaren erbjuder robust stöd för dina saker medan du cyklar genom stadens gator eller landskapets vägar, och kedjeskyttet skyddar kläderna från olja och slitage. Varje detalj på denna unisex elcykel är framtagen med tanke på både form och funktion.

Användarvänlig teknologi

Purion-displayen på Scott Sub Active Eride är en användarvänlig komponent som lätt låter cyklisten hålla koll på viktig data under körning. Scott Sub Active Eride elcykel med Purion display erbjuder tydlig och direkt information om hastighet, batterinivå och resterande räckvidd. Displayens enkla interface gör det möjligt att snabbt och säkert ändra assistansnivå även under färd, vilket gör den idealisk för både nya och erfarna cyklister som värdesätter enkelhet och effektivitet under sina cykelturer.

Scott Sub Active Eride uppfyller de senaste kraven enligt svensk standard SS-EN 15194:2017, vilket innebär att den tekniskt är utrustad för att erbjuda elektrisk assistans upp till hastigheter om 25 km/h. Detta integrerade system är inte bara i linje med nationella trafikregler men förbättrar även cykelns säkerhet och hållbarhet vid användning på både asfalt och lättare terräng.

Varför välja Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel representerar det bästa valet för den moderna cyklisten tack vare en perfekt symbios av kraft, komfort och teknologi. Utrustad med en kraftfull Bosch-mittmotor, en långlivad PowerTube 400Wh batteri och Shimano Acera 9-växlad drivlina, levererar den en smidig och effektiv prestation både på asfalt och lättare skogsvägar. Med sitt robusta men lätthanterliga utförande och Purion display som ger full kontroll och översikt, står den ut som det självklara valet för år 2022. Scott Sub Active Eride 2022 elcykel med mittmotor och Scott Sub Active Eride Unisex S med Shimano Acera, är anpassade för de flesta cyklisten i urbana miljöer såväl som på lantliga äventyr.

Denna unisex elcykel är perfekt för alla, oavsett kön eller erfarenhetsnivå. Vare sig du är ute efter en pålitlig pendlingpartner eller en trogen följeslagare på söndagsäventyren, är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel ett överlägset val. Med dess justerbara ergonomiska funktioner och förmåga att anpassa sig efter olika vägförhållanden, erbjuder den en skräddarsydd och bekväm cykelupplevelse för alla. Gör dig redo att uppleva friheten och glädjen med hög prestanda i alla miljöer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel.

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel eller Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid. Båda cyklarna är tillverkade av Scott och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024