Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel

25 596 kr
Upptäck den mångsidiga Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel, din optimala följeslagare både i stadsmiljö och på skogsstigar. Denna hybrid elcykel är utformad för att ge en säker och behaglig färd med sin robusta aluminiumram och smarta interna kabeldragning. Förstärkt av en kraftfull Bosch motor och effektiv Shimano Acera växelsystem, garanterar den en smidig och pålitlig körupplevelse. Med en integrerad 400 Wh batteri och dynamisk Purion display, erbjuder Scott Sub Active praktiska funktioner som justerbart styre och hydrauliska skivbromsar som säkrar kontroll i alla väder. Utrustad med funktionella designelement som pakethållare och integrerad belysning, är denna unisex elcykel perfekt för både daglig pendling och äventyr ute i naturen. Stig på och upplev hur lätt det är att navigera både stadens puls och lugna stigar med Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel representerar den perfekta hybridcykeln för både stadsmiljöer och skogstigar. Med en visuellt tilltalande och funktionell design, kännetecknas denna elcykel av en stark aluminiumram och smart intern kabeldragning för att hålla linjerna rena och underhålla ett stilrent utseende. Användarkomforten är i fokus med ett justerbart styre som möjliggör personlig anpassning av sittställningen. Denna anpassning främjar en optimal balans mellan komfort och effektivitet under färd. Tack vare den högpresterande Bosch-motorn och pålitliga Shimano Acera-växlarna erbjuder Scott Sub Active Eride effektiva och jämn kraftöverföringar, vilket gör den idealisk för varierade hastigheter och terränger. Cykeln uppfyller de strikta kraven i svensk standard SS-EN 15194:2017 och stöder assistans upp till hastigheter av 25 km/h, vilket gör den till en trygg och robust följeslagare på alla dina äventyr.

Produktdesign och Komfort

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är en hybrid elcykel som kombinerar ergonomisk design med praktisk funktionalitet för att skapa en idealisk körupplevelse både i stadsmiljö och på skogsstigar. Den robusta aluminiumramen är utformad för att ge både komfort och säkerhet, medan den justerbara styren tillåter förare att finjustera sin sittställning, ökande både komfort och hanterbarhet under skilda körförhållanden. En av cykelns särdrag är dess interna kabeldragning som inte bara förbättrar cykelns estetik men också skyddar kablar från yttre påfrestningar, vilket bidrar till mindre underhåll och längre livslängd.

Den genomtänkta geometrin hos Scott Sub Active Eride bidrar till ökad trafiksäkerhet och en bekvämare körställning, idealisk för långvarig användning. Designelement som pakethållare och kedjeskydd inte bara förhöjer komforten utan också praktikaliteten, och den integrerade belysningen säkerställer att du syns väl i trafiken under alla tider på dygnet. Dessa detaljer i kombination med toppmodern teknik från Bosch och Shimano gör Scott Sub Active Eride till en föredragen unisex elcykel för både vardagspendling och äventyr i naturen.

Tekniska Specifikationer

Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel är inte bara en elcykel; det är en teknologisk innovation designad för den moderna pendlingen och äventyr utanför allfartsvägarna. Denna hybrid elcykel kombinerar de senaste inom komponenter och teknik för att erbjuda en jämn och effektiv åktur. Med en robust aluminiumram anpassad för både stadsmiljö och lättare terräng, stödjer denna unisex elcykel mångsidighet och extrem användbarhet. Cykeln är utformad för att vara intuitiv och användarvänlig med sin integrerade Purion-display som gör det enkelt att hålla koll på dina inställningar och batteriets status.

Strukturen och specifikationerna på Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel är noggrant övervägda för att optimera trafiksäkerhet och komfort. Den justerbara styrinställningen möjliggör personlig anpassning för optimal sittställning, vilket är särskilt viktigt under längre resor eller när man manövrerar i stadstrafik. Effektiviteten hos denna Scott elcykel med Shimano Acera växlar garanteras även av den högpresterande Shimano Acera 9-växels drivlinan, vilket säkerställer smidiga växelförändringar och pålitlig kraftöverföring vid olika cykelförhållanden.

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är designad som en hybrid elcykel, vilket innebär att den har en ram anpassad för såväl stadskörning som mildare terräng. Det smarta hybridkonceptet kombinerar fördelarna med både stadscyklar och terrängcyklar, vilket gör den till ett utmärkt val oavsett om du pendlar i staden eller utforskar natursköna stigar.

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är utrustad med en effektiv Bosch Active 250W motor, vilket gör den till en utmärkt elcykel med Bosch motor för både stadsmiljöer och terrängkörning. Batteriet på 400 Wh är väl integrerat i ramen vilket ger en slimmad design och långvarig energi för längre turer. Detta gör cykeln till en pålitlig hybrid elcykel, anpassad för varierande underlag.

Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel är utrustad med ett effektivt växel- och bromssystem för pålitlig prestanda. Växelsystemet består av Shimano Acera 9-växel som erbjuder smidiga och snabba växlingar. Cykeln har också hydrauliska skivbromsar som garanterar stark och säker bromsverkan. Denna kombination gör den till en idealisk Shimano Acera elcykel för både stadsmiljö och lättare terräng.

Drivsystem och Prestanda

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel är utrustad med en högpresterande Bosch Active 250W motor, känd för sin robusthet och energieffektivitet. Denna elcykel med Bosch motor levererar en smidig och kraftfull assistans, vilket är idealiskt för både stadsfärder och lättare terräng. Motorns optimerade energiförbrukning garanterar en längre räckvidd per laddning, vilket gör den till ett utmärkt val för miljömedvetna användare.

Batteriet i "Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel" är en central del av prestandan. 400 Wh kapacitet erbjuder en effektiv strömförsörjning och är integrerat direkt i cykelns ram, vilket inte bara optimerar viktbalansen utan även bidrar till ett slankt och stilsäkert utseende. Tack vare denna smarta integrering har elcykeln en genomsnittlig räckvidd på 20 km, vilket gör den idealisk för både daglig pendling och längre utflykter. Laddningstiden är också optimerad för användarvänlighet, vilket underlättar en aktiv livsstil.

Drivlinan i denna Scott Sub Active Eride utrustas med en Shimano Acera 9-växels drivlina, känd för sin pålitlighet och smidiga växling. Fördelarna med Shimano Acera inkluderar inte bara precision i växelskiften utan även en tystare drift som är idealisk för både stadsmiljöer och lugna skogspartier. Denna Shimano Acera elcykel bidrar till en jämn och effektiv kraftöverföring som gör cykelturen både behaglig och energieffektiv. För de som söker en Scott elcykel med Shimano Acera växlar, erbjuder denna modell en optimal kombination av prestanda och användarvänlighet.

Säkerhetsfunktioner och Standarder

Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel är designad med fokus på säkerhet och komfort. Modellen är utrustad med avancerade hydrauliska skivbromsar, vilket garanterar utmärkt bromsverkan även under våta och glida förhållanden. Dessa bromsar ger inte bara snabb och kontrollerad inbromsning, utan är också pålitliga i olika väderförhållanden, vilket är essentiellt för säkerheten i stadstrafiken och på skogsstigar.

För ytterligare säkerhet i trafiken, kommer denna hybrid elcykel med integrerad belysning både fram och bak. Ljusen uppfyller de standarder som krävs för att säkerställa att du är synlig för andra trafikanter under alla delar av dagen och i olika väderförhållanden. Dessa säkerhetsegenskaper gör Scott Sub Active eRide till en idealisk unisex elcykel för både vardagligt pendlande och fritidsaktiviteter.

Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel uppfyller fullt ut de riktlinjer och krav som ställs enligt den svensk och europeiska standarden SS-EN 15194:2017, vilket är en standard för elektriska cyklar. Denna standard säkerställer att elcyklar är säkra att använda, både i tekniska termer och som transportmedel. Den specifika standarden omfattar regler om motorstyrka och hastighetsbegränsningar för att garantera säkerheten för både cyklisten och övriga trafikanter. Med en inbyggd hastighetsassistent begränsad till 25 km/h, garanterar Scott Sub Active eRide en laglig och säker användning enligt dessa standarder. Denna hastighetsbegränsning är inte bara en säkerhetsåtgärd, utan också en försäkran om att cykeln kan användas utan körkort eller registrering, vilket gör den till en utmärkt och flexibel lösning för daglig pendling eller fritidsaktiviteter.

Unika Egenskaper och Tillbehör

Scott Sub Active eRide Unisex S Elcykel är inte bara en hybrid elcykel för stad och skogsstigar, utan också en estetisk och funktionell upplevelse. Denna elcykel med Bosch motor utmärker sig med sina distinkta designelement som integrerad belysning och en robust pakethållare. Belysningen förbättrar säkerheten markant genom att öka synligheten under dåliga ljusförhållanden, vilket är essentiellt både i tät stadstrafik och på mer avlägsna vägar. Pakethållarens smarta design kompletterar cykelns linjer och gör den idealisk för att enkelt transportera allt från matkassar till arbetsväskor, vilket underlättar för användaren i vardagen.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel.
NamnPris
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Grå L Elcykel Hybrid 27 999 kr

Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel eller Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid. Ena cykeln är tillverkad av Scott medans den andra är tillverkad av Default_string och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Scott

NamnPris
Scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
Scott Sub Tour Eride 10 Unisex Elcykel Hybrid 31 996 kr
Scott Sub Tour Eride 10 Unisex S Elcykel Hybrid 31 996 kr
Scott Axis Eride Evo Tour Men Elcykel Hybrid 43 996 kr
Scott Axis Eride Evo Tour Men L Elcykel Hybrid 43 996 kr
Scott Sub Tour Eride 30 Unisex Elcykel Hybrid 25 596 kr
Scott Sub Tour Eride 30 Men Elcykel Hybrid 25 596 kr
Scott Sub Active Eride Lady M Elcykel Hybrid 27 980 kr
Scott Sub Tour Eride 30 Men M Elcykel Hybrid 25 596 kr
Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid 29 596 kr
© Vilken Cykel, 2024