Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid

29 596 kr
Utforska stadens alla hörn med Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid, en toppmodell bland elcyklar med 2022 års uppdateringar. Denna högpresterande hybridcykel är utrustad med Boschs ePower-system och ett kraftfullt 500Wh PowerTube-batteri. Designad för optimal komfort och effektivitet, är Scott Sub Tour Eride 20 Men perfekt för både daglig pendling och utflykter i urbana miljöer. Med en räckvidd på 5-8 mil och snabb laddningstid på endast 4,5h, är den här cykeln redo att ta dig vart du än behöver. Cykeln levereras även med förstklassiga Shimano-växlar och pålitliga skivbromsar från Shimano BR-M200, vilket säkerställer en smidig och säker körupplevelse. Upplev optimal prestanda och stil med Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel – bästa valet för elcykel Scott hybrid. Köp Scott Sub Tour Eride 20 Men online och njut av bästa elcykeln för stadskörning 2022.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid

Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel representerar den senaste innovationen inom elektriska hybrider för stadskörning. Denna avancerade modell är inte bara optimalt utformad för dagliga pendlingar men skiljer sig även ut med sin höga prestanda och pålitlighet. Den är anpassad efter de strikta kraven i den svenska standarden SS-EN 15194:2017, vilket innebär att cykeln säkert och effektivt assisterar upp till en hastighet av 25 km/h. Scott Sub Tour Eride 20 Men är den idealiska följeslagaren för urban mobilitet, tack vare dess effektiva motor och dynamiska design.

Cykelns hjärta är dess Bosch ePower-system utrustad med ett robust 500Wh PowerTube batteri, vilket erbjuder en exceptionell tillförlitlighet och bekvämlighet för dem som använder sin cykel dagligen. Den långa batterikapaciteten säkerställer att du kan utföra dina dagliga resor utan att oroa dig för att behöva ladda ofta, vilket gör Scott Sub Tour Eride 20 Men med Bosch Performance till ett utmärkt val för pendlare och stadsäventyrare.

Tekniska Specifikationer

Huvudfunktioner

Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid erbjuder en rad framstående tekniska specifikationer som gör den till ett utmärkt val för stadskörning. Cykeln är utrustad med en Bosch Performance mittmotor, som ger pålitlig kraft och jämn acceleration, vilket är perfekt för både snabba innerspår och långsamma körfält. Batteriet är en robust Bosch PowerTube 500Wh som lovar en imponerande räckvidd på 5 till 8 mil per laddning och kan fulladdas på endast 4,5 timmar. För enkel handhavande under färden finns Bosch Purion Display, en användarvänlig lösning som visar viktig körinformation i realtid. Cykelns bromssystem med Shimano BR-M200 discbromsar erbjuder effektiv och pålitlig bromskraft, vilket är essentiellt för säker stadscykling.

Detaljerade egenskaper

När det gäller de mer detaljerade egenskaperna för Scott Sub Tour Eride 20, har cykeln en dämpad uppbyggnad som säkerställer en mjuk åktur även på ojämna ytor. Den är utrustad med 28-tums hjul, optimala för balans och bekvämlighet på varierade underlag. Med sitt Shimano Alivio 3100 9-växels system, erbjuder cykeln en mängd växelalternativ som passar olika terränger och hastigheter. Vikten på cykeln är 26.8 kg, vilket är relativt lätt för en elcykel med så pass omfattande utrustning. Både dämpningen och växelsystemet bidrar till att göra Scott Sub Tour Eride 20 till en av de mest mångsidiga och hanterbara Scott elcykel 2022 modellerna på marknaden.

Design och Komfort

Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel imponerar inte bara med sin högteknologiska prestanda utan även med sin genomtänkta design och komfort. Cykeln är elegant utformad i en iögonfallande blå färg och dess robusta ram av hybridtyp tillverkad för stadsmiljö. Materialen är noga utvalda för hållbarhet och estetik, vilket garanterar en produkt som står ut i mängden samtidigt som den behåller en hög funktionalitetsnivå. Dessutom är cykeln utrustad med Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c däck som erbjuder utmärkt grepp och säkerhet på olika underlag, en vital egenskap för säker stadskörning. För att ytterligare förstärka säkerheten har Scott Sub Tour Eride 20 Men kraftfulla Lezyne-lampor fram (Front Mini 70LUX 200LUMEN) och bak (Rear Superbright) som gör cyklisten synlig även under dåliga ljusförhållanden. Dessa funktioner sammantaget förfinar både utseendet och säkerheten, vilket gör denna cykel till ett överlägset val för alla som vill köpa Scott Sub Tour Eride 20 Men online.

När det kommer till komfort erbjuder denna elcykel Scott hybrid justerbara handtag som gör det möjligt för varje användare att finna en optimal och ergonomisk ställning, vilket är särskilt viktigt under längre turer. Sadeln från Selle Royale Essenza är skulpterad för att erbjuda maximal komfort även under långa pendlingspass, vilket minskar trötthet och ökar körglädjen. Dessa komponenter är noga tilltagna för att skapa en harmonisk balans mellan funktionalitet och komfort, vilket gör Scott Sub Tour Eride 20 till mer än bara en transportmetod, det är en förlängning av pendlarens dagliga komfortzon.

Prestanda och Räckvidd

Scott Sub Tour Eride 20 Men är inte enbart en elcykel; det är ett kraftpaket optimerat för stadskörning. Med en topphastighet på 25 km/h och en imponerande räckvidd på 50-80 km på en full laddning, står denna cykel ut som en ideal pendlarcykel. Denna enastående prestanda är starkt kopplad till den effektiva Bosch Performance motorn, som inte bara ger en pålitlig drivkraft men också optimerar energianvändningen för längre avstånd. Scott Sub Tour Eride 20 Men med Bosch Performance säkerställer att varje resa är både snabb och energieffektiv, vilket gör den till en av de bästa elcyklarna för stadskörning 2022.

När det gäller laddningstiden är Scott Sub Tour Eride 20 Men imponerande med sin snabbhet. På endast 4,5 timmar är batteriet fulladdat och redo för ännu en dag av effektiv pendlingscykling. Denna snabbladdningsfunktion gör att du snabbt kan återuppta dina planer utan långa avbrott, vilket är en betydande fördel i det moderna snabba livet. Denna förmåga att snabbt bli redo för användning igen lyfter fram en av de många fördelarna med att köpa Scott Sub Tour Eride 20 Men online för dina urbana äventyr.

Säkerhetsfunktioner

Scott Sub Tour Eride 20 är utrustad med ett avancerat bromssystem som använder skivbromsar av modellen Shimano BR-M200 Disc. Dessa skivbromsar är kända för sin höga hållbarhet och tillförlitlighet, vilket gör dem idealiska för stadskörning där snabba stopp ofta är nödvändiga. Den robusta konstruktionen säkerställer att bromsarna presterar konsekvent oavsett väderförhållanden, och tack vare den moderna tekniken bakom dessa bromsar kan förare känna sig säkra på att de har kontroll över cykeln även i höga hastigheter eller på våta underlag. Eftersom Scott Sub Tour Eride 20 uppmärksammar vikten av säkerhet, är det rätt val för cyklister som prioriterar en säker och pålitlig körning.

Förutom ett effektivt bromssystem, är Scott Sub Tour Eride 20 även utrustad med högkvalitativa säkerhetstillbehör som ytterligare förstärker användarnas trygghet. Denna elcykel inkluderar ett AXA Block XXL-lås som är godkänt enligt ART, vilket erbjuder högsta möjliga skydd mot stöld. Belysningsutrustningen, med en Lezyne Front Mini lampa som ger 70 LUX och 200 lumen samt ett kraftfullt bakljus, garanterar att cyklisten är synlig även under dåliga ljusförhållanden. Dessa tillbehör uppfyller inte bara de stränga säkerhetskraven utan bidrar även till att förbättra tryggheten under cykelns användning, speciellt under mörkare delar av dygnet eller under ruskiga väderförhållanden. Med dessa funktioner blir Scott Sub Tour Eride 20 en ledande modell för de som söker efter en säker och pålitlig cykel för dagligt bruk.

Varför välja Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid

Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid sticker ut med sin toppmoderna teknik och användarvänlighet jämfört med andra elcyklar på marknaden. Utrustad med en kraftfull Bosch Performance mittmotor och ett kraftfullt Bosch PowerTube 500Wh batteri, erbjuder den en balanserad och kraftfull körupplevelse. Med en imponerande räckvidd på mellan 5 och 8 mil per laddning, överträffar den många andra modeller inom samma segment. Dessutom erbjuder Scott Sub Tour en komfortabel körställning och dämpad ram som reducerar vibrationer i stadsmiljöer. Den avancerade bromssystemet från Shimano och de pålitliga Schwalbe Energizer-däcken förbättrar både säkerheten och cykelns prestanda under varierande väderförhållanden. Med egenskaper som dessa är det tydligt varför denna cykel anses vara en av de bästa elcyklarna för stadskörning 2022.

Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel är mer än bara en elcykel; det är den optimala pendlingsspartnern. Det robusta chassis och den intelligenta utformningen säkerställer hög tillförlitlighet och användarkomfort, vilket är essentiellt för daglig pendling. De ergonomiska handtagen och den bekväma Selle Royale Essenza-sadeln erbjuder en behaglig färd även under långa distanser. Med funktioner som stabiliserande dämpning och effektiv belysning från både fram- och baklyktor, är denna cykel designad för att hantera urbana utmaningar med lätthet och säkerhet. Välj Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel för en problemfri och komfortabel pendling varje dag.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid.

Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid eller Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Scott Sub Tour Eride 20 Men M Elcykel Hybrid. Scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Scott

© Vilken Cykel, 2024